Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya ezo eğer yumurta seni vazgeçirecek gibiyse koymasan da olur canım. bi üye vardı, kız resim koymuştu ama çok eski sayfalarda kaldı o, yumurta koymadan yapıomuş, gayet güzel uzatmış. tabi yumurtanın katkısı çoktur yani protein var ve protein saçın temel yapıtaşıdır, ama olmazsa olmaz değil yani, en azından yazın yumurta koyma. kuruturken iğrenç kokuyo hele sıcakta güneş vurdukça fln kafadan berbat bi yumurta kokusu yükselio:sinifsinif:. yumurta yerine turplu suyun içine bikaç damla hindistan cevizi yağı koyabilirsin mesela, o da iş görür cnm.hem de mis gibi kokaropuyorumnanaktan

ya aslında yumurtayı bakım için katmam gerekio çünkü cidden kötü oldu uçları..kırıkları aldım ama yine de bakıma ihtiyacı war..neyse birkaç sefer daa yapıyım da..saol cnm

havuç da koyuyormuş bu arada. ama 4 ay bıkmadan devam etmiş. yumurtadan nefret ederim ben de, yiyemiorum, hele ki sarısını:KK43: kokuyo diye turplu su yapmaya üşeniodum yani. geçen gün yumurta yoktu evde koyamadım o yüzden, ama yumurtasız olunca devam etmek daha kolaymış gerçekten. çünkü sürekli akıp sızan bişi, her yerin yumurta oluo, tiksindirio insanı. ama turp suyu aksa da çok sorun değil yani, bi de ekşi ekşi kokmuo, yumurtayı kafada pişirme riski de yok. ben şöyle karar verdim, kışın haftada ya da 10 günde 1 kez yumurtalı, kalan zamanlarda da yumurtasız yapcam.bi de ben z. yağı koyuyorum bi yemek kaşığı kadar, çok iyi oluo valla.

ewt zeytnyğını bende koyuyorm..ama daa fazla..zatn dökerken o kayıp gidio..su ılıkken koyuorum bide..hani ılık daa iimiş ya zemuszemus

yok canmm ben ısırgan yapıyorum benm sac uzun sukurr belımde faalan ama ınce tellı vee uclarıı kırıkk acıll duzeltmem lazımm

ay ne güzel saclarin belinde bak ben isirgan turp biotin yag karisimlari pirinc suyu maya ay unuttugum kesin vardir hepsini yapiyorum heheh delilik bu aslinda ama olsun hangisi uzatiyor umrumda degil hepsini yapiyorum ve uzadigini farkettim yeterki uzasin ben uzun sac istiyorum senin sacin uzun olduguna göre sadece isirgan yapsan olur tabi cünkü zateeeeen uzun sükret vallah benim saclarim gögüse kadar bile degil

ay ne güzel saclarin belinde bak ben isirgan turp biotin yag karisimlari pirinc suyu maya ay unuttugum kesin vardir hepsini yapiyorum heheh delilik bu aslinda ama olsun hangisi uzatiyor umrumda degil hepsini yapiyorum ve uzadigini farkettim yeterki uzasin ben uzun sac istiyorum senin sacin uzun olduguna göre sadece isirgan yapsan olur tabi cünkü zateeeeen uzun sükret vallah benim saclarim gögüse kadar bile degil

saool canmm... sac uzun ama ıncee haıfıten yada tellerı ınce dıyee olee duruyoo...aslındaa yıne sukur olsunn sımdı ucundan aldrırım kendıne gelırr ınss

ay bilmiyrm cnm ama benmkini çok kötü yaptı..bianda uzadı ama uçların rengi açıldı..o kadar yıprattı yani

sadece diplere sıksam fısfıslı şişeyle nasıl olur ki canım
sonuçta saçlar dipten uzuyo
hem boy kısımlarını da yıpratmamış olurum
yeter ki uzasın ben yıpranmaması için yağlarla bakım da yaparım haftada bir
bu durumda önerir misin zencefili?
yeter ki uzasın..

valla bende kızlar ne buluyosam sürüyorum hatta annem kızıyor sonunda kel kalacan bunlardan biri yaramayacak diyo.uzun süreden beri fön çektirmiyodum bugün fön çektirdim normalde her gittiğim kuaför saçlarma ne kadar yıpanmış deyip moralimi bozuyolardı bugün kuaför dediki ne kadar sağlıklı saçların var çok parlak :lepi: bu arada turp bulamadığım için havuç kullanıyorum.

sadece diplere sıksam fısfıslı şişeyle nasıl olur ki canım
sonuçta saçlar dipten uzuyo
hem boy kısımlarını da yıpratmamış olurum
yeter ki uzasın ben yıpranmaması için yağlarla bakım da yaparım haftada bir
bu durumda önerir misin zencefili?
yeter ki uzasın..

sen bilirsin cnm.yap istersen eğer kötü etki yaparsa bakım yaparsın..bazıllarına da çok ii gelmiş zencefil..dene istersen

X