Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

CADIARZUbeklemedeyim merak ediyorum ya acaba bendede ıkı yapmada etkı edecekmı cogu arkadas oyle demiş

CADIARZUbeklemedeyim merak ediyorum ya acaba bendede ıkı yapmada etkı edecekmı cogu arkadas oyle demiş
canim bende ikincide azbi etkisi oldu galiba 1 santim uzadi ama cogu arkadas ilk bir hafta sonrasinda sonuca ulasmis belkide bünyeye göre degisir ama sen aksatmadan yap ben iki günde bir uyguluyom ve süper oluyo en iyisi bir ay sonrayi beklemek sabir lazim yani opuyorumnanaktan

cok mu kokuyor..

ben de aldım turp bır kılo :))

ama cok kokar dıye yapmadım daha ,ben yumurtasız yapıcam yıne de kokar mı :)

yumurta kokusuna hayatta dayanamam ..

bence o kadar kötü bi kokusu yok...şampuanımın bi kısmını ayırıp içine sarımsak attım, o bile şampuanın kokusu ile karışıp fazla rahatsız etmedi beni..eee birazcık da katlanıcas di mi kızlar :) bence yumurta koy..saçlarının güçlendiğini hissedeceksin

sarimsakli sampuan sacini uzattimi canim bende deniycem de

cok mu kokuyor..

ben de aldım turp bır kılo :))

ama cok kokar dıye yapmadım daha ,ben yumurtasız yapıcam yıne de kokar mı :)

yumurta kokusuna hayatta dayanamam ..

valla bence turp da kokuyo yumurta da,çok zor dayanmıştım
zaten çok zahmetli bi iş olduğu için bıraktım

valla bence turp da kokuyo yumurta da,çok zor dayanmıştım
zaten çok zahmetli bi iş olduğu için bıraktım

turbu kaynatırken içine biraz karanfil koyarsanız, ya da karanfil yağı, lavanta yağı falan damlatırsanız kokuyu biraz olsun bastırıyor. öyle dene canım birde. gerçekten etkisi var koku yüzünden bırakacak değilim :))

turp alırsam deneyeyim öyle canım teşekkür ederim :)

kizlar ben o kücük kahvaltilik kirmizi turplardan kullaniyom o kadarda kkokmuyo ve rengi koyu degil memlekette olsam alirim turpun hakikisini burda bunlardan var ve daha türk marketlerinde yok turp

ve bi sorum daha olcak sarimsagi ne kadar ve nasil katiyon ssampuana opuyorumnanaktan

ben de forumda okumuştum kullanan biri gayet memnundu..şampuanın hepsini batırmıym diye bi kısmını pet şişeye koydum..üzerine 3-4 diş sarımsağı (miktarı sana kalmış) ezdim..sonra güzelce çalkalaaa...durulama suyuna da elma sirkesi...saçı kuruladıktan sonra koku falan kalmıyo..ben biraz da kokulu saç kremi kullandım..işlem tamam :1closedeyes:

Mrb kızlar.Ben de bu turplu su tarifini denedim; kokusu gercekten ama gercekten felaket;turp zaten kötü kokuyor, yumurta deseniz cidden öldürücü berbat kokuyor. Bu yüzden evdekilerle aram bozuldu oldum diyebilirim, resmen dıslandım:))hatta annem sen odanda dur felaket kokuyorsun falan dedi. Ama ne olursa olsun belli bir amacım var ve isterse iğrennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnc ötesi koksun yine de vazgecmemHer neyse etkilerine gelince; saclarım parlak, yumusak ve baya dolgun hale geldi. Ben pek fark etmesemde kız kardesim daha ilk denemem olmasına rağmen saclarımın az da olsa uzadığını söyledi. Tabii psikolojik de olabilir ama yine de etkili ve pratik olduğunu düsünüyorum. Tarifi paylasan güzelime cok tesekkür ediyorum; saclarını uzatmak isteyenlere de kolay gelsin diyorum...Sizi cok seviyorum...UZUN ve sağlıklı saclı günler...HEPİMİZE...

1bence işe gercekten yarıyo2içi beyaz dışı kırmızı olcak3bir zararı olcağını düsünmüorum ama tabi kisiden kisiye değisebilir4benim saclarım boyalı değil ama boyalı kullananlar var ve tabi boyasının aktığını söyleyenler de var5sacı dökmüyor ama dedğim gibi kisiden kisiye değisebilir tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…