Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yaa bn yeni katıldım aranıza bişey merak ediyorum bu formülde yumurta sarısı olduqu için koku yabmadıqına emin msnz ona öre denicem de bu formülü???:bbo:

kesinlikle yapmiyor.. ama icersine kokulu yaglardan kat azicik istersen papatya ya da gul yagi gibi burnuna koku da gelmez beklerken/

tırstırmak gibi olmasında bazı arkadaşlar haftada 3 uygulamada uzama gibi güzel sonuçlar alabilirken benm gibiler 15 günde 8 uygulama sonucunda uzama anlamında bi etki göremedim die bırakmıştım..söylemek istediğimse asıl şu: bıraktıktan bi 15 gün sonra farkettimki saç uzama durumu benm saçlarımda da başlamış,tabiki sevinmiştim,ama beklemek çok zor oluo die bide kış ayı olduu için devam etmedim ama başlamayı düşünüorum tekrar.ama olumsuz bişi varki yazın bu siyah turpu bulabilecekmiyim bu aklımı karıştıı,rıor..şöle diyim,er yada geç(geç derken eminim n geç 1 ay sonra) saçlarınızın uzadıını farkedeceksiniz emin olun..denenmiş ve herkes tarafından faydası görülen belkide tek yöntem bu..

al sıyah turpu dıfrıze at

kzlar saçım uzamasada olurda ya ben kel kalcam yakında dipleri görünüyor beyaz beyaz psikolojim bozuldu iyice:çok üzgünüm: kafada şaç kalmadı bebeklerde benden fazladr ne yapcam ne etcem bilmiyorum.. yenilerini nasıl çkaracagım.. bu konuda bana yardım edebilirmisinizsenağlamasenağlama

Teşekkür ederim arkadaşlar önerillerinize.
Şampuanıma bakmak aklımın ucundan bile geçmedi ve hepsinde silikon varmış.:1shok: Ama evde her şampuandan var nerdeyse ve hepsinde silikon var ne kullanıcaz peki şampuan kalmadı:uhm:

canım saç dökülmesiyle ilgili konu başlıkları sana daha faydalı olur bence. eğer kan testi yaptırdıysan yani demir, çinko vs. eksikliğin yoksa o zaman konuları oku, dışarıdan uygulanan bi yöntemle durdurabilirsin belki. eğer test yaptırmadıysan bi an önce yaptır derim. geçmiş olsun...

ben de geçen gün inceledim, şampuanlarım sağlam çıktı ama kremlerimde varmış şimdi yeni bi krem keşfettim üstünde silikon içermez yazıo, onu alıcam. şampuanlarıma gelince gliss asia beauty( altın rengine benziyo şişesi), dfn garlı ve Bioblas kullanıyorum, bunlarda yok silikon. ayrıca tresanda da yokmuş. bu arada silikon içermeyeni var mıdır bilemem ama 2si birarada şampuanlardan da uzak dur, onlar da kepek ve saç dökülmesine neden oluo. şimdi bu yazdığım şampuanları forumda araştır ya da google a yaz araştır, sonra da içine hangisi sinerse onu al, bence hepsi güzel. ama bi ipucu vereyim, saçın kuruysa bioblas, tresan ve defnegarlıyı önermem, gliss çeşitlerine bakman daha mantıklı olur. ama yağlıysa 3 ü de iyi gelebilir.

Nette baktım da Hacı Şakir'de yok diye yazıyor silikon.Bulması daha kolay ya o bakımdan.delikafadulden
Az önce banyo yaptım.Baktım evde şampuan kalmadı silikonsuz,ben de bebe şampuanıyla yıkadım.:roflol:
Budapestcim şimdi ben saçlarımı hergün yıkıyorum.Uçları filan böyle kuruyo ama eğer ertesi günü yıkanmazsam yapışıp kalıyo yağdan. Hergün yıkama saçını diyceksin e bu sefer dışarı çıkamıyorum.:çok üzgünüm: Hangi şampuanı önerirsin bu durumda bana?

kızlar dün tuplu suyuma kekik kattım durulama suyumdada pirinç suyu kullandım sonrada kremledim vs.
saçlarım çok güzel kokuyo ve parlak ama hangisinin etkisi onu kavrayamadım :roflol:

bi sorum olacak kızlar bu turplu suyu kullanıyoruz ya saçlarımız alıştı ya turplu suyu bıraktıktan sonra saçlarımızın uzaması falan durursa yada başka bişey böyle bişeyin olması mümkünmü sizce :uhm:

şimdiden teşekkürler a.s.

bütün suyu saçlarımıza yed,r,cezmi
bir de ben beyaz turp kullandım.beyazda fayda edermi eden varmı ya da??

Son düzenleme:

canm glissde silikon yokmu bn onu cok begenıorm ama silikon var die almıorm tresanda var slikon azonce markette bakdm

bende de aynı durum vardı bi vakitler, yüzüm de saçımda acayip hızlı yağlanıyodu. sivilce tedavisi gördükten sonra düzeldi, şimdi normal, 2-3 günde bi yağlanıyo. yağlanma cildinde de varsa şampuan sebep ya da çare olamaz. ama sadece saçında varsa yağlanma o zaman gene silikonlu şampuanlardan şüphelenicem. saç derisini örttüğü için yağlanmaya sebep olurlar, yaşadığın kepek benzeri sorun da yağlanmayla alakalı bişey.
yağlanma sadece saçında mı yoksa yüzünde, sırtında vs. yağlanma oluo mu? ona göre bişeyler önericem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…