- 23 Mayıs 2009
- 1.331
- 3
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.741
CADIARZUbeklemedeyim merak ediyorum ya acaba bendede ıkı yapmada etkı edecekmı cogu arkadas oyle demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende ikincide azbi etkisi oldu galiba 1 santim uzadi ama cogu arkadas ilk bir hafta sonrasinda sonuca ulasmis belkide bünyeye göre degisir ama sen aksatmadan yap ben iki günde bir uyguluyom ve süper oluyo en iyisi bir ay sonrayi beklemek sabir lazim yani opuyorumnanaktanCADIARZUbeklemedeyim merak ediyorum ya acaba bendede ıkı yapmada etkı edecekmı cogu arkadas oyle demiş
sarimsakli sampuan sacini uzattimi canim bende deniycem debence o kadar kötü bi kokusu yok...şampuanımın bi kısmını ayırıp içine sarımsak attım, o bile şampuanın kokusu ile karışıp fazla rahatsız etmedi beni..eee birazcık da katlanıcas di mi kızlar :) bence yumurta koy..saçlarının güçlendiğini hissedeceksin
sarimsakli sampuan sacini uzattimi canim bende deniycem de
CADIARZUbeklemedeyim merak ediyorum ya acaba bendede ıkı yapmada etkı edecekmı cogu arkadas oyle demiş
cok mu kokuyor..
ben de aldım turp bır kılo :))
ama cok kokar dıye yapmadım daha ,ben yumurtasız yapıcam yıne de kokar mı :)
yumurta kokusuna hayatta dayanamam ..
valla bence turp da kokuyo yumurta da,çok zor dayanmıştım
zaten çok zahmetli bi iş olduğu için bıraktım
turbu kaynatırken içine biraz karanfil koyarsanız, ya da karanfil yağı, lavanta yağı falan damlatırsanız kokuyu biraz olsun bastırıyor. öyle dene canım birde. gerçekten etkisi var koku yüzünden bırakacak değilim :))
tamam canim merakla bekliyorum insallah iyi sonuc alirsinturkbayragicanım yeni başladım kullanmaya..gelişmeleri aktarıcam
ve bi sorum daha olcak sarimsagi ne kadar ve nasil katiyon ssampuana opuyorumnanaktansarimsakli sampuan sacini uzattimi canim bende deniycem de
ve bi sorum daha olcak sarimsagi ne kadar ve nasil katiyon ssampuana opuyorumnanaktan
arkadaşlar bu turplu suyu yapıyorsunuz tamam 1 işe gercekten yarıyormu 2 turpun bı dışı beyazı icide kırmizi olanı var birde dışı kırmızı ici beyaz olanı var hangisini kulanıyorsunuz 3 sacı uzatın söylüyorsunuz onun dışında saca zararı varmı matlaştırıyormu 4 boyalı sactadamı kulanıyorsunuz 5 sacı cokmu döküyor bunu kulana ardaşlar cvplayabilirse seviniriz şimdiden tşk.