- 6 Ekim 2008
- 1.210
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.601
aminn =)) gurlessın yeter bana canmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 15 gündür yapıorum turplu suyu. uzadığını anlayamııorum şuanda aama gerçekten saçlarım sağlıklı olmaya başladı 15 gün öncesine kadar kuaföre gidip kestirmeyi düşünüyordum. sağlıklı olan saç zaten uzar arkadaşlar önemli olan önce bakımını yapalım saç bize karşılığını vericektir. uzama olursada resimlerimide koyarım. hepinisee kolaay gelsin inş istediğiniz saçlara kavuşursunuz:)
bende yapacam ama turp yok((
bende çok aradım ama buldum kızlar.. sizdde durumlar ne allemde uzama falan warmı??
ben en son 7 ay once yaptıımda 1 haftada abrtısız 2 cm uzamıstıı hayrtlr ıcersnde klmstm ama bn bıde zencefıl kokuyle ykıodm onu yıkdktan sora ama smdıde turp bulmırm malesef ..:sinifsinif:
benm de öleydi..zeytnyağı biraz düzeltti,,uygula istersen yerimseniben
Ben zeytinyağını bulamyoırum :S ay çiçek yagı satıolıyo hep marketlerde saf zeytin yağımı alıyosun ? ve nasıl uyguluorsun ?
ay kafamda var suan + yumurta =)) yemek yapıyorum sankı mübarek yaa
tubaktcım ya ben yıkadım bi güzel dün..kuruturken koktu yumurta :sinifsinif: çok kötü oldum..bugün hiç yapasım gelmedi[/Q
ama öyle yaparsan sacini uzatamazsin üsenme ben her gün turplu suyu yapiyorum yumurtali vazgecme yap eger uzun sac istiyorsan :ecrin_bebek:
tubaktcım ya ben yıkadım bi güzel dün..kuruturken koktu yumurta :sinifsinif: çok kötü oldum..bugün hiç yapasım gelmedi