Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

pazarı marketi manavları biraz ararsan bulursun canım ben gördüm bugün manavda mesela eğer yoksa da manavın sahibi sölüyo zaten 2-3 güne gelir diye =)

turplu su kullanan arkadaşlar uzama ne kadar hızlı ayda kaç cm uzuyo mesela. bide benim saçlarım çok kuru ve rengi kül gibi bunada bi faydası olurmu parlatıyomu saçları uzamasından çok parlak ve yumşak olmasını istiyorum. sorularımın cevabı kesin yazıyodur sayfaların birinde ama 475 sayfa oku oku bitmez :bbo::bbo:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...78-sa231305-maskelerle-uzayanlar-resimli.html
bu linkte turplu suyun saçı ne kadar uzattığını resimli olarak görebilirsin canım. maşa veya düzleştirici kullanıyosan bunları bırakmalısın bence bunlar benim saçımı çok kuruttu ve bırakınca kendine geldiler resmen.
burada da çeşitli maskeler var kendi saç tipine uygun olanı seçebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ac-bakim-maskeleri-tarifleri-tavsiyeleri.html

yok canım hiç düzleştirici filan kullanmıyorum ayda yılda bi maşa o kadar onuda çok tutmuyorum yancak diye ama genede çok kuru yturp çıkasıya kadar zeytin yağı yumurta yapcam bugün yapcam hatta ilk defa bakalım nası olcak bi kere elma sirkesiyle duruladım koku kalmadı ama yıkayınca saçı kokusu tekrar çıkıyo ekşi ekşi

merhaba arkadaşlar 2 gündür yazılanları takip ediyorum ve bende ilk kez bugün yaptım.. hatta şuanda kafamda sargılı bekliyorum :) her yerden sular damlıyor fln .. :)
yalnız bu karışımın kokusu çok kötü.. ellerimi defalarca yıkamama rağmen anca gitti. inşallah bu kadar emek verdiğimize değer..
yerimseniben sevgiler :)

bunca başlık açılmasının sebebi de bu bence.kötü kokmasına rağmen kimse vazgeçmiyor.çünkü çoğu saç tipinde olumlu etki gösteriyor.umarım sizde de işe yarar.. *

saçlarımı 2 saat strechleyip beklettikten sonra şampuanla yıkadım, kremlemedim..
evet gerçektende bir yumuşaklık söz konusu :) ama şu kokusu ah ah.. yaparkende biraz tiksindim ama zaman geçtikçe bunu yaptığıma değicek diye düşünüyorum.. :) 2 gün sonra tekrar deneyeceğim sonuçları yazarım:)

cusibusi sen turplu su mu yaptın canım???

evet.. turplu suyu ilk defa dün denedim ve şimdilik birşey söyleyemiyorum
kokusundan başka bi etkisini görmedim desem kafii :)
yarın tekrar denicem ama yumurta koymicam, kokuya dayanamıyorum çünkü :/
sonuçta saçı uzatan şey turp..

ben yumurtalı yapcam çünkü uzamasından çok canlı parlak ve yummmşacık olsun istiyorum turpu nerden buldun annem daha çıkmaz ama yakında çıkar diyo.. pazar gitmem hiç belkide çıkmıştr marketlere filan bakmak lasımm.

bende markete baktım yoktu, şansıma dün pazar kurulmuştu bizim burada ordan aldım hemen :) üstelik çokta ucuz 500 tl verdim 3 adet kırmızı turpa

ısmarlıyım bizimkilere çıktıysa annemede saç maskesi yapcam desem öldürü beni o kokuyla nası gizli yapcaksam zaten. çok kokuyo diyonuz karanfil filan atarım içine artık

kızlar 1.5 haftadır (3 günde bir) turplu suyu kullanıyorum ve 1 cm uzattı =))) uzatmasının haricinde ince telli saçlarım hacimli ve sağlıklı görünüyor. herkese tavsiye ederim =)

kızlar turplu suyu bende denedim sonuç negatif bişi yok zencefil de denedim muskat dediler denedim ama saç köklerimde yara oldu ve çok döktü benim saçımı :sinifsinif:

kızlar turplu suyu bende denedim sonuç negatif bişi yok zencefil de denedim muskat dediler denedim ama saç köklerimde yara oldu ve çok döktü benim saçımı :sinifsinif:

aa gerçekten işe yaramadı mı =( uzatmasa bile hacim veriyor turp suyu ya keşke düzenli olarak uzun süre kullansaydın. belki sonradan etki ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…