Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende de parladı cnm ve uzadı ben sacımı ölçmeden duramıom ama .D lülülülülülü

:1no2: her gün diil, 2 günde 1 denio tarifte, vakti olan öyle yapıo, olmayan fırsat buldukça yapıo. haftada 1 yapan var 2 yapan var. gördüğün resmin sahibi 2günde 1 yapmış. kafana göre takıl yani,ama önemli olan düzenli kullanmak. her gün yapmak bence uygun değil, çünkü sık uygulama sonucunda saç derisinde sorun yaşayanlar olmuş.ayrıca saçın kendi yağ dengesini ve kurması aldığı besini kullanıp uzaması için dinlenmeye ihtiyacı var. haftada2-3 kez yeterli yani.a.s

saol canm smdiyenı sampuan aldm duru hacım veren zayıf ve ınce tellı saclar ıcn içine bemıx bepanten camterebenti kattm ama ampullerı kırıym derken elıme kırdm elım kanadı senağlamasenağlama

ben dagdan topladm vala tamamen dogal yerimseniben

ben beyaz turp kullanıorum evde olduğu için .
acaba beyaz turpta işe yararmı beyaz kullanıpta iyi sonuç alan varmı lütfen cvp verin

saol canm smdiyenı sampuan aldm duru hacım veren zayıf ve ınce tellı saclar ıcn içine bemıx bepanten camterebenti kattm ama ampullerı kırıym derken elıme kırdm elım kanadı senağlamasenağlama

geçmiş olsun canım, ampulleri kırarken direk elinle değil bi bez yardımıyla kırarsan eline batma tehlikesi olmuyomuş, böyle yazıodu yolladığım linklerden birinde.

fotograflarin boyutlarida bir degil, ki ben fotografi dersleri alan bi ogrenci olarak zaten boyle bi konuda kul yutmam ama yok, en azindan bi 3cm uzama gozleniyo.

valla ben normal turpla denicem, o bahsettiginiz siyah turpuda bulmaya calisicam.. e hadi bana iyi sanslar artik, bu aksam deniyorum..

geçmiş olsun canım, ampulleri kırarken direk elinle değil bi bez yardımıyla kırarsan eline batma tehlikesi olmuyomuş, böyle yazıodu yolladığım linklerden birinde.

linklere bakmadan yaptm cnm ben onları çevirilcek sanıyodum kapagı cevirdm sola dogru bomm patladı :ecrin_bebek:

kolay gelsinhihoyyyt
p.s. yumurta kullanacaksan sıcakken ekleme, ılınmasını bekle ve yıkarken önce soğuk suyla yıka, pişirme yumurtayı:)

HAFTADA 1 KEZ PEK ETKISI OLMAZ GIBIME GELIO..BEN GECEN GUN ILLALLAH DEDIM AKSAM ONIKI GIBI YAPTIM YATTIM SABAHA KALSIN DIE GECE YATAGIMDAN KALKTIM COK KASINTI YAPTI BIDE KAFAM SARIP SARMLAI OLUNCA DELIRIODUMM BIDA YAPMADIM.SIMDI YILANYAGI+HINTYAGI YAPTIM SBHA KDR DURCAK BAKALM..
YA BEN BIGUN BARCELINO BIGUN HINTYAHIYILAN YAPIOM ARADA BI TURPLU SU,DUN ZEYTINYAGYUMURTA YAPTIM ARADA BI ZENCEFIL DÖKUOM TIK YOOOKKK:ecrin_bebek::çok üzgünüm:

Sadece tek bir şey söylemek istiyorum. O da sizin kendi cümleniz : "herkes memnuniyetini ya da şikayetini açık açık belirtebiliyor bu forumda." Benim yaptığım da yalnızca bundan ibaretti..

canım benim sen bunu yapsan sana kimse bişey demez, problem yaşadıysan yardım etmeye çalışır insanlar, memnun kaldıysan senle beraber sevinirler. biz orda sadece senin boyanın dipten akmasıyla ilgili sorun hakkında yorum yaptık, sen de bizi işimize gelmeyen konuda hemen parlamakla suçladın. halbuki cevaplarımızda ne bi kızgınlık ne de eleştiri vardı. ama senin yaptığın kendi tecrübeni paylaşmak değil başkalarının yazdığını kötüleyerek yazanları yalancı durumuna düşürmektir! "bi kez yaptım, bir haftada diplerim geldi" diyenleri eleştirmişsin, bu kadar çabuk olmaz demişsin. ama dikkat edersen 1 hafta diyolar ve 10 cm uzadı demiyorlar. diplerin gelmesi demek saçın kendi renginin diplerden gözükmeye başlaması demektir, 2-3 milim bile gelse farkedilir. bu turplu su yapılmadan da gerçekleşebilir yani. hem yanlış anlamışsın, hem yalanlamışsın, hem de yanlışını düzeltmeye çalışanlara bile tahammül edemiyorsun. daha ne diyebilirim ki?

kolay gelsinhihoyyyt
p.s. yumurta kullanacaksan sıcakken ekleme, ılınmasını bekle ve yıkarken önce soğuk suyla yıka, pişirme yumurtayı:)

yaptim ve tum gun kafam kasindi, ve bence bu iyiye isaret.. en azindan basa yapilan masajin sac uzamasinda faydasi oldugunu duydugumdan eminimki bu nedenle saclar daha cabuk uzayacaktir.

Bu arada yumurtayi asla yapmayi dusunmuyorum, burnum kokuya cok duyarli ve daha once yaptim ve tovbe ettim diyim ben size =))

arkadaşlar ben yılan yağı + badem yağı + hint yağı + susam yağı +zeytin yağı karışımı birşey kullanmayı düşünüyorum bir zararı olur mu ayrıca etkisi daha fazla olur mu ?

arkadaşlar ben yılan yağı + badem yağı + hint yağı + susam yağı +zeytin yağı karışımı birşey kullanmayı düşünüyorum bir zararı olur mu ayrıca etkisi daha fazla olur mu ?

sacin ne cins canim, yani normal ya da kalin telli gur saclarin varsa yag yapmanda sakinca yok; ama ince telli seyrek, cabuk yaglanan saca sahipsen tavsite etmem, hem sacini iyice sondurur, hem de dokebilir. eger normal ya da kalin telli gur saclara sahipsen yag karisimini sacinin tamamina uygulayabilirsin.
sana tavsiyem, yilan yagini hazirladigin karisima katma, cok az miktarda ve pahali bi yag oldugu icin sacin tamamina surerek ziyan etme; sadece sac derine sur, guzelce masaj yap, parmaklarinin dayanabildigi kadar. yilan yaginin amaci saci uzatmak ve yeni sac cikarmak oldugu icin sac teline bi faydasi yok, yani diplere surmen yeterli olacaktir. ayrica hazirladigin karisimin icine bir yumurta sarisi eklersen yikarken sacini arindirmanda kolaylik saglayacaktir, ama dikkat et, sicak suyla yikama.:icecream:

ben 2-3 günde bir yapıyorum. ama dün içine annemin önerisiyle zeytinyağıda ekledim saçlarım parlıo:teytey: bugün saçımıda kestim bakalım ne kadar uzayacak:1rolleyes:
şuan omuzlarıma deymiyor. sanki kırıklarımda azalmış gibi geldi bana inşallah işe yarar

yok cnm bnm saclarm gür ama dökülme var ben hem dökülme dursun diye hemde sacımı bi an önce uzatmak icin kullanıcam sence bu formülle ayda kac cm uzar ?

kızlar harıka bır bulusa ımza atmıssınız vallahı bende cok sevıyorum uzun sacları ama bı anlık keyfe gelıp guzelım saclarımı kestırmıstım cok pısman oldum tabı sonra sımdıde saglıklı uzatma yolları arıyorum turplu su formulu cok hosuma gıttı eve bakım yok bakkala çakkala gıttım yok :1no2: en basından berı okuyorum ıletılerı ama arada atlamk zorunda kaldım fisfisfis aklım karıstı yaglar kekıkler fılan derken temel formul
turp suyu + yumurta bunun harıcınde ıcıne ekleme yapılarak geldıgı ve muhtesem sonuc verdıgı halını anlatabılrımısınız acaba yada hala turp ve yumurtamı revactadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…