Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ama sonuçta buradaki amaç 'en hızlı şekilde nasıl saç uzatırım' deilmi? benim amacım belime getrmek ama herkesn amacı bu deilki..sonuçta hepimiz saç uzama konusunda krizlere giriyoruz ortak konu bu olsa gerek :):)

saclari zaten belinde olanlarda kicina kadar uzatirlar tabi canim =))) kime ne lülülülülülü

bisey demiyoruz zaten de yani zaten uzun olan sacli kisiler kafasina neden takar onu anlamiyorum.. hani kisa degil bi problemde yok o bakimdan.. yoksa uzatin saclarinizi dilediginiz kadar

slm kıslar:) as önce pazardan geldim..inanamicaksınıs ama pazar resmen turp cennetiydi:)))küçük turplardandı ama olsun..bi demet aldım 2 liraya..çok sewindim paylaşayım dedim:))

Uzasın diye kendimle savaşmıycam artık =))))

Dün farkettimki saçlarımın modeli hoş =) Diğerlerinden farklı =)

Yolda yürürken %90 uzun saclı olan bayanların hepsinde aynı model =)

Bu yaz kısa saçın keyfini sürmeye karar verdimm =)

1hafta önce belindeki saclarını kestıren kuzenımı hıc anlamamısdım ama Buqun cok ıyı anlıyorum =)

Uzasın diye kendimle savaşmıycam artık =))))

Dün farkettimki saçlarımın modeli hoş =) Diğerlerinden farklı =)

Yolda yürürken %90 uzun saclı olan bayanların hepsinde aynı model =)

Bu yaz kısa saçın keyfini sürmeye karar verdimm =)

1hafta önce belindeki saclarını kestıren kuzenımı hıc anlamamısdım ama Buqun cok ıyı anlıyorum =)

katılıyorum uzun saça bişey diyemem ama ben uzun saçda denedim hiç yakıştıramadım kısa saç cok modern ve tatlı duruyor bende kısa kullanıyorum omuzlarımdan biraz aşağıda saçlarım ve kahkül kullanıyorum cok şeker duruyor düz fönle

katılıyorum uzun saça bişey diyemem ama ben uzun saçda denedim hiç yakıştıramadım kısa saç cok modern ve tatlı duruyor bende kısa kullanıyorum omuzlarımdan biraz aşağıda saçlarım ve kahkül kullanıyorum cok şeker duruyor düz fönle

bencede kısa sac daha modern duruo..uzun sac ne bılım ya sekıl yapamıosun orjınal olmuo hep aynı model herkeste :)))
2sene önce saclarım kısacıktı 4cm fılan jölelerdım tarz yapardım sımdı omuzlarımda ama hıc bısı yapamıorm toplasan hos olumuo lıse talebesı gıbı salsan sıcakte terletıo :):hooray:

-- Böyle olan saç şeklimi --

-- Bu şekillerde kestirmeyi düşünüyorum --

Uzasın diye yirtmıycam kendimi bu yazın keyfini kısa saclarımla sürücem =))

bold line kestirmek istiyosan iki kere dusun derim ben.. bi kere uzatmak istediginde cok zamanini alicak.. nedeni ise arkalarinin kisa kesilmesi, onleri kisaltman gerekio ve arkalarin yeterince uzamasi gerekiyo... tecrueli biri olarak hizli uzamiyosa saclarin pekte tavsiye etmiyorum canim.

Kizlar yaa su siralar falza yapamadigim icin suan sacimdaki uzama bayagi yavasladi. Turp suyu iyi guzelde sanirim ne kadar uzun ve SIK kullanirsan o kadar faydali.. sacim soyle bi 10cm uzasa dahada ugrasmam heralde... soyle 4 - 5 ay duzenli olarak yapip haftada bi kereye indirmek istiyorum ... bu arada kafamdaki kasintilar azaldi bayagi yaa :KK43:

Kizlar yaa su siralar falza yapamadigim icin suan sacimdaki uzama bayagi yavasladi. Turp suyu iyi guzelde sanirim ne kadar uzun ve SIK kullanirsan o kadar faydali.. sacim soyle bi 10cm uzasa dahada ugrasmam heralde... soyle 4 - 5 ay duzenli olarak yapip haftada bi kereye indirmek istiyorum ... bu arada kafamdaki kasintilar azaldi bayagi yaa :KK43:

