Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

offffff yaaaaaaaaaa ben sivaslıyım yok hic bi yerde turp :gitme:
off cok sinir olduuuuummmm !!!!!!
zaten kısacık saclarım kıvırcık uzamıyo !!!!!
napıcam ben ya
seneye öss ye giricem zaten ugrasamam saclarımla bu yaz yapıcam ne yapıcaksam =(((
offf bihterin saclarına bitiorummmm !!!!
onun gbi olsa daha ne isteriiimmmm

bi demette 5-6 adet falan var yeterli olur heralde, teşekkr ederm :)
bi umutla başlıyorum bakalım nekadar işe yarıcak..benneyaptımki
ya bişey daha sorcam saçıma dökerken ister istemez gözüme kulağıma kaçıo bu su nihayetinde yumurta bizararı olurmu,vücuda gelen su kıllanma falan yaparmı ay saçmaladım galiba

Son düzenleme:

basini one egersen bi problem olmaz.. ben makyajli oldugum icin devamli mesela rimelim akmasin diye cok dikkatli yapiyorum ve akitmiyorumda =).. ama gozune kacarsada emin ol bisey olmaz sen yinede kacirmamaya dikkat et

yaptım bakalım ilk kez..yıkarken falan hiç dökülme olmadı denebilr, ama tararken oldu biraz..uzasında görelimlaelaelaelaelae :))

ya ben acaip tırsıyorum he..turplu suyu dökerken kafamı eğsemde beceremiorum kaçırıyorum gözüme bişey olur mu yahu? gerçi cewap weren oldu ama herkese sormak istiorum :) e bide tüylenme yapar mı vücutta ya..nekadar öne eğsende şıp şıp damlıyo hertarafıma:bbo: zaten hapşur hapşur bi hal oluyorum sinüzitten dolayı :)

hayır turp asla saçı dökmez aksine dökülmeyi önler o senin saçı nası taradığına bağlı :1closedeyes:

ya kızlar ben hiçbiyer de turp murp bulamıyorum ya küçüklerini bile senağlama bende gittim bu akşam bi kilo havuç aldım yine aynı işi görürmüki yaa :çok üzgünüm: inşallah görür zaten havuçta pahalı her yapışımda 1 tane kullanmak istiyorum laelaelaelaelae deneyimi olanlar yazabilirmi yada olmayanlarda yorum yapsınlar işte :kedi:

Gorur ya, ayretten sac yas kalincada uzuyomus.. sen uygula uzar eminimki ahuaha =)

kizlar bu turplu suyu kaynattinkan sonra saca nasil suruyorsunuz? yani oyle saci yikar gibi dokecekmiyiz sonucta sivi bisey sacta nasil duruyor orasini anlayamadim......yoksa yumurta ile karistirinca katilasiyormu ?

kizlar bu turplu suyu kaynattinkan sonra saca nasil suruyorsunuz? yani oyle saci yikar gibi dokecekmiyiz sonucta sivi bisey sacta nasil duruyor orasini anlayamadim......yoksa yumurta ile karistirinca katilasiyormu ?

aynen islatiyosun, zaten strechlediginde sac kurumuyo devamli islak kaliyo.. uzun biraktigin zaman sac derisi cok hassaslasiyo ve kasiniyo. Ben acikcasi her yaptiktan sonra sacimi uzamis gibi hissediyorum. Ozellikle bi gece biraktigimda sabah dustan sonra kuruladigimda sacim daha farkli gozukuyo gozume =).. bence dene ve gor

ya yumurta sarısı saçı sertleştiriyomu yoksa besliyomu :s bazıları saçı sertleştirio falan demişler..bide kırıklara iyi geldiği söylenio..şimdi sertleşen saç, daha çabuk kırılmaz mı? yumurta koymasak daha mı iyiki..son sorum: banyodan sonra saç uçlarıma zeytinyağı sürüp durulamasam bitlenme falan olur mu :)

cevabin icin cok tesekkurler en kisa zamanda turp alip deneyecegim :)))

ya benim tırpum btti, hiç biyerdede bulamadım napıcam (( YARDIM.
havuçla yapsam olurmu ki:çok üzgünüm:

başıma gelenlerden sonra kesin deneyecem bende size bilgi veririm hemen bu gün başlıyorum ..tarih atayım tekrardan 17 haziran bugün bakalım bir ay sonra etkisini gösterecek mi ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…