Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

tabiki söylerim cnm benim kendime uyguladım bi kaç şey var sizlerle büyük bi zevkle paylaşırım.. mesela cildim için ben bazı karışımlar hazrlıorm annemlerden öğrendim bunları ve biz sürekli yaparız bunları..
1.si yüzü pürüzszleştrmek için mi formül; süt, bal ve bi miktar bepanten kremini birlikte karıştırıyosunuz canım daha sonra onları buz kalıplarına koyup haftada 2 ve ya 3 kez yatmadan önce yüzünüze uyguluyosunuz canım dairesel haraketlerle göz çevresine gelmicek şekilde bi deneyin inanın faydasını görceksiniz..

2.si siyah noktalar , sivilceler ve yüzdeki kızarıklıklrdan kurtlmak içinde her akşam yüzünüzü sodayla yıkayın bununda çok ama çok faydası varhihoyyyt

smdi yuruysden geldm hemen forumumu açtm :KK70:
cnm avakadonun hepsını mı atcaz yarısını mı alcam yarın da :) turp hala bulamadm manavda da yokk :KK43: sodayı herkes diyo ya denıcem sodayı ama nası normal yuzumuzu yıkar gibi mi yıkıcaz sodayla zararı yok dimi cvplarsan sevinrm cnm :KK70:

10 dk. önce sacıma turplu yumurtalı karısımı hazırlayıp sürdüm.
eh yeni gelinler gibni süzülüom şimdi pc basında yalnız yeni sürmeme ragmen
kasıntı oluyo hayırdır iyi gelmiyecek mi acaba?
varmıdır bir bileni... :KK43:(

ben sadece turpla havucu kaynatıp süzdüm içine birşey koymasam olur değilmi diğer türlü yaptım yara oldu kafamda bıraktım bide böyle denicem

yok cnm yok sodanın cilde hç bi zararı yok tonik görevini görüyo cildi temizliyo kızarklığını filan alıyo.. ben uzun zamandır uyguluyorum=)) avakadoya gelince onuda bi parça atsan karışıma yeterli cnm gerisini ye ayrıca yüzüne süüüürrrrhihoyyyt

ya iyi,hoş,güzelde ben bu turplu suyu rimel fırçası gibi bişiyle kirpiklerime sürsem bişi olurmu die sormuştum kimse bişi demio:KK43: bişi demicekmisniz kızlar yafu????

ya iyi,hoş,güzelde ben bu turplu suyu rimel fırçası gibi bişiyle kirpiklerime sürsem bişi olurmu die sormuştum kimse bişi demio:KK43: bişi demicekmisniz kızlar yafu????

Canım yanlış hatırlamıyorsam turp kükürt içeriyor ve gözler için zararlı
2 tel kirpik için riske girmeye değmez.kaydirigubbakcemile2

yok cnm yok sodanın cilde hç bi zararı yok tonik görevini görüyo cildi temizliyo kızarklığını filan alıyo.. Ben uzun zamandır uyguluyorum=)) avakadoya gelince onuda bi parça atsan karışıma yeterli cnm gerisini ye ayrıca yüzüne süüüürrrrhihoyyyt

canım avakadoyu rendelıcez mı naopcaz?? Turpla kaynatcaz mı ben bısı anlamadımm :KK43:((

Kizlar sahaba kadar kaldi kafamda turplu su.

- Sacimda sertlik olmadi

- Sizlatti biraz kafamin bazi bolgelerini

- Kasinma artti

Bunlar gunun notlariydi :p. Umarim hasta olmam =))

Bu arada kahkullerimde uzama gordum ben, ama simdiden bisey demek erken fotograf cekicem bugun ve bi ay sonra olcucem ne kadar uzadigini :KK66:

tabiki söylerim cnm benim kendime uyguladım bi kaç şey var sizlerle büyük bi zevkle paylaşırım.. mesela cildim için ben bazı karışımlar hazrlıorm annemlerden öğrendim bunları ve biz sürekli yaparız bunları..
1.si yüzü pürüzszleştrmek için mi formül; süt, bal ve bi miktar bepanten kremini birlikte karıştırıyosunuz canım daha sonra onları buz kalıplarına koyup haftada 2 ve ya 3 kez yatmadan önce yüzünüze uyguluyosunuz canım dairesel haraketlerle göz çevresine gelmicek şekilde bi deneyin inanın faydasını görceksiniz..

2.si siyah noktalar , sivilceler ve yüzdeki kızarıklıklrdan kurtlmak içinde her akşam yüzünüzü sodayla yıkayın bununda çok ama çok faydası varhihoyyyt

Teşekkürler arkadaşım paylaşımın içinn..bi şey daha sorsam bana kızarmısın..napayım ama merak ediyorumm en azından bu işin uzmanları annenler olduğu için sormak istedim..burda bi forumda göz çevresi için yumurta akı ve türk kahvesini karıştırıp göz çevresine maske şeklinde sürüp yapanlar ve memnun kalanlar varmışş.ama ben göz çevresine bişey yapılmaz diye biliyorum..canım bunun ve bu gibi maskelerin,bakımların bi zararı varmıdır göz çevresi için..bu maskenin bi zararı olmazsa yapmayı düşünüyom daa..Şeniz kaydirigubbakcemile5

arkadalşar bende bugün uygulucam daha önce 3 4 kere yaptım ama soğuk zamanlarda şifayı kapmış oldum baya ateşlendim annemdende azarı işitmiş oldum havalar ii olana kadar yapmak yok dieÇok üzgünüm çoook bende mecbur 2hafta falan yapmadım şimdi kaynattım birazdan yine yapıcam ama ben aldım turpları buzluğa attım bozulmasın die baya aldım yaza da yetsin die.bi çıkardım buzluktan bide düngece çıkarmıştım aman allahım felaket kokmuş yaptık bidaha direkt buzluktan direkt indiricemkafamçokkarıştı ilk defa içinede mecitefendi saç bakım yağını eklicem bakalım nasıl olucaklaelaelaelaelae herkese kolay gelsinnn

arkadaşlar merhaba
bende az önce turplu su ve yumurta sarısını maske yaptım kafama şuan sardım strecle 2 saat bekliycem şimdiden kafa acayip kaşınmaya başladı bakalım faydasını görecemiyim çok merak ediyorum

kızlar annem bugün siyah turp almış hemde kilosu 50 kuruş (eski parayla 500 bin) çok ucuz geldi anne daha çok alsaydında buzluğa atsaydık dedim :roflol: bide kırmızı turp varmış onun kilosu 4 buçuk milyonmuş acaba nedne o kadar pahalı ki yoksa kırmızı turp daha çokmu işe yarıyo delikafadulden delikafadulden

neyse ben şimdi turplu su yapcam yumurtasız sabaha kadar öyle durcam uykum var çünkü yıkamayı bekleyemem hadi çüsss kızlar sonuçları yazarım dün 3. haftamıda bitirdim son haftam 1 ay dolcak memnun olursam hep kullancam yerimseniben yerimseniben :dance: sırnaşık şey

X