Yok tatlım ya erkek arkadasım askerde ızne gelıcekdı bu ay sonu o yuzden hızlı sekılde uzasın ıstıyordum kısa sac sefmıyo.
Ama dusundumkı benım kendımı nasıl iyi hissettiğim önemlı.
Ve qecen gun alısverıse cıktım.Şehrın merkezındeydım.
%90bayan uzun saclı aynı modeldeydı.
Farklı olmak ıstedıgıme karar verdım.
Bu yaz kısa takılıcam.
Kışın da rahat bırakırım .
Seneye yaza ıstedıgım kıvama qelır .=))
Seneye yaz evlenırsem uzun sac lazım dıe oda o yusden =)))

Uzamasını istiyen arkdaslar turp kullanmaya devam edin =)
keryneıa arkdasımızında dedıgı gıbı ne kadar sık yapılırsa o kadar cok işe yarıyor.
Hadı kızlar rapunzelll olun bakalım =))

Yok tatlım ya erkek arkadasım askerde ızne gelıcekdı bu ay sonu o yuzden hızlı sekılde uzasın ıstıyordum kısa sac sefmıyo.
Ama dusundumkı benım kendımı nasıl iyi hissettiğim önemlı.
Ve qecen gun alısverıse cıktım.Şehrın merkezındeydım.
%90bayan uzun saclı aynı modeldeydı.
Farklı olmak ıstedıgıme karar verdım.
Bu yaz kısa takılıcam.
Kışın da rahat bırakırım .
Seneye yaza ıstedıgım kıvama qelır .=))
Seneye yaz evlenırsem uzun sac lazım dıe oda o yusden =)))

Uzamasını istiyen arkdaslar turp kullanmaya devam edin =)
keryneıa arkdasımızında dedıgı gıbı ne kadar sık yapılırsa o kadar cok işe yarıyor.
Hadı kızlar rapunzelll olun bakalım =))

Tatlim tabikide hosuna gidiyosa oyle birak, bende ust uste uc kere kestirdim mesela, ama simdi uzun olsun istiyorum, kisaligindanda biktim anlatabiliyomuyum.. ama bak Bold line iyi guzelde bu kesimde saclar cok gec uzuyo.. onler uzuyo iyice ve kisatliyosun arka tarafla ayni olsun diye.. yani bir suru zaman kaybi. Hos model sec ve yazin en havali kizi ol :KK66:

Tatlim tabikide hosuna gidiyosa oyle birak, bende ust uste uc kere kestirdim mesela, ama simdi uzun olsun istiyorum, kisaligindanda biktim anlatabiliyomuyum.. ama bak Bold line iyi guzelde bu kesimde saclar cok gec uzuyo.. onler uzuyo iyice ve kisatliyosun arka tarafla ayni olsun diye.. yani bir suru zaman kaybi. Hos model sec ve yazin en havali kizi ol :KK66:

Hadi bakalım qaza qeldim =))

Kestireyimde gösteririm sizede =)
Sen bayadır kısa kullanıyomuşşun ben 2.5 ay felan oldu kısaltalı =)
Okadar uzundukı yıkarken canım cıkıyodu =)

En havalı kız ben olucamm =)))

bugn turp aldım bende.. yalnız küçük turplardan,kırmızı, bunlardan kaç tanesini yapsam bilemedm..bi fikrinz varmı acaba?

Evet hanımlar, 10 gündür falan uyguluyorum bu olayı ve fark var. Uzadı saçım gerçekten. 1 gün arayla yaptım ben, 1 tane büyük turp ile yaptım. Ama şimdi onlar bitti, küçük kırmızı turplardan bulduk onu aldık. Saçınızın boyuna göre ayarlayın sayıyı. 2-3 tane küçük turp yeter herhalde. Saç diplerinize yedirin turp suyunu.

Fark oluyor gerçekten, kolay gelsin. a.s.

çok iyi ya 10 gnde fark..3 tane turp 3 bardak su böylemi yapmalıyım? birde yarım saat kaynatmalı diyenler olmuş 15 dk dienler hangisini yapıcam ben :s

çok iyi ya 10 gnde fark..3 tane turp 3 bardak su böylemi yapmalıyım? birde yarım saat kaynatmalı diyenler olmuş 15 dk dienler hangisini yapıcam ben :s

hayir hayir, kucuk turp kullanicaksan bi demetini yapiyosun.. zaten ufacik biseyler uc bardaga uc ufacik turp olmaz yani.. bi demetin hepsini rendele sen ve uc su bardagi ile 20 dakika kadar kaynat.. ilidiktan sonra uygula canim.. ben bu sekilde iki defa kullaniyorum.. iki gunde bir uyguladigim icin bozulmuyo buzdolabinda.

X