- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.381
Kizlar tam net olmasada, sacimdaki luleler harika ve cok guzel bi parlaklik kazandi saclarim =)))
Paylasiyim dedim =)
Kızlar saçımı yeni kestirdim bin pişmanım. ne derdim vardı bilmiyorum, sırtıma gelen saçlarım boynumda şimdi, toplayınca altlardan oğlan çocuğu gibi fırlıyo saçlarım sinir oluyorum, beslemeye döndüm resmen. Turp suyunu görünce bi umutla deniyim dedim, hemen yarın başlıycam. Sonuç alanlar ayda net ne kadar uzadığını söyleyebilir mi? mesajları okudum ama ne kadar uzadığını pek söyleyen olmamış. Aciil cevap ne olursunuz, çok mutsuzuum aynaya bakmak istemiyorum senağlama
12. ayin hikmeti HAYIR isi HAYIR12.aya kadar bu karışımlarla dizlerine kadar indirirsin :):):) Hiçbişi yapmasan sadece çam esansı kullansan bile beline kadar iner rahat ol sen =)))) nedir bu 12.ayın hikmeti ? :):)
şimdi cnm ImageShack® - Image Hosting sitesini açıosun. ekranda upload die bi seçenek var, kurbağanın altındaki bölmede değil de diğer tarafta. işte orda browse yazıo, o butona bas, bilgisayarındaki resimleri arayacak program. yüklemek istediğin resmi seç bilgisayarından, start upload'a bas. sonra bi sayfa açılacak, o sayfada direct link yazan yerdeki linki al, mouse'un sağ tuşuna bas kopyala de. Sonra Kadınlar Kulubu sitesine gel, bu topiği aç, mesaj yazmaya başla. mesaj yazma kutusunda üst tarafta seçenekler var ya, eğik yazma, kalın yazma,fln, işte o satıra yani alttaki satıra bak, sondan 3. şekil, resim şekli, ona tıkla, o sana bi kutucuk açacak link eklemen için. mouse'un sağ tuşuna bas, yapıştır de. sonra da tamam'a bas. işte bu kadaryerimsenibenkızlar resm nasl eklenio bilmiorum bilsem bende eklicm