- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.721
ben türkiyedeyken eczaneden almistim ama aktarda da vardir CADIARZUSağol cnm deniiycem turplu suyu da turp daha gelmedi diyorlar... Bide badem yağını nerden bulabılırım ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben türkiyedeyken eczaneden almistim ama aktarda da vardir CADIARZUSağol cnm deniiycem turplu suyu da turp daha gelmedi diyorlar... Bide badem yağını nerden bulabılırım ??
canım ben bugün bizzat denedim..15dk yeter..suyu gayet kırmızı şekilde çıktı ve posası pişmekten erimişti bile nerdeyse..yarım saat mı kaynatılacak tup dayanmaz buna vallahıı altına fazla acıp suyun fokurdadıgıı gordugumuzde kaynamıs olmuyormu zaten yarım saat tutmaya ne gerek var olu mu oyle lutfen akıl verın:) sevgıylekalın....
canım ben bugün bizzat denedim..15dk yeter..suyu gayet kırmızı şekilde çıktı ve posası pişmekten erimişti bile nerdeyse..
çok yoruldum ya..ilk turu yaptım 2.de inşallah üşenmeden yaparım kafamçokkarıştı
yumurtayı tamamen soğuyunca mı kırıyosun yumurtasız olmaz mı kiii
kızlarrr okudum okdum dayanamadım bende yaptım hatta suan kafamda sarılıumarım ıse yarar cok pıs kokuyor ya bırde ben turplu suyum mosmor cıkmadı acık mor oldu yarım saatte kaynattım amadenıldıgı gıbı kokmadı kotu koktu ama evıde sarmadı ben bıde ıcıne 3ds sarımsak rendeleyıp ılımansına bıtne kadar ıcınde beklettım sımdı sankı bıraz yanma va rınsallah saglıklı uzun saclara kavusurum ıyı varsın kk ya daha neler ogrencm burdan bakalım:)
ben de yarım saat kaynatıyodum canım evet açık mor oluyo mosmor olmaz zaten kırmızı turp.ama şu siyah turpların suyu mosmor olabilir belki bilmiyorum daha onun mevsimi gelmediği için deneyemedim :)
ben sımdı yıkadım sacımı normalde dokulmedgı kadar cok dokuldu bırde kokusuu cok fena yaa yıkadıgım halde gecmedı gıbı bıdaha yapamıcam sanırım kokuusu basımı aıgrıttı vallaasankı banyo yapmamısım gıbı
ben farkifön cekince anladim daha yenikizlar bende sanki biraz uzama oldu gibime geldi azda olsa bi fark var yumusacik ve parlaklarda saclarim iki kez turplu suyla bu hale geldi insallah bayrama kaadr söyle 5 cm filan uzarda rahatlarim amacim belime yakin olmasi cünkü seneye uzayinca sari yapcam uzun ve sari sacta güzel olur hani
canım bende de su baya arttı..istersen üstten 1 bardak ayır..yumurtayı daha çok kullanmış olursun..çünkü hepsini kullanmaya kalkarsan çoğu boşa gidiyor..ben döktüm baya bi...yaa kızlar ben şimdi bu turplu suyu deneyecegım ama bu su fazla gıbı sanki hepsınımı kullanıyoruz bu suyun acil beklıyorum su soguyor sımdı yardımcı olun bı