Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

valla bende kızlar ne buluyosam sürüyorum hatta annem kızıyor sonunda kel kalacan bunlardan biri yaramayacak diyo.uzun süreden beri fön çektirmiyodum bugün fön çektirdim normalde her gittiğim kuaför saçlarma ne kadar yıpanmış deyip moralimi bozuyolardı bugün kuaför dediki ne kadar sağlıklı saçların var çok parlak :lepi: bu arada turp bulamadığım için havuç kullanıyorum.

peki havuçtan da aynı etkiyi alabiliyormusun turptaki gibi...bende turp bulamadım

bazı manavlarda oluyo canım çarşıya pazara sor
birinde olmazsa diğerinde oluyo ya da 2 gün sonra gelecek falan diyo bi şekilde buluyorz :)

cnm birde su sorumu cvplrsan.:) pkı fark edr mı kırmıız sıyah..veya beyz ??? ne blursak alalıım mı ?:çok üzgünüm: ayrıca teskkur cevp ıcın.Şeniz

cnm birde su sorumu cvplrsan.:) pkı fark edr mı kırmıız sıyah..veya beyz ??? ne blursak alalıım mı ?:çok üzgünüm: ayrıca teskkur cevp ıcın.Şeniz

ben kırmızıdan bulduğum için kırmızı yaptım canım
ama yine burada okudum en iyisi siyahmış sonra kırmızı sonra beyaz olanmış
önemli değil bu arada istediğini sorabilirisinopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben turp kullandım bende hiç bi işe yaramadı çok büyük bi hevesle başlamıştım oysakimafoldumben Bizim üni. deki bi hocanın saçları çok hoşuma gidiyordu bugün öğrendim zinco c die bi vitamin kullanıyormuş. bende bugün aldım kullanıcam bakalım belki bu işime yararmafoldumben . hiç bişeyin işe yaramaması çok canımı sıkıyooooooo

ben havuçta aynı sonucu alamadım canım
aslında havuçta keratin vardır saçı uzatması lazım
ama bana etki etmedi

size etki etmediyse bana hiç etmez..gerçi bana turpta etki etmemişti benim saçım ya çok inatçı yada ben gözlemleyemiyorum uzadığını..gerçi son 1 aydır yapıyorum...ayda 1 cm uzayan saçım 2 cm uzuyo o kadar bakıma napalım buna da şükür :))

size etki etmediyse bana hiç etmez..gerçi bana turpta etki etmemişti benim saçım ya çok inatçı yada ben gözlemleyemiyorum uzadığını..gerçi son 1 aydır yapıyorum...ayda 1 cm uzayan saçım 2 cm uzuyo o kadar bakıma napalım buna da şükür :))

turp bende de pek etki etmedi ya yani ben 2-3 cm ekstra uzar sanıyodum en fazla 1 cm uzadı tabi buna da şükür ama turp çok masraflı ve içinde yumurta olduğu için rahatsız ediyo o yüzden ben bugün zencefil kullanmaya başladım daha pratik

evet çok mantıklı:lepi:
ama etkisi geçmesinCADIARZU

Yoo, niye geçsinki:) sonuçta mevsiminde bi sürü sebze olsun balık olsun atıyoruz difrize, sonra da yiyoruz afiyetle. ocağa koyunca o an rendelenmiş turptan bi farkı kalmıyor, sanmıyorum ki etkisi geçsin. turp zamanı geçti tüh diye hiç dertlenmedim şahse :lepi:

bende iki turpu rendeleyip uc bes karanfil atip kaynattim iliyinca bi yumurta sarisi kattim sacima surecegim kadarina kalan suyu saklama kabina koyup ertesi gunler yumurtasiz yaptim bende ise yaradi gibim geliyo esim bile uzuyo saclarin dedi ama cok ugrastirici bisey bida yaparmiyim bilmem

Ben de bugün başladım turp suyuna, bakalım dedikleri kadar varmıymış?!

Düşünüyorumda, acaba herkes psikolojik olarak etkileniyor da mı uzuyor saçlar? Bilinçaltı şartlanma gibi birşey...CADIARZU

Neyse gelişmeleri sizinle paylaşacağım arkadaşlar:jeyyar:

bnmde 2. yapısımm kıslar kimisi bu başlığa resim koymuş kimisi resimler sayfasına azda olsa farkı görenler resimm koysalar tesvik olur en azından faırlıke hç resmini bulamadımm ben :Saruboceq:

turplu suyu 5 defa yptm ve saçlarımıı çokk döktüü bi etkisinide göremedim gerçi saç tipine göre değişiyodur ama eminolun çok döküo ılk baslarda yıpranmş saçları atıo die düşündm ama gn gçtkçe dha cok dklmeye basladıı ve bırktmm bnde buyuk bi hevesle baslamstımm ama baslamdn once ii düşünün kızlar.. döklmeyen saçlarınızıda dökmeyn ben su anda napıcgmı sasrdm döklmeye karşıı.. o kdr kötü.!

bi ara bende kullandım bunu kızlar ama bi iki kez. biraz dökülme olmuştu gerçekten. ama uzun vadede geçeceğini söylemişlerdi. şimdi tekrar denemek istiyorum saçlarımı ölçtüm 61 cm geldi. bakalım üşenmeden uygulayabilecekmiyim mirmirmirmir . belime gelsinler istiyorum.

X