Yha ben de çook memnunum arkadaşlar, daha ilk yapışımda herkesin dikkatini çekti;" saçında bi değişiklik var" diye.Benm saçım sarıya boyalı, renginde bi oturma oldu mu sizinde, sanki koyulaştı gibi,.ama doğal bi hal aldı sanki renk.
Enteleyi de denedim bir kere ayrıca, onu da söyliim, turplu suyu tercih ederim
kızlar şuan kafamda turplu su var içine yagda kattım.kalan su nolcak saklanırmı
ben birde haftada yada 2 haftada bir muskat maskesini yapıcam saçıma inş oda hazır çarşamba gecesi sürücem
kızlar şuan kafamda turplu su var içine yagda kattım.kalan su nolcak saklanırmı
ben birde haftada yada 2 haftada bir muskat maskesini yapıcam saçıma inş oda hazır çarşamba gecesi sürücem
Canım bekletme bence sen onu...ne de olsa içinde yumurta var...
ben de şimdi kaynatmaya başlıycam....Üşendim baştan...Bu siteye girince gaza geliyor insan :) Motivasyon süper burda:)
ben bugün aktardan aldığım içinde 10 çeşit yağ bulunan saç maskemi sürdüm...turp kaynatmaya üşendiğim zaman bunu yapmak daha kolay oluyor...farkı açmamak için de yiyorum turbuzemuszemus
bende turbu denedim fakat kaynatarak değil...zeytinyağı (ılık olacak)yumurta sarısı ve rendeleyip suyunu çıkardığım turbu(sadece suyunu posasını değil)karıştırıp sürdüm ve 1 ayın sonunda gerçekten farketti saçlarımı yeni kestirmiştim ve katları toplanmayacak kadar kısaydı 1 ayın sonunda saçlarımı ufak bi lastik tokayla zorda olsa toplamayı başardım.:lepi:yaklaşık 4.ayım ve saçlarım ensemden aşağıda iniyor ve çok rahat toplayabiliyorumhihoyyytbaşta inanmamıştım ama işe yaradı ha bu arada maskesiz saç uzama hızıda etkili olabiliyor tabii saçım normal şekilde uzar ama ben bu kadarını tahmin etmemiştim...şimdi ara verdim ekimde devam edicem..
ben yağ katmıyorum... yumurtada... sadece turpu rendeliyorum kaynatıp suyunu saçlarıma sürüyorum...bugün 3. yapışımdı uzamasını daha farkedemem herhalde çok erken ama saçlarım çok kolay şekil alıyor ve fönlü gibi oluyor...umarım uzatırda...aslında bunu yaparkende üzülüyorum...çoğu insan yiyecek bulamıyor ama ben saçlarıma sürüyorum off ne biliyim ya
kızlar şuan iş yerindeyim az önce annemi aradım turpları kaynat dedim. malum vakit dar bide onla uğraşmıyım diye. akşam denicem inş. ama işyerindekiler kokar diyo acaba çokmu kokar korkuyorum. neyse deneyip görecez bakalım. gelişmeleri paylaşırım.. ii günler herkese...
evet ya ev çok kötü kokuyo..içine tarçın atıyorum kaynatırken ama nafile..geçen gün babamın mutfağa girmrsiyle bu ne iğrenç bi koku yaaa diye gürlemesi bir oldu :) e tabe söyleyemedimmm saçıma maske yapıyorum diye :kedi:
kizlar bu gece yine kafamda turplu suyum var iki günde bir yapiyorum ve 3. haftamdayim hic aksatmadim ve uzamayi hissettim iki santim uzadi yani bayrama kadar biraz daha uzar ben bir ay deniycem ve cok mutluyum konuyu baslatan arkadasa cok tesekkür ediyorum artik bayramda benden mutlusu olmaz
Arkadaşlar, bugün turplu sudan sonra, zencefil suyunu da ekledim.Yıkadıktan sonra zencefil suyuyla durladım saçımı tekrar...1.sigözüme geldi biraz ve yaktı zencefilli su, diğer bir konu da saçım daha sert, ilk yaptığmda turplu suyu, kadife gibi olmştu saçlarm.Sanırım zencefil ii gelmedi bana.