Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kizlar turplu sudan memnunum ama ben bide sarimsakli sampuan yapip onunla yikicam resimli bölümde gördüm sarimsakta cok uzatiyo galiba ama turpumuda birakmiycam insallah daha fazla etkisi olur

ben şöyle tyaptım aktardan paptya aldım ısırgan aldım bide lavanta aldım bunları turpla kaynattım bi güzel sonunda turbu buldum pazarda pazarcıya diorum bu turpmu ewet turp dio adam adamın boynuna sarılıcakdım sevinçten yav dedim saçlarım o an uzadı sanki uzun zamandır bu turbu arıyordum :):) kaynattım güzelce dediğim karışımı ev mis gibi koktuu lavanta olduğu iiçinde papatyada var ben hiç bi koku duymadım bitkisel sampuanımı sürdüm saçıma ıslatıp tabi :) ondan sonra o turplu su karışımımla yıkadım hiç normal su kullanmadan :) ya çok güzel yumuşacık ve doğal dalgalar olurdu boyadan oluşan saçımdaki böyle mısır püsküllüğü gitti gibime geldi aynadan kendimi alamadım devam edicemm sağlıklı şekişlde uzamasını istiyorum teşekürler arkadaşlar

ya 1kerde denedım sacım eskısne gore daha cok dokuluyo sankı kokusda kafamdan cıkmak bılmedı.sonra 2gun sonra hıc bısey yapmadan sa dace sampuanımla yıkadısacımı ayy gene oo ıgrenc koku 1haftadır kafamdan gıtmıyo yapmam daa ha ya ıgrendımklava:

arkadaşlar ben de bugün turp aldım ve uyguladım bakalım nasıl olacak??
saçlarım tatilden sonra çok yıprandı ve çok dökülüyor umarım iyi gelir kızlar sonuçları yazacağım..

turplu suyun kesinlikle faydasini gördüm saclarim biranda uzadi farkedilcek sekilde ben turplu suyu artik kaynatmadan direk uyguluorum hakiki zeytin yagi ile karistiriorum onun daha cok faydasi var sanirim tabi yumurtada buna dahil hafta 1 defa uyguluorum 1 ay gecti saclarim 3-4 cm birden uzadi..

okdar su çıkıyo mu turptan ya=?? ben de kaynatırken 2 bardak su falan koyuyorum..burdaki tarifte 4 dio ama 4 çok gerçekten..yoğun olması daha iyi.

Benimde acaip saçım dökülüyor ve çok zor uzuyor,fakat mevsimsel değil bir sağlık sorununun etkisi.Umarım bendede işe yarar,yorumlar çok umut verici:)

Benimde acaip saçım dökülüyor ve çok zor uzuyor,fakat mevsimsel değil bir sağlık sorununun etkisi.Umarım bendede işe yarar,yorumlar çok umut verici:)
canim eger problem sac dökülmesi ise isirgan cok iyiymis isirganla sac uzatma adli bölüme gir bir göz gezdir yorumlara turkbayragiturkbayragi

Ben turp bulamıyorum ya nerden buluyosunuz bu mevsimde anlamadım..
Yapıyordum da yaza girince turp bulamadım bıraktım şimdi..mafoldumben

Canım aslında şşimdi tam mevsimi.. Eylüle girerken başlıyor turp mevsimi.. Ama marketlerde bulamayabilirsin, büyük pazarlarda kesin olur

arkadaşlar dün uyguladım fakat saçımı inanılmaz çok döktü. şu mecit efendi yağını kullandım iyi gelmişti onun üstüne turplu suyu yapınca döktü çok üzüldüm devam etsem mi bilemiyorum kızlarÇok üzgünüm çoook

mrb kızlr bn yaklaşık 2 haftadır turplu su yorumlarını takip ediyorm we dün uyguladm daha bi fark gremedm ama uzayacağına inanıyorm...opuyorumnanaktanmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…