- 25 Kasım 2008
- 212
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.641
valla bende kızlar ne buluyosam sürüyorum hatta annem kızıyor sonunda kel kalacan bunlardan biri yaramayacak diyo.uzun süreden beri fön çektirmiyodum bugün fön çektirdim normalde her gittiğim kuaför saçlarma ne kadar yıpanmış deyip moralimi bozuyolardı bugün kuaför dediki ne kadar sağlıklı saçların var çok parlak :lepi: bu arada turp bulamadığım için havuç kullanıyorum.
peki havuçtan da aynı etkiyi alabiliyormusun turptaki gibi...bende turp bulamadım
peki havuçtan da aynı etkiyi alabiliyormusun turptaki gibi...bende turp bulamadım
bazıları zencefilin çok parlattıgını sölüo cnm saçtn saça değişio mu ki :/
bi sorum olacak.. turppp nrde bluyosnzz ??*:sinifsinif:
bazı manavlarda oluyo canım çarşıya pazara sor
birinde olmazsa diğerinde oluyo ya da 2 gün sonra gelecek falan diyo bi şekilde buluyorz :)
cnm birde su sorumu cvplrsan.:) pkı fark edr mı kırmıız sıyah..veya beyz ??? ne blursak alalıım mı ?:çok üzgünüm: ayrıca teskkur cevp ıcın.Şeniz
Ben turp zamanı geçmeden aldım bi sürü, rendeledim. poşetleyip difrize attım. alıp alıp kaynatıyorum:)
ben havuçta aynı sonucu alamadım canım
aslında havuçta keratin vardır saçı uzatması lazım
ama bana etki etmedi
size etki etmediyse bana hiç etmez..gerçi bana turpta etki etmemişti benim saçım ya çok inatçı yada ben gözlemleyemiyorum uzadığını..gerçi son 1 aydır yapıyorum...ayda 1 cm uzayan saçım 2 cm uzuyo o kadar bakıma napalım buna da şükür :))
evet çok mantıklı:lepi:
ama etkisi geçmesinCADIARZU