Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Turp bulamayan istanbullular, kadıköy natilius alışveriş merkezinin içindeki büyük markette(ca....four) bol bol kırmızı turp var,fiyatı da uygun, hem de taze:)

bende 15 gündür yapıorum turplu suyu. uzadığını anlayamııorum şuanda aama gerçekten saçlarım sağlıklı olmaya başladı 15 gün öncesine kadar kuaföre gidip kestirmeyi düşünüyordum. sağlıklı olan saç zaten uzar arkadaşlar önemli olan önce bakımını yapalım saç bize karşılığını vericektir. uzama olursada resimlerimide koyarım. hepinisee kolaay gelsin inş istediğiniz saçlara kavuşursunuz:)

bende 15 gündür yapıorum turplu suyu. uzadığını anlayamııorum şuanda aama gerçekten saçlarım sağlıklı olmaya başladı 15 gün öncesine kadar kuaföre gidip kestirmeyi düşünüyordum. sağlıklı olan saç zaten uzar arkadaşlar önemli olan önce bakımını yapalım saç bize karşılığını vericektir. uzama olursada resimlerimide koyarım. hepinisee kolaay gelsin inş istediğiniz saçlara kavuşursunuz:)

turp yok kı sen nrden buldn cnmm...:sinifsinif:

bende çok aradım ama buldum kızlar.. sizdde durumlar ne allemde uzama falan warmı??

ben en son 7 ay once yaptıımda 1 haftada abrtısız 2 cm uzamıstıı hayrtlr ıcersnde klmstm ama bn bıde zencefıl kokuyle ykıodm onu yıkdktan sora ama smdıde turp bulmırm malesef ..:KK43::sinifsinif:

ben en son 7 ay once yaptıımda 1 haftada abrtısız 2 cm uzamıstıı hayrtlr ıcersnde klmstm ama bn bıde zencefıl kokuyle ykıodm onu yıkdktan sora ama smdıde turp bulmırm malesef ..:KK43::sinifsinif:

bendede uzama war canım bende zencefil köküyle duruluorum onun yanında binbit türlüde şe yapıorum açıkçası.entele war şuanda saçımda kaydirigubbakcemile3 uzasnda bişe istemiorum başkazemuszemus

Ben zeytinyağını bulamyoırum :S ay çiçek yagı satıolıyo hep marketlerde saf zeytin yağımı alıyosun ? ve nasıl uyguluorsun ?

hadi yaa..tüh..cnm wardır aslında büyük marketlerde..hiç baktın mı..sızma geldi bize manisadan ama ewde de wardı satılanlardan..turplu su ılıkken içine döktüm 1-2 sefer..normalde uygulayabilirsin.ama birazcık ılıtıp uygulama daa ii denio..

:bbo: haklısın,,yarından itibaren her gün yapıcam..zaten ewde son 5 günüm..en iisi koklaya koklaya yapmak kaydirigubbakcemile3

X