Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kizlar benim saclarim asiri yiprandigi icin kestirdim simdi kisalar ya omzuma biile gelmiyo off bende boya acayip kötü etki yapiyo saclarim kirila kirila kisaliyolar ya kullanmadigim krem kür kalmadi bide ben yilda iki kezboyatirim millet ayda iki haftada bi boyuyo valla simdide turplu suyu denniycem bugün aksama deniyim bakalim neler olcak:uhm:

turplu suyu tavsiye ederim ilk duyduğumda 2 günde 1 yapmştm 1 hafta saçlar o kdr yumuşak oluyoki 1 hfta sonra kahkllermn altında çıkan bebek saçları gibi saçlar ilgimi çekmşti uzattığı doğru yani snra yaz geldi bidaha yapamadm şmdi turplarn çıkmasını bkliorm hiçbiyerde turp yok :S

ben dün burdaki türk marketlerine ugradim turp yokmus bir yerde buldum akilli cocuk turp diye galiba salgam satti bana ben salgami daha önce hic görmemistim ya disi kirmizi turp gibiydi ama ici kipkirmizi ve tatlimsi sulu bisey

bizim evde minik kahvaltilik kirmizi turp vardi bag seklinde satiliyo onu kaynattim yapragiyla degil ama o ise yararmi acaba almancada radischen minik minik kirmizi turpcuklar yumusama var sacimda gerci bi fikri olan yazsin kizlar

kizlar bisey sorcam ben turplu su ne kadar zaman sonra uzama sagliyo farkedilir derecede yani bayrama kadar insallah biseyler olur

kizlar bizim burda kahvaltilik kirmizi ici beyaz minik minik turpcuklar var avusturyada kaliyorum ve ise yararmi diye merak ettim de

yarar belki şu küçük domatescik ler gibidir oda cinsi öledir. bizimkilerde almış turp bugün ama yapmıcam ben çünküü gizli yapmam lazım ev kokacak şimci annem sahura kalkcak bu koku ne bi ton laf en iiisi bayramdan sonraa.. acelesi yok zatii

ben de turp aldım bugün..beyaz bulabildim..inşallah işe yarar.bugün saçıma başka maske yapmıştım onun için yarından sonraki gün denicem..
bi de şampuanımın bi kısmını başka bi şişeye aktarıp içine sarımsak rendesi ve badem yağı koydum..büyük bi azimle saç uzatma işine başlıyorum kızlar..artık parfümü kafaya bascaz başka yolu yok :)

saç kuruyken kokmuyor canım sarımsak merak etme benim şampuanımda da var.
denize falan girdiğimde ıslanınca kokuyor ama normal kuruyken kokmuyor
ama sen yine de parfümünü biraz fazla sık emin olmak için :)

saç kuruyken kokmuyor canım sarımsak merak etme benim şampuanımda da var.
denize falan girdiğimde ıslanınca kokuyor ama normal kuruyken kokmuyor
ama sen yine de parfümünü biraz fazla sık emin olmak için :)

içimi rahatlattın gerçekten...ayyy inşallah işe yarar ve bayrama kadar uzar saçlarım.......kızlar aranızda kullanıp fayda görenler lütfen sık sık yazsın, morale ihtiyacım var yerimseniben

içimi rahatlattın gerçekten...ayyy inşallah işe yarar ve bayrama kadar uzar saçlarım.......kızlar aranızda kullanıp fayda görenler lütfen sık sık yazsın, morale ihtiyacım var yerimseniben

hatta sana şöyle bi şey diyim canım banyoda son olarak durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi kat
bu hem sarımsağın kokusunu götürür hem de saçlarının ışıldamasını sağlar
elma sirkesi çok faydalı zaten kepeği falan da önlüyo

ben basladim kizlar dün iki saate yakin beklettim benimkarisim biraz sivi oldu ama akiyo biraz sactan neyse kizlar bide yarin yapcam bakalim bayrama kadar neler olcak simdilik ilk yikama sonrasi yumusama oldu parlaklikla beraber insallah ise yararda seneye yaza upuzun saclarim olur

dedigin gibi canim galiba cinsi öyle yaradi ilk yikamada yumusama ve parlaklik var insallah uzamada olcak sabir :Saruboceq:

Selam kızlar saçlarımı çok kısa kestirdim Vitoria nın saçlarından bile kısa taş patlasa 5 10 santim. Sorunum şu saçlarım çok sert ve çatallaşmış ne yapabilirm :S şutarafagitti

dedigin gibi canim galiba cinsi öyle yaradi ilk yikamada yumusama ve parlaklik var insallah uzamada olcak sabir :Saruboceq:

çok sevindim canım etki ettiyse gerçekten turpmuş ozaman bende şimdi zeytin yağı ısıttım önce onu sürdüm sonra yumurta sarısı üstüne sardım kafayı omlet gibi bekliyorum 1 saat sonra yıkıycam. turp yapmak istiyorum ama annemin korkusundan yapamıyorum oooofff:gitme::gitme:

yalniz ben turplu suyun hepsini kullanmadim akiyo sacimdan kisa ya fazla geliyo galiiba bilgisi olan varmi kizlar simdide aklim turp suyunun miktarina takildi offffff kullanan varmi ne kadar turp suyu kullaniyo

Selam kızlar saçlarımı çok kısa kestirdim Vitoria nın saçlarından bile kısa taş patlasa 5 10 santim. Sorunum şu saçlarım çok sert ve çatallaşmış ne yapabilirm :S şutarafagitti
turplu karisimi uygula canim belki faydasini görürsün bide badem yaginin iyi geldigini duymustum ama nasil olcak bilmiyom :icecream:

ben beyaz turp buldum ancak...badem yağını aktarlarda bulabilirsin, ayrıca artık çoğu market sırf bu "ot" işi için reyon açmaya başlamış :) ben belediye markette buldum..düşün.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…