Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ayy bende cook begendım valla.canım tam olarak nasıl bı yöntem uyguladın kac gunde1 baska yan urun ne kullandın paylasırmısın lutfen

ayy bende cook begendım valla.canım tam olarak nasıl bı yöntem uyguladın kac gunde1 baska yan urun ne kullandın paylasırmısın lutfen

canım 3 gunde bir normal bildigimz turp suyunu kullandm.ymurtasız. haftada 1 de yağ bakımı yaptım bukadar işte :) yılan & badem diplere bdem& zeytın ıse uclara ve ortalara.
ve fön flan çekmedim saclarım putur puturdu kendıne geldi

Kizlar bugun bi degisiklik olsun diye turp, havuc ve susam yagini kaynattim.. boyk.. susam ne bicim kokuyomus boyle :dilcikar:

Kizlar artik is havuctamiydi yoksa susam yagindami, yada en son durulamada sacima doktugum elma sirkesinde bilemem ama saclarim suan parliyo =)).. muhtesemmm :teytey:

Kizlar tam net olmasada, sacimdaki luleler harika ve cok guzel bi parlaklik kazandi saclarim =)))

Paylasiyim dedim =)

Eklentiler

• $sacc.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Ben de en kısa zamanda turp suyunu deneyeceğim. Sonucunu paylaşırım... Yazılanlara göre mucize bir iksir gibi.. Boyaların yıprattığı saçlarıma hayat verir de uzamasına yardımcı olursa ne çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler mucize iksiri bizlere tanıtan arkadaşımıza..opuyorumnanaktan

çok heveslendim, meraklandım yorumları okuyunca.kış gelse turplar çıksada bi an önce denesem:Saruboceq:

ayyy MASALLAH MASALLAH canım ne kdr cok uzamıs saclarınnnnnn :)
yaaa bende ıstıoruummmmm ((((((((((

ay canim bikmadan usanmadan sende yaparsan eminim istedigin gibi uzar saclarim..

Seneye kadar devam =).. saclarim belime gelsin tamamdir islem, sonra haftada bi kereye dusurmeyi dusunuyorum, sadece bakimi icin tabi =)

kızlar turplarr eylülde anca çıkarmış ya ouff kafayı yemek üzereyim ben tüm tatilimi turp bakımı yapıp okula öyle gitmek istiyodum senağlama senağlama senağlama şu an ne yapabilirim hiç bi fikrim yok bakım yapıpta tecrübe edenler fikir verebilirmi ???

ben yağlara başladım cnm, sen de öyle deneyebilirsin. hem hava da sıcak olduğu için saç derisi ve telleri güzel çekiyo yağı. dilersen ayrıntılı yazarım neler kullandığımı.

Bugün ilk turplu su günüm 2aydır yeni turp bulabildm :teytey: psikolojik galiba saçlarım uzamış gibi hissediorum ilk günden :roflol: inş işe yarar yaaa eski saçlarımı istiorum artık :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…