Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Selamm : )) Ben de Turp Kafalı kadınlar kervanına katıldımmm : ))) :ecrin_bebek:

Çok kötü kokuyormuşum, bu halde beni balkona attılar yaaaaaaaa... Ben niye koku alamıyorum :KK70:

1kaç arkdşta işe yaramamış.. Herkesin saç yapısı farklıdır sonuçta.. Ama bence keramet, düzenli uygulamakta.. inşallahh bende işe yarar yaaa..

Bi de arkdşlar, gözünüzü seviim ne bulursanız sürmeyin kafanıza.. Ters tepebilir..

Ama bu turp + havuç bilimsel yönden mantıklı geldi bana.. Bir zamanlar araştırma konumdu. İlave edilen yumurtaya gelince; yumurta protein açısından eklenmiştir muhakkak. Çok kokuyosa, süt de katabilirsiniz, benim bi tanıdığım abla da sütlü havuçlu yapıyor :)

haa bi de, yaa bu sular başımdan belime akıyorr, yüzümde boynumda kıl çıkmasın sonra :KK70: sizde de öyle oluyor mu ?? Dikkat etmeli miyiz sizce ?

kızlar bi kilo turbu rendeleyip kaynatsak, posasından ayırıp suyunu kavanozda saklasak, kullanacağımız zaman yumurtayla karıştırıp karıştırıp saçımıza sürsek olur mu? her kullanışta kaynatmak zor geliyor açıkçası :)

Herkeste aynı etkiyi göstermiyo demekki. Herkes memnun kalıyo. Bende bi defa denedim ama yapmak zor geliyo ya. Bide staj vs başlayınca iyice zor oldu. Neyse. Bende şimdi şampuanıma bişiler kattım kolay oluyo :) uğraşmak zor geliyo kaydirigubbakcemile3

evet ben de bayağı yaptım turplu suyu uzama konusunda olumlu bi sonuç alamadım zaten çok zahmetli bi işti benim için
ben de şampuanıma bi şeyler katıyorum ya da haftada bi kere falan yağ karışımları sürüyorum böylesi daha kolay

turp ve havucu kaynatıp suyunu yumurtayla karıştırdım. üstüne de zeytinyağı ve çam terebentin ekledim :) şimdi bekliyorum umarım etkisi olur. ekime kadar 5 cm uzasın istiyorum :KK43:

yumurta yoktuda gerek kalmadı annem atmış :KK70: zeytin yağı yumurta karıştırdım avakoda kaynatıp döktüm sürdüm 1 saat bekletip yıkadım inş. faydası olur

yumoş gibi oldum vallaha saçlarım gür ve kalın telli bakıyom şimdi bu saçlar benimmi diye kaydirigubbakcemile3

X