Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar size bişey diyim mi boşuna uğraşıyosunuz valla...kavak yellerindeki kız var ya pelin karahan...aslı yani..onun saçlarının dizinin sezonunda ne kadar kısa olduğunu bilen bilir ama şimdi bi şampuan reklamında oynuyo maşallah saçlar belinde....nasıl oldu da 1 ayda 30cm uzadı anlamadım...bu ünlülerin bi bildiği var ben size diyeyim...ya bengüye ne demeli omzunun üstünde saçları şimdi bele yakın...üstelik bunlar ne postiş ne çıtçıt ne kaynak...bence ünlülerin kullandığı bişey var...hepsi çünkü gerektiğinde çok cesur...

pelin karahanın saçları çıtçıt da olabilir gibi gelio bana. ama geçen gün bi hesap yaptım, üni. 1. sınıfta (mart-nisan gibi)saçımı kıpkısa kestirdim, kulak memesi hizasındaydı. hatta nisan ayında çekilmiş kısacık saçlı fotom var.aynı sene temmuzun 3 ünde kuzenim evlendi, ve benim saçıma dağınık topuz yapıldı:1shok: en kötü ihtimalle hemen omzumdan aşağıdaydı dielim. hadi foto da nisanın başında çekilmiş olsun, o saç 3 ayda nasıl uzamış o kadar, aklım almıo. saçıma bi bakım da yapmıodum o zamanlar, günlerdir düşünüorum ne yiyip ne içiodum acaba die.CADIARZU. ama öğrenci hali, ne yicem bol bol patso ve simit-tatlicadiarzu-

saçlarım uzuyoooo lililili...2 cm uzadı..2 haftadır hergün turplu su yapyorum..eski halinin fotoları da var...okullar açılana kdr yapıcm..en son haliyle göndericem size

kızlar bu demet halinde satılan turpun sap ve yapraklarını kullanan oldu mu hiç aranızda? atmaya kıyamıyorum yaa, aynı işi görüyosa onları da kullanayım diorum.

Kizlar ben kendim dikicem turplarimi artik =), siyah turp beyaz ve kirmizi olmak uzere uc tane buldum ve umarim olurlar =)

Ya streçlesem bile hep enseme filan damlıyor arada, oralardada tüy çıkar diye çok korkmuştum Neyse genede faydasını görüyorum daha 3. yapışım ve saçımın direnci arttı. Kırıklarımdada gözle görülür düzelme var :)

tebrkler alkisalkisalkis har gün mü yapıosun cnm sen hihoyyyt hihoyyyt

peki sen yumurta katıyormusun yoksa sadece turplu mu yapıyosun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…