Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

süperS SÜPER SÜPER SÜPER kaydirigubbakcemile2 BU FOTOYU GÖRÜNCCE İÇİME HUZUR DOLDU KENDİME GÜVENIM ELDİ İNŞ. BNMDE O BOYUTTA OLUR :KK43::KK43: VLLA COK SAOL ŞOK OLDUM:d BNDE DENIIRM BAKM 1 AYDA O KDR OLURMU:KK43:

canım benim sen bunu yapsan sana kimse bişey demez, problem yaşadıysan yardım etmeye çalışır insanlar, memnun kaldıysan senle beraber sevinirler. biz orda sadece senin boyanın dipten akmasıyla ilgili sorun hakkında yorum yaptık, sen de bizi işimize gelmeyen konuda hemen parlamakla suçladın. halbuki cevaplarımızda ne bi kızgınlık ne de eleştiri vardı. ama senin yaptığın kendi tecrübeni paylaşmak değil başkalarının yazdığını kötüleyerek yazanları yalancı durumuna düşürmektir! "bi kez yaptım, bir haftada diplerim geldi" diyenleri eleştirmişsin, bu kadar çabuk olmaz demişsin. ama dikkat edersen 1 hafta diyolar ve 10 cm uzadı demiyorlar. diplerin gelmesi demek saçın kendi renginin diplerden gözükmeye başlaması demektir, 2-3 milim bile gelse farkedilir. bu turplu su yapılmadan da gerçekleşebilir yani. hem yanlış anlamışsın, hem yalanlamışsın, hem de yanlışını düzeltmeye çalışanlara bile tahammül edemiyorsun. daha ne diyebilirim ki?

ben tartışmayı bitirmek istemiştim ama sen öyle ünlemli agresif cümleler yazmaya devam ettiğin için dayanamıyorum ve cevap yazmak zorunda hissediyorum kendimi.. Bi kere sen o arkadaşların avukatı değilsin, eğer onlar kendilerine bi kastım olduğnu düşünselerdi cevap yazarlardı -ki kimseye kastım falan yok, neden olsun? Ayrıca kimseyi de yalancı durumuna falan düşürmedim ben, sadece bana olanaksız gelen bi fikri söyledim. Keşke söylemeseydim pişman oldum. Bi daha da sayenizde şikayet falan belirtmem, sadece memnuniyetimi söylerim. Başka türlü olmuyo çünkü.. Bi de neye tahammül edememişim anlamadım, kafanızdan suçlama yöneltmeyin.

kızlar bugün turbum bitmiş son bi tane kalmış küçüçük :çok üzgünüm: bende onu rendeledim içine 2 tanede havuç rendeledim öyle kaynattım acaba gene etkisi olurmu ki :ecrin_bebek:

532nu1.jpg
[/URL]
w247.png
[/IMG]

my.php
[/URL]
thpix.gif
[/IMG]

gayee21'inde bayagi bi uzamis bi ayda =)). Onunda anlattigina gore kafasi bi 10 gun filan kasinmis, bendede ayni belirtiler var, ay nasil sevindim var ya sositososito

yok cnm bnm saclarm gür ama dökülme var ben hem dökülme dursun diye hemde sacımı bi an önce uzatmak icin kullanıcam sence bu formülle ayda kac cm uzar ?

uzamanın bi standardı yok ki canım, kimininki hiç bişey yapmadan ayda 2 cm uzar, kimininki 2 ayda bir zor uzar. sen yap yağlarını, turplu suyunu, beslenmene ve uykuna da dikkat et, ne demişler "saç sefadan, tırnak cefadan uzar" :) gerisi saçına kalmış...:sm_cool:

gayee21'inde bayagi bi uzamis bi ayda =)). Onunda anlattigina gore kafasi bi 10 gun filan kasinmis, bendede ayni belirtiler var, ay nasil sevindim var ya sositososito

benimki de acayip kaşınıo da, tırnaklarımı kökünden kescem en sonunda, kaşırken mahvediorum kafamı, yakında beynime ulaşcamkaydirigubbakcemile3

benimki de acayip kaşınıo da, tırnaklarımı kökünden kescem en sonunda, kaşırken mahvediorum kafamı, yakında beynime ulaşcamkaydirigubbakcemile3

