- 1 Haziran 2009
- 3.225
- 1
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sonuçta buradaki amaç 'en hızlı şekilde nasıl saç uzatırım' deilmi? benim amacım belime getrmek ama herkesn amacı bu deilki..sonuçta hepimiz saç uzama konusunda krizlere giriyoruz ortak konu bu olsa gerek :):)
eee cnm sonuç ne ?
Uzasın diye kendimle savaşmıycam artık =))))
Dün farkettimki saçlarımın modeli hoş =) Diğerlerinden farklı =)
Yolda yürürken %90 uzun saclı olan bayanların hepsinde aynı model =)
Bu yaz kısa saçın keyfini sürmeye karar verdimm =)
1hafta önce belindeki saclarını kestıren kuzenımı hıc anlamamısdım ama Buqun cok ıyı anlıyorum =)
katılıyorum uzun saça bişey diyemem ama ben uzun saçda denedim hiç yakıştıramadım kısa saç cok modern ve tatlı duruyor bende kısa kullanıyorum omuzlarımdan biraz aşağıda saçlarım ve kahkül kullanıyorum cok şeker duruyor düz fönle
Kizlar yaa su siralar falza yapamadigim icin suan sacimdaki uzama bayagi yavasladi. Turp suyu iyi guzelde sanirim ne kadar uzun ve SIK kullanirsan o kadar faydali.. sacim soyle bi 10cm uzasa dahada ugrasmam heralde... soyle 4 - 5 ay duzenli olarak yapip haftada bi kereye indirmek istiyorum ... bu arada kafamdaki kasintilar azaldi bayagi yaa
Yok tatlım ya erkek arkadasım askerde ızne gelıcekdı bu ay sonu o yuzden hızlı sekılde uzasın ıstıyordum kısa sac sefmıyo.
Ama dusundumkı benım kendımı nasıl iyi hissettiğim önemlı.
Ve qecen gun alısverıse cıktım.Şehrın merkezındeydım.
%90bayan uzun saclı aynı modeldeydı.
Farklı olmak ıstedıgıme karar verdım.
Bu yaz kısa takılıcam.
Kışın da rahat bırakırım .
Seneye yaza ıstedıgım kıvama qelır .=))
Seneye yaz evlenırsem uzun sac lazım dıe oda o yusden =)))
Uzamasını istiyen arkdaslar turp kullanmaya devam edin =)
keryneıa arkdasımızında dedıgı gıbı ne kadar sık yapılırsa o kadar cok işe yarıyor.
Hadı kızlar rapunzelll olun bakalım =))
Tatlim tabikide hosuna gidiyosa oyle birak, bende ust uste uc kere kestirdim mesela, ama simdi uzun olsun istiyorum, kisaligindanda biktim anlatabiliyomuyum.. ama bak Bold line iyi guzelde bu kesimde saclar cok gec uzuyo.. onler uzuyo iyice ve kisatliyosun arka tarafla ayni olsun diye.. yani bir suru zaman kaybi. Hos model sec ve yazin en havali kizi ol
çok iyi ya 10 gnde fark..3 tane turp 3 bardak su böylemi yapmalıyım? birde yarım saat kaynatmalı diyenler olmuş 15 dk dienler hangisini yapıcam ben :s