Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Kızlar yumurtadan vazgeçmeyin!! koku moku idare edicez artık.Bakın ben de acaba şu yumurtayı kullanmasam mı diye düşünüp bi araştırma yaptım.Protein tedavisi yapıyormuş..Az bile kullanıyormuşuz...unlardan birinin alıntısını kopyalıyorum aşağıya

"Yumurta uygulaması sadece cildinize değil aynı zamanda saçlarınıza da ayrı bir güzellik katar. Parlak ve güçlü görünen saç için yumurta reçeteleri;

Yumurtanın sarısı saçlar için inanılmaz bir besleyicidir. ıki çay kaşığı hint yağı ile karıştırıp saçınıza masaj yapın ve durulayın."

:dance:yaa dün yapacaktım negüzel turplusuyumu misafirliğe gittk yapamadım. inşallah yarın yapacağım artık... saçlarım bir an önce uzasın istiyorummmm...

arkadaşlar bende turplu su yönmetimi kullanıyorum çok iyi sonuç aldım iki günde bir yapıyorum saçımda uzama oldu dip boyamdan biliyorum acaba hergün yapsam bi zararı olur mu? çünkü hemen etkisini gösteriyor bu arada yıkayınca koku kalmıyo yumurtayla birlikte yapın o zaman etkisi olur...

arkadaslar bu turplu su yÖntemını kaynatmadan degılde dırek turbu rendeleyıp suyunu sursek faydalı olurmu yada tahrs edermı?? Bı arkds denıcektı ama sonucları yazmamıs sanırım gÖremedım

arkadaslar bu turplu su yÖntemını kaynatmadan degılde dırek turbu rendeleyıp suyunu sursek faydalı olurmu yada tahrs edermı?? Bı arkds denıcektı ama sonucları yazmamıs sanırım gÖremedım

eczacım bikaç sayfa önce yeni biri yazmıştı turpu rendeleyip suyunu sıkıp içine yumurta kırıyomuş, öyle kullanıp uzatmış. ama çook önceden okuduğum sayfalardan birinde de bu şekilde deneyen birinin saçlarının sertleştiği yazıodu. bilemedim valla, bizzat denemek lazım ama risk almaya değer mi acaba?

şu anda 3. turplu suyum kafamda bekliorum zemuszemus
ee kızlar yok mu şu kadar kullandım bu kadar uzattım
bakın bu da resmlerim diyen. herkes uzuyor gbi,parlıyor,uzadığını hissediyorum vs yazmış.
yok mu kesin sonuç, al arkadaşım ben 5cm 7cm uzattm diyen??

bizim sadece banyo diil bütün ev kokuyo valla :) kafamda turp suyu her odaya girdim çıktım. annemin yanına gidiyorum off kokuyo git diyo babam öyle kardeşim öyle nerde duracam ben yaw :) zaten yumurta yapmıcam artık çok kötü oluyo kokusu..lülülülülülü[/QUOTE]

balkonda yap balkona:lepi: 3.haftama giriyorum turplu su da neler duydum neler ama yılmadım vazgeçmicem:enbuyukkk:

balkonda yap balkona:lepi: 3.haftama giriyorum turplu su da neler duydum neler ama yılmadım vazgeçmicem:enbuyukkk:[/QUOTE]

spersn ya :)) bncede vazgeçme lmaz:

Siyah turp böyle kokmuyodu : pefffff ben bıle tahammul edemıyorum artık =)
Şuanda kafamda oturuyorum öle valla ..Ne kadar dayanırım bilmemmm

ben şuanda bıoxcın serumu ve şanpuanını kullanıyorum...ikinci ayına geçtiğimde turplu suyunuda kullanaçam sonucu çokk merak ediyorum.bu arada bıoxcın işe yararıyormu diye soraçak olursanız 4.günüm sizlere bilgi veririm.

cnm mrb bu turplu suyu direk olarak mı uyguluyosun yani turpu rendeleyip suyunumu kullanıyosun:S

hayır canım ben kısaca anlatayım turbu kabuğu ile rendeliyosun suda kaynatıyosun
o suyu soğutup içine yumurta sarısı ekliyosun ve kafana sürüp 2 saat bekleyip yıkıosun

cnm sağol bende başlayım turplu suya biran önce uzaması lazım :S:S:S faydasını gördün mü sen ne zamandır uyguluyosun cnm

ben sürekli uygulayamadım canım ya
mesela 2 kere yaptım bıraktım
dün yaptım yarın tekrar yapıcam
yani 2 günde 1 yapıcam okula gidene kadar
bakalım etkisi olacak mı
yumuşattığı doğru ama şu kadar cm uzattı diyemem yalan söylemiyim şimdi

ya benm saçlar kıvırcık kuaföre gittim uçlarından aldırmaya kırptı resmen biran önce uzaması lazım:S:S:Sinşallah işe yarar

saçlarım kıvırcık dedin de aklıma geldi canım.benim arkadaşımın saçları da kıvırcık.kıvırcık olduğu için daha çok kesiyolar sanırım saçları.arkadaşım önce düz fön çektiriyo sonra kestiriyo saçlarını.belki sen de biliyosundur bu yöntemi ama,belki bilmiyosundur diye söyliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…