Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

oley bende deniycem inşallah :)
ya acaba sarımsak uzatırmı saçı ve nasıl kullanmalıyım bilgisi olan varmı yada kullanan?
koku falan hiç dert deil artık yeterki bi uzasınlar..:1closedeyes:

ben bu kadar hopladım zıpladım çünkü turp kışın bi ara yaptım sonra ddaha etkiyi anlayamadan turp mevsimi bitti hiç bi yerde bulamadım buluncada böle olduuu

oley bende deniycem inşallah :)
ya acaba sarımsak uzatırmı saçı ve nasıl kullanmalıyım bilgisi olan varmı yada kullanan?
koku falan hiç dert deil artık yeterki bi uzasınlar..:1closedeyes:

ben uzatır diye geçen gün yağ karışımıma rendeledim 2 büyük diş, kocam 2 gün yanaşmadı yanıma, 1 mt. uzakta durdu hep:tomato: ama ben seviorum,iştahımı açıodelikafadulden

:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3 aslında saçı kurutuyor bu sarımsak.ama diplerine sürünce sadece işe yarar belki..
yutsak nasıl olurkicokacimcoook
bu saç konusunda gerçekten kafayı yicem artk üstüne düştükçe uzamıo ya

ben uzamıyo diye kafaya takarken uzamazdı ama dökülmezdidee şimdi dökuluyo diye kafama takıyorum bu kezde uzama olayını takmadıgım için uzuyoo:) turplu su cidden mucizee dökülmemi 2-3 tele indirmişti ve ayda 2-3 cm uzattı ha saçlarım cansız uzuyor orası ayrı ama uzadı iştee buzluguma depo yaptım birer avuçtan 13 poşet

yutmak da çok iyi, bi çok insan yazmış dökülmem durdu, saçlarım hızlı uzuyo, sivilcelerim geçti vs. diye. hakikaten her derde deva bu sarmısak. ama özellikle wc nin müstakil olması lazım:) aksi halde senden sonra giren içerde sucuk, salam , pastırma imal ettiğinden şüphelenebiliodelikafadulden işte bu yüzden ben devam edemedimyasakkelime

Ben dün akşam yaptım bu turp suyunu, 2 - 2,5 saat durdu kafamda. Bakalım, sonuçları yazarım buraya...yerimseniben
Çamterebentini de şampuana azıcık kattım onla yıkadım, ama haftada bir yapıcam çamterebentini. O'ndan korkuyorum biraz. Turp'u bugün yapmıcam yarın tekrar yapıcam, 2 günde bir yani..
Kızlar sizde yapın yazın sonuçları hep..
a.s.

Ahhh kii ne Ahhhhh turplarımı donrucuya koyup daha sonra normal kısma koymusdum ve sonuc turplarım çürümüş yumuşamışş bir hali kalmamışşşşş .Nasıl yabtım ben bunu yaaa :S 1kılo turbu çöpe attım .
Neyse vardır bı hayır dıyelım .
Bugun pazara cıkıp o kucuk turplardan alıcamm =)

Lacivertcim bende 1gün yapıp 1gün yabmıyorum .Hiç sorun olmaz gönül rahatlığıyla yapabılırsın.
Çam terebentındende hıc korkma sampuanına bır kapak ekle her yıkamada onu kullan =)

normal duştan sonra.bende bi kuruyken iyidir diye duyuyorum birde ıslakken:S
kuruyken bencede kırılır kopar ama ıslakkende saç çok hassas oluomuş karar veremedm..

şimdi bu turplu su bir ayda tam olarak nekadar uzatıyo?
tam olarak bişey yazabilcek olan varmı deneyenlerden..
bukadar konu açılmış herkes sonucu yazarım dio sonra yazan yok okadar kür yapıoruz hiç mi işe yarayan yok sayın bayanlar:1rolleyes:

Canım uyguluyan herkes memnunda cm olarak hherkese qöre değişir bu ama 1ayda öyle cok buyuk etkıler bekleme hanı fark olur ama belıne ınmez malesef =((

Kizlar beni krize sokmak icinmi boyle diyosunuz .. yahu zaten saclariniz uzun, yani dahada uzatip kestirmek icinmi uzatiyosunuz bu kadar anlamiyorumki lülülülülülü

Kisa saclari olanlar, yada uzamasinda sorun yasayanlar, kuaforun hatasiyla fazla kesilen saclar vs vs.. buna benzer kisiler uzatsa anlarimda su zaten uzun sacli olan kisileri anlamakta bi hayli gucluk cekiyorum yahu

şuan turplu su yaptım 2saate yaklaşıyor bu sefer içine yumurta koymadım geçende koymuştum baya kokmuştu rahatsız olmuştum bu sefer eklemedim hadi hepinize ii saç uzatmalar öptüm hepinizi zemuszemus

ama sonuçta buradaki amaç 'en hızlı şekilde nasıl saç uzatırım' deilmi? benim amacım belime getrmek ama herkesn amacı bu deilki..sonuçta hepimiz saç uzama konusunda krizlere giriyoruz ortak konu bu olsa gerek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…