Feciydi okulda ya kasimamak icin kendimi zor tuttum, ara ara kasidim ama eve gelince daha bi guzel kasidim :KK70:

Bu arada budapest sen ne kadardir kullaniyosun ve uzama varmi?

ben ocaktan beri yapıorum ama şimdiye kadar derslerimin yoğunluğundan dolayı düzenli yapamamıştım, haftada-10 günde bir fln yapıodum.ve şubatın 17sinde saçımı boyadıktan sonra saç derim tahriş oldu, 15 gün kadar da öyle ara verdim.gene de çok iyi sonuç aldım.aralıkta saçımı kestirmiştim, saçım sütyen kopçamın üstündeydi, kahkülüm de vardı, şimdi kopçadan 3 parmak, yani hemen hemen 5 cm filan aşağıda. boyadan sonra 6 kez uyguladım,2 cm kadar da diplerim geldi.
ama bu süreçte 15 gün kadar B vitamini, çinko ve gingseng kullandım, bunların hepsi uzamaya etki eden şeyler. belki daha fazla uzardı ama biraz stresli bi yaşantım var burda, tez yazmaya uğraşıyorum, uykum çok düzensiz, ve sağlıklı beslenmiyorum, senelerdir yumurta yemiyorum mesela. sağlıklı beslenen ve kaliteli bi yaşama( stressiz, düzenli vs.) sahip olan kişilerde daha da iyi etki gösterebilir.
ama ben gerçekten memnunum, uzadığının farkındayım, arada bir resim çekip kıyaslıyorum, diplerden de belli oluo zaten. ama hiç uzatmasa bile gene yaparım, çünkü bu parlaklığı ve yumuşaklığı daha önce denediğim hiç bir bakımda bulamadım...

kızlaaaaar ben bu forma daha yeni üye oldum ve sizin bu dediğinz formülü tam 2 senedr hftada 2-3 defa uyguluyorum ama benim formülümüm içine ben avakadoda kaynatıyorum ve 2 snedir saçlarım parıl parıl ve up uzun popomaa değio düşünün artık hihoyyyt
avakadonunda çok ama çok byk etksi var kızlar bende ilk sadece turp ve ymrta kullanıodm ama annemin etkisiyle avakadoyuda ekledim ve inanın çok daha fazla bi etkisi oluyo. benim annem ve teyzem güzellik uzmanı onlarda bana fikir veriyo sürekli sizinle büyük bi zevkle paylaşcam artık=)

senn adına çok sevindim canım..hoşgeldin aramıza:)) anlatsana biraz kaç günde bir yapıosun? kaç saat bekletiosun ve ekstradan neler yapısun??? avakodo hiç almadım kullanmadım o nası oluo kaynatırken nası yapıosun yani anlatırsan seviniriiim....tşk şimdiden...

kızlar size bi sorum olacak madem en etkili olanı bu:turplu su...sorum şu: turplusuyu hazırladıımızda saçlarımızla beraber kirpik ve kaşlarımızada sürsek yani özellikle kirpiklerimize bi zararı olurmu ki deneyen duyan bilgisi olan varsa acilll cevap bekliorum arkadaşlar kirpiklerim çok kısa aklıma geldi bugün turpum vardı evde işimi bitirince kaynatiim diorum kirpiklerimede sürsem mi ki??? bi zarar verirmi acaba????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

kızlar size bi sorum olacak madem en etkili olanı bu:turplu su...sorum şu: turplusuyu hazırladıımızda saçlarımızla beraber kirpik ve kaşlarımızada sürsek yani özellikle kirpiklerimize bi zararı olurmu ki deneyen duyan bilgisi olan varsa acilll cevap bekliorum arkadaşlar kirpiklerim çok kısa aklıma geldi bugün turpum vardı evde işimi bitirince kaynatiim diorum kirpiklerimede sürsem mi ki??? bi zarar verirmi acaba????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

