Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben siyahla kisin bolca yapip buzluga atmistim, bugün bitiyor malesef. ama dondurma isini tavsiye ederim. Öyle her defasinda kaynat, koku, su ,bu olmuyor.
Ben düzenli kullanmiyorum aklima geldikce ama artik yapmam lazim saclarim röfleden cok yiprandi.

eveeet bugün turpla 2. seansım :) kafam sarılı oturuyorum..buarada başka sitelerde de turp suyunun saça faydalarını okudum..o kdar insanın bi bildiği vardır di mi yerimseniben

arkdşlr bu konuyu baya araştırdım saç uzamısında en geçerli turp suyu ..bende bulamıodum turp bugün başgimpada buldum kaydirigubbakcemile2yavaş yavaş çıkmaya başlamışdır ağustos ayının sonuna doru çıkıo demişdi manav..bugnden itibaren denemeye başlıcm bu formülü gelişmeleri paylaşırım sevgiler

yaptım sımdı ,turbu rendeledım kaynattım..oylece bıraktım sogumasını beklıyorum,koku fılan yok oyle cok kotu var ama abartılacak kadar degıl..

posasını hemen mı alsaydım kalsamıydı boyle karar veremedım :)

kaynatırken turbu sorun yoktu ama yumurtayla karısıp kafama sürerken o koku neydı oyle ya..

kafamda hala,cok pis kokuyormuş gercekten ayrıca tüm banyoyu aldı o koku..

oda parfümünü bitirdim resmen ,sacımdan nasıl gıder bılmıyorum valla..

benım saclarım kuru dıye yumurtayla bırlıkte zeytınyagıda karıstırdım ben :)

bnmde şuan kafamda gerçekden çok iğrenç kokuomuşş baılacaımmmafoldumben bu kokuyu bastırmak için içine koncak bişi yokmu acaba CADIARZU

onu hiç deneme derim sivilceler için turpla birlkde kullanmşdm bi ara berbat ötesiii kokuo bi kere yaptım sora çöpe attım yasakkelime

gecer dimi, uff bayılırım bu kokuyla gezersem ..

bır gece bekletenler nasıl dayandınız ya..
:sinifsinif:

vallah ben canim 20 gündür her gece uyguluyorum 2 saatligina hic bekletmedim hep gecelere kadar
uzamasini istiyorsan yapicaksin ille yumurtalida yapmak zorunda degilsin hem elma sirkesi daha berbat kokuyor turplu su onun yaninda hic birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…