- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.901
süperS SÜPER SÜPER SÜPER kaydirigubbakcemile2 BU FOTOYU GÖRÜNCCE İÇİME HUZUR DOLDU KENDİME GÜVENIM ELDİ İNŞ. BNMDE O BOYUTTA OLUR VLLA COK SAOL ŞOK OLDUM:d BNDE DENIIRM BAKM 1 AYDA O KDR OLURMU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim sen bunu yapsan sana kimse bişey demez, problem yaşadıysan yardım etmeye çalışır insanlar, memnun kaldıysan senle beraber sevinirler. biz orda sadece senin boyanın dipten akmasıyla ilgili sorun hakkında yorum yaptık, sen de bizi işimize gelmeyen konuda hemen parlamakla suçladın. halbuki cevaplarımızda ne bi kızgınlık ne de eleştiri vardı. ama senin yaptığın kendi tecrübeni paylaşmak değil başkalarının yazdığını kötüleyerek yazanları yalancı durumuna düşürmektir! "bi kez yaptım, bir haftada diplerim geldi" diyenleri eleştirmişsin, bu kadar çabuk olmaz demişsin. ama dikkat edersen 1 hafta diyolar ve 10 cm uzadı demiyorlar. diplerin gelmesi demek saçın kendi renginin diplerden gözükmeye başlaması demektir, 2-3 milim bile gelse farkedilir. bu turplu su yapılmadan da gerçekleşebilir yani. hem yanlış anlamışsın, hem yalanlamışsın, hem de yanlışını düzeltmeye çalışanlara bile tahammül edemiyorsun. daha ne diyebilirim ki?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
yok cnm bnm saclarm gür ama dökülme var ben hem dökülme dursun diye hemde sacımı bi an önce uzatmak icin kullanıcam sence bu formülle ayda kac cm uzar ?
gayee21'inde bayagi bi uzamis bi ayda =)). Onunda anlattigina gore kafasi bi 10 gun filan kasinmis, bendede ayni belirtiler var, ay nasil sevindim var ya sositososito
benimki de acayip kaşınıo da, tırnaklarımı kökünden kescem en sonunda, kaşırken mahvediorum kafamı, yakında beynime ulaşcamkaydirigubbakcemile3
kızlar size bi sorum olacak madem en etkili olanı bu:turplu su...sorum şu: turplusuyu hazırladıımızda saçlarımızla beraber kirpik ve kaşlarımızada sürsek yani özellikle kirpiklerimize bi zararı olurmu ki deneyen duyan bilgisi olan varsa acilll cevap bekliorum arkadaşlar kirpiklerim çok kısa aklıma geldi bugün turpum vardı evde işimi bitirince kaynatiim diorum kirpiklerimede sürsem mi ki??? bi zarar verirmi acaba????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
kızlaaaaar ben bu forma daha yeni üye oldum ve sizin bu dediğinz formülü tam 2 senedr hftada 2-3 defa uyguluyorum ama benim formülümüm içine ben avakadoda kaynatıyorum ve 2 snedir saçlarım parıl parıl ve up uzun popomaa değio düşünün artık hihoyyyt
avakadonunda çok ama çok byk etksi var kızlar bende ilk sadece turp ve ymrta kullanıodm ama annemin etkisiyle avakadoyuda ekledim ve inanın çok daha fazla bi etkisi oluyo. benim annem ve teyzem güzellik uzmanı onlarda bana fikir veriyo sürekli sizinle büyük bi zevkle paylaşcam artık=)