Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canim turplu suyu bi deneeyip sonuc alan bi daha birakmiyo eger iyi geldiyse devam et turplu suya ben artik sadece turplu su aradada badem yagimi kullancam baska seyler sürmek istemiyorum sonuclardan memnunum gerek kalmiycak

Evet arkadaşlar dün yaptım cuma birdaha yapıcam inş bu haafta yag maskesifalanda yaptım saçıma turplu suyuda yaptım saçımı boyayalı 1 hafta 1 gün oluyor ve inanamadım görünce diplerim çıkmış çok sevindim ya sürekli yapar saçım şuan ensemde belime gelene kadar devam ne kadar zamanımı alırsa alsın uzasında
birde arkadaşlar arnızda 'anneannemin tarifi'diye açılan forumdaki maskeyi deneyen varmı

bende dün akşam ilk defa yaptım. tek sorunum yumurta kızlar yaa. ben yumurtadan normelde nefret ederim. ama dün kattım içine yumurta sarısı ve 2 saat bekledim. şuan sanki hala yumurta kokuyomuşum gibi geliyo yaw :KK43: üstelik kaç defa yıkadım. yumurta yapmasam da aynı etkiyi görebilirmiyim acaba. yani sadece turlu su işe yararmı kızlar yarım ediin.

bende dün akşam ilk defa yaptım. tek sorunum yumurta kızlar yaa. ben yumurtadan normelde nefret ederim. ama dün kattım içine yumurta sarısı ve 2 saat bekledim. şuan sanki hala yumurta kokuyomuşum gibi geliyo yaw :KK43: üstelik kaç defa yıkadım. yumurta yapmasam da aynı etkiyi görebilirmiyim acaba. yani sadece turlu su işe yararmı kızlar yarım ediin.

evet o da işe yarıyor, rahatsız oluyosan katmayabilirsin. hem yumurtasız olunca kullanımı da kolaylaşıyor, yani saçından boynuna doğru sadece turp suyu süzüldüğünü bilmek çok rahatsız etmiyor, ama yumurtalı olunca gerçekten tiksiniyo insan:sinifsinif: bi daha yapası gelmiyo. sade turpla devam et arkadaşım:lepi:

Son düzenleme:
ben turpluu suyu yumurtayla uyguluyorum ve simdiye kadar aksatmadim iki günde bir sanki sarimsak daha agir kokuyo gibi geldi bana cikmiyo uzun bi süre dün yaptim yarin yine yapcam turplu suyu yaza kadar ne olur bilemem belki havalar asiri sogursa hasta olmiyim diye birakitrim badem yagi kullanirim yarim saat en fazla bekleme süresi simdilik devam turplu suya

evet bunu bende yaptım.saçlarım hem daha çabuk uzadı,dip boyamdan anladım.birde daha kalın telli oldu sanki.

evet o da işe yarıyor, rahatsız oluyosan katmayabilirsin. hem yumurtasız olunca kullanımı da kolaylaşıyor, yani saçından boynuna doğru sadece turp suyu süzüldüğünü bilmek çok rahatsız etmiyor, ama yumurtalı olunca gerçekten tiksiniyo insan:sinifsinif: bi daha yapası gelmiyo. sade turpla devam et arkadaşım:lepi:

çok tşk ederim yardımcı olduğun için.. bugün bida yapacağım eminim daha kolay olacak benim için.. çok saola.s.a.s.

sLm bnm saçım uzun ama fazLa uzun deqL ben daha çok uzamasını istiyorum ve 1 senedir hiç kestirmedim ndn uzamıo anLamadm kestr uzar dioLar kuafre sdce kırığını kes desm çok kısaLck çnkü kırık çok. kuafre gtmeden kırıkLarı yok etmem mümkünmü? bide bu kırıkLarLa saçım uzarmı?

saçın kırılan yerden kopar kopar kısalır canım kuaföre git ve sadece kırıklarını aldırmak için geldiğini eğer çok keserlerse paralarını vermiceğini söyle işe yarıyo :lepi:

heyOooo sonunda 4. tur turplu suyumu yapabildim..ben de yumurta koymuyorum..banyoda da sarımsaklı şampuan kullanıyodum ama bugün son..bi süre sarımsağa ara vericem..çünkü gerçekten ne kadar yıkarsan yıka saçlarımın koktuğunu hissediyorum..henüz çok uzamadı saçlarım ama sarımsağın saçlarımı güçlendirdiğini hissediyorum..sanki uçlarındaki çatallaşmalar azaldı gibi...:uhm:

kızlar bizim banyo turp kokuyo resmen ya sinir oluyorum

bizim sadece banyo diil bütün ev kokuyo valla :) kafamda turp suyu her odaya girdim çıktım. annemin yanına gidiyorum off kokuyo git diyo babam öyle kardeşim öyle nerde duracam ben yaw :) zaten yumurta yapmıcam artık çok kötü oluyo kokusu..lülülülülülü

X