K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.881
cnm sonucu yaz demişsin ve yazıyorum çok memnun kaldım ya inanamadım kekiktenmidir nedir bilmem saçlarım o kadar çok parladıki sanki deri pantolon gibi parlıyodu :sm_cool: bundan sonra hep bi avuç kekik koyucam ayrıca içine bi tane havuç bi tanede limon kabuğu rendeliyorum öyle kullanıyorum şimdiye kadar hep öyle yaptım
tavsiye ederim kızlar kekik bi harika saçlaırm çok parlak ve canlı oldu :dance:
ama bugün eve gelirken yağmurda ıslandı..senağlama
3. haftama giriyorum süpriz olsun diyede hiç saçımı açıp bakmıyorum 1 ay dolsun sonuçları yazıcam inşallah işe yarıcak :1hug: :1hug:
kızlar merhaba google da saç uzatma diye arama yaptım karşıma siz çıktınız da ne mutlu oldum burdakileri okuyunca inanamadım o fotoyuda görünce 1 ayda okadar nasıl uzamış inşallah benimde öyle olur. yanlız anlamadığım bir nokta bunu hergünmü yapıcaz hergün ansıl yorar insanı yahu
bephantene, bemix, evigen üçlüsü şampuana katlarak kullanılıyo bildiğim kadarıyla. ben kullanmıyoru o yüzden net bişi söyliyemicem. ama bununla ilgili bi konu başlığı var http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...r/240962-ampul-bepantenebemixkullananlar.html bu linke bi göz at isersen...
KADINLAR KULÜBÜ KADIN, KADINLAR, KADINCA | Sayfa Bulunamadı : (. hatta buna da bak, burda daha çok yorum yazılmış...
Canım saçlarım çok parlaklaştı demişsin..bende kekik kullanayım diyorum..evde baharat olarak kullandığım kekik var o şekilde mi senin kullandığın yoksa dalları olan bi bitki şeklindemi..bi de hep turplu su ilemi kullandın kekiği yani tek başına kekiği kullandığın oldumu hiçç?? fisfisfis
saol canm smdiyenı sampuan aldmduru hacım veren zayıf ve ınce tellı saclar ıcn içine bemıx bepanten camterebenti kattm ama ampullerı kırıym derken elıme kırdm elım kanadı senağlamasenağlama
canım o zaman her iki fotoda da saç şeklinin, başının duruşunun fln aynı olmasına dikkat et, biraz zor oluo aynı pozu vermek ama daha net anlaşılır o bakımdan. bu resimlerde başın duruşu be saçın toplanış şekli farklı, o yüzden biraz şahibeli olduğunu düşünenler oldu. dikkatli bakınca farkedilio, haklılar. ama ben 2. resimde dipten gelenlerin boyunu kıstas alıorum, ne kadar uzadığı bariz belli. 1 ay gibi bi sürede çok iyi bence delikafadulden
geçmiş olsun canım, ampulleri kırarken direk elinle değil bi bez yardımıyla kırarsan eline batma tehlikesi olmuyomuş, böyle yazıodu yolladığım linklerden birinde.
fotograflarin boyutlarida bir degil, ki ben fotografi dersleri alan bi ogrenci olarak zaten boyle bi konuda kul yutmamama yok, en azindan bi 3cm uzama gozleniyo.
valla ben normal turpla denicem, o bahsettiginiz siyah turpuda bulmaya calisicam.. e hadi bana iyi sanslar artik, bu aksam deniyorum..
kızlar benim saçlarım çok geç uzar ve hiç farkedilmez uzadığı bu turplu suyu gördüğümde hemen yapmaya başaldım ve gerçekten uzattığına inandığım zaman saçımı kısa kestirdim önceki sayfalarda yazmıştım moralim çok bozulmuştu saçlarım kısacık kaldı diye ama 1 ay bile olmadan şaçlarım kendine geldi ve uzadığı ciddi anlamda belli oldu sakın vazgeçmeyin sabıri steyen birşey öyle 2-3 yapmada uzamıyo düzenli yapmanız gerekiyo bende de sivilce çıkarmıştı bende çok korkmuştum hatta bunu sizlerle paylaştım haftada 3 kez yapıyodum şimdi haftada 1 kez yapıyorum ve bi sorun yok yerimseniben kaç santim uzadı diye sorabilirsiniz ama ben ölçemiyorum saçımda boya yok oyüzden kaç santim uzadığını anlayamıyorum benneyaptımki
ayrıca bu turplu suyu yaptığım zamanlar annemle hep tartışıyoduk çok kötü kokuyo neden yapıyosun yakında saçsız kalcaksın diyodu ama dün saçların gerçekten uzadı bana eve gelmeden haber ver ben hazırlayım suyunu zaman kaybetme dedi bu beni çok mutlu etti ben psikolojik olarak uzadığını sanıyorum diyodum annemin öyle demesi turplu suyun mucizesini birkez daha kanıtlamış olduhihoyyyt kaydirigubbakcemile2
gördüğüm kadarıyla insanların kendilerine iyi gelen bir şeye toz konduramadıkların düşünüyorsun ama sen de de aklına yatmayan şeyi reddetme gibi bi özellik sezdim, saç boyasının dipten akması ve dip boya ilişkisi üzerine kurduğun hipotez gibi... ben turplu su başlığı altındaki 3800 küsür measjı okumuş olarak şunu söyleyebilirim ki burda hiç kimsenin "kimse turplu suya laf söyleyemez, bana çok iyi geldi, herkese yaramak zorunda" gibi bi mesajına rastlamadım, hatta ima bile sezmedim, seni böyle bi düşünceye iten neydi bilmiyorum. herkes memnuniyetini ya da şikayetini açık açık belirtebiliyor bu forumda. kimi insanın saçı ayda bi santim uzar, kimininki 3 santim, bu genetik özelliklere, beslenmeye, yaşam kalitesine göre değişebilir, turplu su ya da herhangi başka bi yöntem de bunu hızlandırabilir. ama şu an senin yaptığın ilk yapışta etkisini gördüğünü söyleyenleri yalancı durumuna düşürmek oluyo bilmem farkında mısın. burda herkes tecrübelerini paylaşarak birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, ama insanların tecrübe edip de zahmet edip yazdıklarını sabote etmekle, yalanlamakla, aa o öyle olmaz bundandır demekle hiç bi yere varamayız biliyorsun değil mi!
kolay gelsinhihoyyyt
p.s. yumurta kullanacaksan sıcakken ekleme, ılınmasını bekle ve yıkarken önce soğuk suyla yıka, pişirme yumurtayı:)
arkadaşlar ben yılan yağı + badem yağı + hint yağı + susam yağı +zeytin yağı karışımı birşey kullanmayı düşünüyorum bir zararı olur mu ayrıca etkisi daha fazla olur mu ?
sacin ne cins canim, yani normal ya da kalin telli gur saclarin varsa yag yapmanda sakinca yok; ama ince telli seyrek, cabuk yaglanan saca sahipsen tavsite etmem, hem sacini iyice sondurur, hem de dokebilir. eger normal ya da kalin telli gur saclara sahipsen yag karisimini sacinin tamamina uygulayabilirsin.
sana tavsiyem, yilan yagini hazirladigin karisima katma, cok az miktarda ve pahali bi yag oldugu icin sacin tamamina surerek ziyan etme; sadece sac derine sur, guzelce masaj yap, parmaklarinin dayanabildigi kadar. yilan yaginin amaci saci uzatmak ve yeni sac cikarmak oldugu icin sac teline bi faydasi yok, yani diplere surmen yeterli olacaktir. ayrica hazirladigin karisimin icine bir yumurta sarisi eklersen yikarken sacini arindirmanda kolaylik saglayacaktir, ama dikkat et, sicak suyla yikama.:icecream:
turplu su+yumurta sarısı+az zeytin yağı kullandım 2 defa kullandım başta güzel gibiydi sonra yaralar yaptı bıraktımHadi ya, sadece turp suyundan oturumu yoksa baska bisey dahami kullandin?