Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canim bence kabuklarini soymadana yap ben internette bi yerde okumustum arastiriyorum artiik turpu icinde fazla vitamin yokmus kabuguyla daha etkili

ben burada zaten kabuklarını soymadan yapmamız gerektiğini okumuştum canım bundan sonrakileri soymadan yaparsın artıkyerimseniben

çıktı canım ya pazardan 2 kilo aldım 1 hafta yetecek şekilde

oh hadi gözümüz aydın=D 1hafta sonra dönücem evime alayım ben de hemen gidince

vay anasını yaa=( kimbilir ne sanmışlardır=/ tüh..

merhaba benimde bi sorum olacakdi bende denemek istiyorum ama hangi turpu kullanacagimi cözemedim :) kirmizi kücük kücük ler var onlarmi yoksa birde uzun beyaz turp olani var bir cesiti daha varmis hangisini kullanmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim :)

hepsini kullanan var tatlım
bu muhabbet daha önce de geçmişti
bi arkadaş şöyle yazmıştı:
en iyisi siyah,sonra kırmızı(mor),sonra beyaz olan..
bu aralar kırmızı olan var ben ondan kullanıyorum
siyah çıksın onu kullanıcam

kızlar ben turplu suya havucta rendelıyorum ve karanfılde atıyorum boyle yapınca o kadar kotu kokmuyo
canim bende gecen hafta aldigim bag seklinde minik turplardan esim birazini yiyince mecburen havuc ekledim rengi ve kokusu hafifliyo dedigin gibi ama havucta etkiliymis galiba uzamayazemuszemus

canim bende gecen hafta aldigim bag seklinde minik turplardan esim birazini yiyince mecburen havuc ekledim rengi ve kokusu hafifliyo dedigin gibi ama havucta etkiliymis galiba uzamayazemuszemus

ewt cnm bnde duymuştm havucun etkili olduğunu hatta kimileri havuçlu su yapıp sürüo

EVET ARKADASLAR SITENIN HAKKINI VEREYIM VE HEMEN ILK DENEYIMIMIN SONUCUNU PAYLASIYIM;
TAM 11 YILDIR COK SIK ARALIKLARLA ROFLELI SAC KULLANMAKTAYIM.
SONUC OLARAK CANSIZ SEYREK VE YIPRANMIS SACLARA SAHIBIM...:bbo:
AMA NE OLDU BILIYOMUSUNUZ UZATIRMI BILMEM AMA HAYATIMDA ILK DEFA KREMSIZ SACLARIM YUMUSACIKTI :lepi:
BU BIR MUCIZE BENIM ICIN .INANIYORUM KI DUZENLI BAKIMLA UZAYACAKTA.
AMA BEN ICINE TURP RENDESI ILE BERABER IKI DIS SARIMSAK VE HAVUCTA KOYDUM..SONUCTA SARIMSAGIN SAC ICIN FAYDALARI MALUM...
IKI GUNDE BIR 1 AY KULLANICAM VE SIZE YAZICAM..
EMIN OLABILIRSINIZ...
SIMDILIK HOSCAKALIN:teytey:

hoş geldin aramızaa.s.
gerçekten çok büyük nimet bu turplu su, denemeyen çok şey kaçırır, gerçekten. uzatmasa da önemli değil, 1 turp+ 1yumurta kuaförlerde kucak dolusu para karşılığı yapılan bakımlara bedel, bu sonuç bize yeter de artar bile.

nasıl bir karışımdır bu ...yani rendeyi diplere sürmek yeterli mi yoksa suyunu mu süryoruz..baktım ama göremedim yaa bu bilgiliyi..

nasıl bir karışımdır bu ...yani rendeyi diplere sürmek yeterli mi yoksa suyunu mu süryoruz..baktım ama göremedim yaa bu bilgiliyi..

2 tane turbu kabukları ile rendeliyosun
2-3 bardak suda kaynatıyosun
daha sonra süzüp posasını atıyosun
süzdüğün suyun soğumasını bekliyosun
soğuduktan sonra 1 yumurta sarısı ekliyosun ve saçının her yerine sürüyosun
saçını streçleyip sıcak havlu sarıyosun,2 saat bekleyip yıkıyosun.

Not:saçına sürerken şu şekilde sürmek daha kolay:alta küçük bi leğen koyup başını eğip tüm kafana dökebilirsin.leğendeki suyu tekrar şişene doldurup 2-3 defa dökebilirsin her yeri ıslanacak şekilde.ayrıca havluyu ütüyle ısıtabilirsin.hatta yumurtayla birlikte 1 çorba kaşığı saf zeytinyağı eklersen çok daha verimli sonuç alırsın.
sevgiler..

ya bişe sorabilr miyim birazdan ben de gidip tup alıp denicem :) ama şey aklıma takıldı hani bu suyla yıkıoruz ya kafmıza poşet geçirirken saçlarını topuz yapıp mı geçiriosnz biraz saçma bi soru oldu ama merak ettm yanlş yapmak istemiorum :) bi de kaynadıktan snra mı yarm saat bekliosnz

kaynadıktan sonra süzüyosun canım posasını atıyosun
suyunu soğutuyosun ve yumurta sarısı ve dilersen zeytinyağı ekliyosun(soğumasını beklememizdeki amaç yumurtanın pişmesini önlemek.sıcakken yumurta eklersek yüzeyde kalır pişer.)
bi yukardaki mesajımda aşama aşama yazdım
saçının her yerini ıslat,daha sonra suyunu sık,sulu sulu bırakmanın ekstra faydası yok boşuna boynundan falan akmasın.
saçının suyunu iyice sıktıktan sonra topuz yap ben öyle yapıyorum çünkü saçlarım uzun giysilerim ıslanır poşetle sarsam bile.anlamadığın nokta varsa tekrar sorabilirsin.kaydirigubbakcemile5

kızlar gercktn sadece havuc sac uzatmıyo olabılır ama turplu suya ekldıgmde ıyı sonuclar alıyorum sızede tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…