- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.701
kızlar turplu suyu bende denedim sonuç negatif bişi yok zencefil de denedim muskat dediler denedim ama saç köklerimde yara oldu ve çok döktü benim saçımı :sinifsinif:
saç kuruyken kokmuyor canım sarımsak merak etme benim şampuanımda da var.
denize falan girdiğimde ıslanınca kokuyor ama normal kuruyken kokmuyor
ama sen yine de parfümünü biraz fazla sık emin olmak için :)
içimi rahatlattın gerçekten...ayyy inşallah işe yarar ve bayrama kadar uzar saçlarım.......kızlar aranızda kullanıp fayda görenler lütfen sık sık yazsın, morale ihtiyacım var yerimseniben
dedigin gibi canim galiba cinsi öyle yaradi ilk yikamada yumusama ve parlaklik var insallah uzamada olcak sabir :Saruboceq:yarar belki şu küçük domatescik ler gibidir oda cinsi öledir. bizimkilerde almış turp bugün ama yapmıcam ben çünküü gizli yapmam lazım ev kokacak şimci annem sahura kalkcak bu koku ne bi ton laf en iiisi bayramdan sonraa.. acelesi yok zatii
dedigin gibi canim galiba cinsi öyle yaradi ilk yikamada yumusama ve parlaklik var insallah uzamada olcak sabir :Saruboceq:
turplu karisimi uygula canim belki faydasini görürsün bide badem yaginin iyi geldigini duymustum ama nasil olcak bilmiyom :icecream:Selam kızlar saçlarımı çok kısa kestirdim Vitoria nın saçlarından bile kısa taş patlasa 5 10 santim. Sorunum şu saçlarım çok sert ve çatallaşmış ne yapabilirm :S şutarafagitti
turplu karisimi uygula canim belki faydasini görürsün bide badem yaginin iyi geldigini duymustum ama nasil olcak bilmiyom :icecream: