Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriSaç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''
ben siyahla kisin bolca yapip buzluga atmistim, bugün bitiyor malesef. ama dondurma isini tavsiye ederim. Öyle her defasinda kaynat, koku, su ,bu olmuyor. Ben düzenli kullanmiyorum aklima geldikce ama artik yapmam lazim saclarim röfleden cok yiprandi.
eveeet bugün turpla 2. seansım :) kafam sarılı oturuyorum..buarada başka sitelerde de turp suyunun saça faydalarını okudum..o kdar insanın bi bildiği vardır di mi yerimseniben
arkdşlr bu konuyu baya araştırdım saç uzamısında en geçerli turp suyu ..bende bulamıodum turp bugün başgimpada buldum kaydirigubbakcemile2yavaş yavaş çıkmaya başlamışdır ağustos ayının sonuna doru çıkıo demişdi manav..bugnden itibaren denemeye başlıcm bu formülü gelişmeleri paylaşırım sevgiler
vallah ben canim 20 gündür her gece uyguluyorum 2 saatligina hic bekletmedim hep gecelere kadar uzamasini istiyorsan yapicaksin ille yumurtalida yapmak zorunda degilsin hem elma sirkesi daha berbat kokuyor turplu su onun yaninda hic birsey