Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Kizlar tam net olmasada, sacimdaki luleler harika ve cok guzel bi parlaklik kazandi saclarim =)))

Paylasiyim dedim =)

saçların gerçekten çok sağlıklı görünüyor :lepi: işe yaramış sanırım gerçekten. çok sevindim senin adına.. eylüle kadar badem yağıylasirkeyle ısırgan otuyla falan idare ediyorum ben artık..entele kullanıcaktım cesaret edemedim korktum.. aktardan bi şampuan aldım. al-amazon yazıyo üzerinde.. bitkisel bişiy. içinde saçaklı bi bitki var. ginsengmiş sanırım.. bi ara fotoğrafını eklerim şampuanın. 3-4 yıkamada saclarının uzadığını farkedeceksin dedi aktar.. hadi hayırlısı. :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: benneyaptımki benneyaptımki

Kızlar saçımı yeni kestirdim bin pişmanım. ne derdim vardı bilmiyorum, sırtıma gelen saçlarım boynumda şimdi, toplayınca altlardan oğlan çocuğu gibi fırlıyo saçlarım sinir oluyorum, beslemeye döndüm resmen. Turp suyunu görünce bi umutla deniyim dedim, hemen yarın başlıycam. Sonuç alanlar ayda net ne kadar uzadığını söyleyebilir mi? mesajları okudum ama ne kadar uzadığını pek söyleyen olmamış. Aciil cevap ne olursunuz, çok mutsuzuum aynaya bakmak istemiyorum senağlama

yarın hemen başlıyosunda turp buldunmu

hahah yok canım o ayrıntıyı atladığımı fark ettim ne yazık ki. büyük marketlere bir soracağım telefonla ama umutlu değilim. turp çıkana dek ısırgan ve zencefil denemeyi düşünüyorum.

ben de bugün arkadaşımla okudum turplu suyun saçı uzattığını.eve yakın 2 manav vardı gittim sordum yokmuş turp.giyindik çıktık çarşıya bi manavda bulduk yarım kilo aldık.eve geldik uyguladık yıkadığımızda saçımıza krem sürmeye gerek kalmadı çok yumuşaktı kolayca taranıyordu.ayrıca daha parlak görünüyordu.saçımın katlarındaki yıpranmış görüntü kayboldu.saçım belime gelmek üzere ama kestirmek istemiyorum.çünkü kuaföre ne kadar az kes desen de 5 parmaktan az kesen görmedim.arkadaşımın saçları da kıvırcık.onun da bukleleri daha da belirginleşti ışıl ışıl oldu.inşallah uzatma etkisini de yakında göreceğiz. :)

Bugun amcam bahceden bize taze turp verdi =)) Super ya, yarin ilk isim bu turbu denemek olucak, daha etkiliyse mutlaka kendimde ekicem =)

kızlar resm nasl eklenio bilmiorum bilsem bende eklicm
şimdi cnm ImageShack® - Image Hosting sitesini açıosun. ekranda upload die bi seçenek var, kurbağanın altındaki bölmede değil de diğer tarafta. işte orda browse yazıo, o butona bas, bilgisayarındaki resimleri arayacak program. yüklemek istediğin resmi seç bilgisayarından, start upload'a bas. sonra bi sayfa açılacak, o sayfada direct link yazan yerdeki linki al, mouse'un sağ tuşuna bas kopyala de. Sonra Kadınlar Kulubu sitesine gel, bu topiği aç, mesaj yazmaya başla. mesaj yazma kutusunda üst tarafta seçenekler var ya, eğik yazma, kalın yazma,fln, işte o satıra yani alttaki satıra bak, sondan 3. şekil, resim şekli, ona tıkla, o sana bi kutucuk açacak link eklemen için. mouse'un sağ tuşuna bas, yapıştır de. sonra da tamam'a bas. işte bu kadaryerimseniben

slm kızlar bu turplu suyu bende uyguluyorm çok memnunum bide baska bi formul duydum şampuana sarımsak ezip katıyolarmış cok etkili diyolar uygulayanınız varmı

kızlar yazın turp oluyo mu yaa? ben de kışın okumuştum bunu ocak mıydı şubat mıydı neydii.. saçımı yeni kestirmiştim hemen uzatmak istiyodum bir haftada 2 kere kullandım hemen etkisini gördüm.. ama şimdi turp yok mu nee?? ufacıkklar böyle küçücük, onlar da işe yarar mı?? bi de bu turplu su ve yumurta karışımına başka şeyler de katsakk ısırgan otu ya da yağlasak felan yılan yağı sürsekk ne bilim işte saçı uzatan başka şeyler.. daha etkili olmaz mı

:enbuyukkk:kızlar bende yeni yaptım turplu su ve yumurta sarısını ama çok irenç oluyo ya yumurta sarısını katmasak yinede uzarmı ki

arkadaşlar iyi güzel yazmışınız yorumlarını da ama birde önceki halim sonraki halim diye foto ekleseniz süper olcak gerçekten.
saç dökülmesine iyi gelir mi bu maske yoksa daha çok mu dökebilir bilgilendirirseniz bende kullanmayı çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…