Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yıkadım gedım..kokusu var hala parfüm sıktım bende..
yıkarken kazık gıbı oldu sacım.bır kere sampuanlayınca koku kaldı ıkıncı kez sampuanladım kazık gıbı oldu ,sac kremı kullandım :))

banyodan cıktıktan sonra sac bakım spreyımı de sıktım ,bunlar her zaman yaptıgım seydı ,ekstra bısey
kazandırmadı ,yumusak sacım ama sac bakım spreyımden dolayı :)

bır de zeytınyagı koymustum ıcınde ondan da olabılır..

kokusu fecıymıs gercekten ama napalım ,bir kilo aldım gaza gelıp onlar bıtene kadar yapıcam :)

eşimin de sacı uzun ona da yapıcm ,erkeklerde daha hızlı etkı gosterıyordur orası kesın :)

ben de yaptım bugün..2.yapışım ama nedense bi mucize bekliyorum hemen uzasa keşke..şampuanımda sarımsak da var..anlıycağınız kokuyu giderene kdar 1saatten fazla banyoda kalıyorum :KK43: 2 hafta yapıcam,kışın uğraşamam zaten..bi de saçlar kışın daha az uzuyomuş ..hiiiiiç uğraşamamm :1closedeyes:

canlarım merhaba ben de yapmak ıstıyorum bu kürü. havluya sarmaktansa strece felan sarsak.Okuduguma gore havluya sarın denıyor ama o sac ıslak halde bı de havlu daha da beter kokmuyomu opuyorumnanaktan

kızlar ilk defa dün akşam yaptım hiç öyle kokusu falan olmadı iki saat beklettim sonra şampuanım prozinc woman la yıkadım iyi bir şampuan tavsiye ederim bu arada benim saçlarım röfleli ve yıpranık kısaca görüntüsü kötü ki ablam derki o kadar röfleli kızlar var saçları senin gibi değil seninki nedne bu kadar kötü görünüyo neyse bu turp suyu saçlarımı parlatıp pürüzsüzleştirdi daha ilk denemede ve yumuşattı ben devam edicem umarım uzatırda!!

kızlar ilk defa dün akşam yaptım hiç öyle kokusu falan olmadı iki saat beklettim sonra şampuanım prozinc woman la yıkadım iyi bir şampuan tavsiye ederim bu arada benim saçlarım röfleli ve yıpranık kısaca görüntüsü kötü ki ablam derki o kadar röfleli kızlar var saçları senin gibi değil seninki nedne bu kadar kötü görünüyo neyse bu turp suyu saçlarımı parlatıp pürüzsüzleştirdi daha ilk denemede ve yumuşattı ben devam edicem umarım uzatırda!!

hahayahayy!!benden ve ablamdan birer tane daha varmış inan kendimi gördüm cnm yazdıklarında..ablam da benim yeni yaptırdığım röfleli saçlarıma aynıısını söylüyor hatta rengini de beğenmiyor ve hemen git boyat diyor...ama ben de dün turp buldum ilk kez yaptım uzamadan kestiremem ya da uzadığını bi görsem bi cesaret kestiricem uçlarından 3-4 cm...

canlarım merhaba ben de yapmak ıstıyorum bu kürü. havluya sarmaktansa strece felan sarsak.Okuduguma gore havluya sarın denıyor ama o sac ıslak halde bı de havlu daha da beter kokmuyomu opuyorumnanaktan

ben önce bi güzel streçliyorum..üzerine poşet geçiriyorum :)) daha sonra havlu ile sarıyorum..koku falan olmuyo..zor bişi değil havluyu çamaşır makinesine at gitsin :icecream:

vallah ben canim 20 gündür her gece uyguluyorum 2 saatligina hic bekletmedim hep gecelere kadar
uzamasini istiyorsan yapicaksin ille yumurtalida yapmak zorunda degilsin hem elma sirkesi daha berbat kokuyor turplu su onun yaninda hic birsey

cnm 20 gündür yapıyorsun peki ne kadar uzadı?ben 2 günde bir yapayım diyordum ama senden güç alıp her akşam yapıcam ama nolur bir de uzadığını söyleee

yine kafamda turplarımlayım yıne beklıyorum bu 4.yapısım ama daha etkısı yok sankim:sinifsinif:ama azimliyim uzatcam bu saçları eski hallerine dönecekler başka yolu yokk:eek:lmaz:

content.php

EKLEYEBILDIMMI BILMIOM TURPLU SUYA BASLADIGIM GUNKU SACLARIM BAKALIM BIR AY SONUNDA NE KADAR OLACAK BIRLIKTE KARAR VERELIM ISE YARIYORMU DIYE BUGUN 4..YAPISIM VE HERGUN YAPACAM KIZLARR VAZGECMEK YOKK-tatlicadiarzu-

kızlar şu anda kafam sarılı bu 3.yapışım... 2günde bir yapıyorum evet çok kötü kokusu var yıkayınca bile yumurta kokusunu hissediyorum hala..ama faydasını gördüğüm için devam ediyorum.. gerçekten parlak ve sağlıklı görünüyor saçlarım ayrıca dökülmesi de azaldı:sm_cool: tarifi paylaşanlara çooooooooook teşekkürleropuyorumnanaktan

melix, direct link yazanını değil thumbnail for foums yazanını kopyala yapıştır, küçük resim olarak çıksın:)

kizlar turplu suyum kafa,mda ve 1 haftayi gecti nerdeyse sacim uzamis ve cok mutluyum 1 cm den fazla atmis bastan sasirdim benmi yanlis görüyorum saclarimmi uzamis diye ama bende süpper bi etki yapti galiba bayrama kadar 4 cm daha uzar ben düzenli yapiyorum iki günde bir aksatmadan 2 ay bi gecse sabirsizlikla bakliyorum hepiniz rapunzel olun

Ben bugün 2.kez uyguladım.bi değişiklik göremedim.tüm yaz turp için bekledim bundan da bi fayda göremezsem bilmiyorum artık ne yaparım :KK43: ya saçım o kadar yavaş uzuyor ki anlatamam.bide ben medobiotin de kullanıyorum ya daha ne yapayım ! :sm_confused:

Son düzenleme:
Selam kızlar bende kuaför kurbanıyım belime kadar gelen saçlarım şuan kısacık ve kat kat senağlama bende turplu suyu denemek istiyorum yarın ilk işim almak olacak inş. bendede işe yarar :1rolleyes:

arkadaşlar şu an kaynatıyorum leşşş gibi koktu ev. babam öbür odaya kaçıp kapıyı kilitledi kaydirigubbakcemile3
soğumasını bekliyorum. 1 hafta yapıcam bakalım zemuszemus

X