L
lilalove
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.801
kizlar turplu sudan memnunum ama ben bide sarimsakli sampuan yapip onunla yikicam resimli bölümde gördüm sarimsakta cok uzatiyo galiba ama turpumuda birakmiycam insallah daha fazla etkisi olur
okdar su çıkıyo mu turptan ya=?? ben de kaynatırken 2 bardak su falan koyuyorum..burdaki tarifte 4 dio ama 4 çok gerçekten..yoğun olması daha iyi.turplu suyun kesinlikle faydasini gördüm saclarim biranda uzadi farkedilcek sekilde ben turplu suyu artik kaynatmadan direk uyguluorum hakiki zeytin yagi ile karistiriorum onun daha cok faydasi var sanirim tabi yumurtada buna dahil hafta 1 defa uyguluorum 1 ay gecti saclarim 3-4 cm birden uzadi..
canim eger problem sac dökülmesi ise isirgan cok iyiymis isirganla sac uzatma adli bölüme gir bir göz gezdir yorumlara turkbayragiturkbayragiBenimde acaip saçım dökülüyor ve çok zor uzuyor,fakat mevsimsel değil bir sağlık sorununun etkisi.Umarım bendede işe yarar,yorumlar çok umut verici:)
arkadaşlar dün uyguladım fakat saçımı inanılmaz çok döktü. şu mecit efendi yağını kullandım iyi gelmişti onun üstüne turplu suyu yapınca döktü çok üzüldüm devam etsem mi bilemiyorum kızlarÇok üzgünüm çoook[/QUOTE
cnm bn senin yerinde olsam turplu suyu braz bekletrm yani önce mecit efendi yağını kullan saçların bi kendine gelsn birz gürleşsn canlansn dha sonra turplu suya dewm edersn tabiki sn bilirsn...