oldu o zaman canım tüm yüzümüz kıllansın sızan yağlar sonucu alnımı leser yaptırmak zorunda kaldım ya da boya yaparkenki gibi saç bitimini kremleyin yüze işlemesin benden demesi:lepi::lepi:

kızlaaaaar ben bu forma daha yeni üye oldum ve sizin bu dediğinz formülü tam 2 senedr hftada 2-3 defa uyguluyorum ama benim formülümüm içine ben avakadoda kaynatıyorum ve 2 snedir saçlarım parıl parıl ve up uzun popomaa değio düşünün artık hihoyyyt
avakadonunda çok ama çok byk etksi var kızlar bende ilk sadece turp ve ymrta kullanıodm ama annemin etkisiyle avakadoyuda ekledim ve inanın çok daha fazla bi etkisi oluyo. benim annem ve teyzem güzellik uzmanı onlarda bana fikir veriyo sürekli sizinle büyük bi zevkle paylaşcam artık=)

canm superr yaaa.anlatsana avakadoyu nasıl eklıoruz bunun ıcıneee

Evet avakodolu tarifi ayrıntılı bi şekilde alabilirmiyiz..ben bu avakodoyu sürekli duyuyorum..cilde çok faydaları varmış..saçada faydalı anlaşılan..:eek: Bu arada canım sen turplu su tarifini annenlerden mi öğrenmiştin yoksa burdan mı görüp uyguluyodun?

Son düzenleme:
vaayy sana cok ihtiyacmz olcak tatlm :) hosgeldn buarada :) avakadoyu duydum bnde ama
hiçbiyerde bulamıyom anca cok buyuk marketlerde var :) nası yapıon anlatrsan sevinirz:))

tabi anlatrm kızlaaaar =)) ben annemden duymuştm bu turblu tarifi snrada avakadoda ekledik formle=) turbu kaynatrken avakadoyuda kesp kaynatıyoruz kızlarrrrr:) hfatada 2-3 defa yapıyorum bu arada ve avakadonun etkisi çok büyük kızlar aynı şeklde avakadoyu ezip yüzünüzede sürüp 2 dk bekletp yıkayn pırıl pırıl oluo cildinzhihoyyyt

Çok teşekkürler hemşerimmm..bende izmirliyim de..yerimseniben akşam iş çıkışı markete gidip avakado alcam ve en kısa zamanda yapcam hem yüzüme hem saçıma..dediğim gibi zaten hep duyuyorum avakadonun faydalarını..canım bi de annenler güzellik uzmanı yaa bize verebileceğin başka güzellik tüyoların varmı acaba..yani yapıpta çok memnun kaldığın, faydasını gördüğün şeyler..çok mu şey istedim yoksaaa...:eek:

bu bnce çooo..ok güzel oluyo 2. yapışım ve yumuşacık oldu ve
2.yapışım olmasına rağmen 1 santim kadar fark etti..

tabiki söylerim cnm benim kendime uyguladım bi kaç şey var sizlerle büyük bi zevkle paylaşırım.. mesela cildim için ben bazı karışımlar hazrlıorm annemlerden öğrendim bunları ve biz sürekli yaparız bunları..
1.si yüzü pürüzszleştrmek için mi formül; süt, bal ve bi miktar bepanten kremini birlikte karıştırıyosunuz canım daha sonra onları buz kalıplarına koyup haftada 2 ve ya 3 kez yatmadan önce yüzünüze uyguluyosunuz canım dairesel haraketlerle göz çevresine gelmicek şekilde bi deneyin inanın faydasını görceksiniz..

2.si siyah noktalar , sivilceler ve yüzdeki kızarıklıklrdan kurtlmak içinde her akşam yüzünüzü sodayla yıkayın bununda çok ama çok faydası varhihoyyyt

X