- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.621
:icecream:üşenmedim buldum valla, bak bu sayfa, hatta ben sormuştum içine ne koyuyosun die, o da yumurtasız yaptığını sölemiş http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...231-uzatmak-bak305m-i231in-turplu-su-355.html
ilerleyen sayfalarda resimlerin düz halleri de var, göz atarsın cnm.
saol cnm alkisalkisalkis
yok canmm ben ısırgan yapıyorum benm sac uzun sukurr belımde faalan ama ınce tellı vee uclarıı kırıkk acıll duzeltmem lazımmama öyle yapma yoksa uzatamazsin ben turplu suyu hergün yapiyorum yumurtali böyle yaparsan uzatamazsin yap yapabildigin kadar =)
yok canmm ben ısırgan yapıyorum benm sac uzun sukurr belımde faalan ama ınce tellı vee uclarıı kırıkk acıll duzeltmem lazımm
ay ne güzel saclarin belinde bak ben isirgan turp biotin yag karisimlari pirinc suyu maya ay unuttugum kesin vardir hepsini yapiyorum heheh delilik bu aslinda ama olsun hangisi uzatiyor umrumda degil hepsini yapiyorum ve uzadigini farkettim yeterki uzasin ben uzun sac istiyorum senin sacin uzun olduguna göre sadece isirgan yapsan olur tabi cünkü zateeeeen uzun sükret vallah benim saclarim gögüse kadar bile degil
ben 3 defa turplu su yaptım ama pek fark göremedim açıkcası..zencefil yıprattı ama daa çabuk uzatmıştı..
ay bilmiyrm cnm ama benmkini çok kötü yaptı..bianda uzadı ama uçların rengi açıldı..o kadar yıprattı yani
sadece diplere sıksam fısfıslı şişeyle nasıl olur ki canım
sonuçta saçlar dipten uzuyo
hem boy kısımlarını da yıpratmamış olurum
yeter ki uzasın ben yıpranmaması için yağlarla bakım da yaparım haftada bir
bu durumda önerir misin zencefili?
yeter ki uzasın..