Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben sadece havuçlusnu yaptım o da yumuşacık yaptı saçımı ama uzatır mı bilmem :uhm:

aslında havuçta keratin olduğu için uzatması lazım canım.havuçlu su yapanlar gerçekten yumuşattığını ama uzatmadığını söylediler.belki uzun vadede yapmamışlardır bilmiyorum.ben de havuçla yapmıştım bikaç kere.tırnaklarım havuçlu suya değdiği için çabuk uzadı.ama saçıma öyle 1-2 ay gibi uzun vadede yapmadığım için uzattığını söyleyemem ben de.

bende denicem ama
biraz tembelim bu konularda
bioxcin serumları bile ayda bir aklıma geliyo nerdeyse
kaydirigubbakcemile3
yok mu bana gaz vericek olan
şu kadar cm uzadı kesinlikle kullan diyecek biri
kaydirigubbakcemile2

kızlar ben de katıldım aranızakaydirigubbakcemile5

az önce yaptım bende ve fikrim geldi hemen paylaşayım dedimhihoyyyt

annem bu tür kokulu yemek vs pişirirken kaynamaya yakınken içine bir kaç damla limon damlatırdı,koku yayılmasın diye.Ben de uyguladım ve öyle ahım şahım bi koku çıkmadı

kokusundan muzdarip olan arkadaşlar mutlaka denesinzemuszemus

bende denicem ama
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2

valla ne yalan söyleyeyim sabır isteyen bi iş canım:)

bi sorum daha olacak hani koyduk turp u rendelyip suya bi süre sonra kaynamaya başladı ya ne kadar süre kaynasın o?şimdiden teşekkr edermm :) bi de içine 1 kaç damla hindstan cevizi yağı damlatsam bi zararı olur mu acaba

15-20 dk yeterli bence..ben 4 kez yaptım ama artık yapamıcam çünkü yurt köşelerinde sıcak su bulunca şükrediyorum, bi de saçım turplu turplu kalırsam mahvolurum..
ama mutlaka günde 1 tane turbu limonlayıp yiyorum..henüz emin değilim uzayıp uzamadığından akannehir

bende denicem ama
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2
canim ben sahsen denedim sanada tavsiye ediyorum turplu su mükemmel bisey ilk yikamada saclarin krem kullanmis gibi oluyo ve ben 3 haftadir kullaniyom iki günde bir ama tam 2 saat kafamda bekletiyom uzama ise 3 santime yakin su an hastayim ama yinede birakamiyorum ben sacimi gecen ay kestirmistim simdi eski haline dönüyo cook mutluyum ama sabir gerekiyo tabi kimi insanda iki haftada 1 santim uzama oluyomus galiba dene derim mutlaka uzun saclarla kalopuyorumnanaktanturkbayragi:teytey:

canim ben sahsen denedim sanada tavsiye ediyorum turplu su mükemmel bisey ilk yikamada saclarin krem kullanmis gibi oluyo ve ben 3 haftadir kullaniyom iki günde bir ama tam 2 saat kafamda bekletiyom uzama ise 3 santime yakin su an hastayim ama yinede birakamiyorum ben sacimi gecen ay kestirmistim simdi eski haline dönüyo cook mutluyum ama sabir gerekiyo tabi kimi insanda iki haftada 1 santim uzama oluyomus galiba dene derim mutlaka uzun saclarla kalopuyorumnanaktanturkbayragi:teytey:

tebrik ederim seni canım ya inş. en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursunzemuszemus

ya arkadaşlar dün yapm ben bunu iğrenç bi kokusu var ya ev çok kötü kokuodu kendimden iğrendm :KK70: bu kokuyu azaltmak için bişe yapablr myz

Kesınlıkle karanfılle hıc bır koku olusmuyor..
Ben bugun ıkıncı sefer yapıyorum.daha once yazmıstım tam 1 ay ıkı gunde bır yapıp sızı haberdar edıcem dıye..
Dokulmasıne ılk zamanlar engel degıl fakat yumusattıgı ve canlandırdıgı kesın..bunu ılk seferde bıle anlayabılıyosunuz.
Arkadaslar bu tarz seylerden yanı dogal uygulamalardan olumlu sonuc almak ıcın bence duzenlı ve sık yapılması gerekmektedır..

arkadaslar ikinci sefer yaptigimdan memnun kalmadim.
cok fazla dokuldu..sok oldum resmen..cok hevesle baslamistim ama ..sizler etkilenmeyin devam edin bence demekki benim sac ve deri tipime uymadi..
zeytinyagi ve sarismsak yada zeytinyagi-karanfil-muskat karisimlarini deniycem:a015:

X