Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

hadi gözün aydın sonunda yaptın yani :dance: Aman dikkat et bence her gün yapma daha önce sorun yasayan arkadaslar oldu.saclarında sivilceler cıkmıştı.Asırı yüklenme ara ver 2-3gün sonra tekrar yaparsın.

Son düzenleme:
şuan da yaklaşık olarak 2 saattir turplu su var sacımda.daha öncedende yapmıştım ama düzenli olarak kullanamıorum ama yinede faydası oluyor arada sadece hint yagınıda kullanmıştım sacı çok guzel yapıo kabartmıo düzleştirdiğim zaman dik dik kalkmıo delikafadulden önceden siyah turpla yapmıştım şuanda kırmızı turpla yapıorum ve bu sefer içine havuç bir kapak z.yagı ve bi kapak hint yagı ve 1 tatlı kaşıgı kadar bal koydum çorba yaptım yani cokacimcoook bakalım nasıl olcak inş. güzel olur inş. hepiz upuzun saclara ulasırız...

inş güzel olur cnm

bende ilk defa yapmıştım cuma akşamı :1rolleyes: 1 kırmızı turp, 1 havuç ve 1 limon kabuğu rendeledim 15 dk kaynattım kaydirigubbakcemile2

kızlar hani turplu su saçımızın renginide açıyo demiştiniz ya o boyalı saçlar içinmi geçerli kendi boyasız saçlarımızın renginide açarmıki :teytey:

açmaz tabi,ama sanki açılmış gibi gösterir. hatta millet aa saçını mı boyadın diye sorar:)) neden mi, çünkü süper parlatıyo, o da saçın rengini açılmış gibi gösterio!!! ama doğuştan simsiyah saçlılar için nası olur bilemicem:uhm:

bu arada 15 dakikadan daha uzun kaynat cnm, 15 dk. yeterli değil bence, turplar hala set kalıo o zaman. hatta ilk sayfada tarife bakarsan 30 dakika diodu sanırım.

3. oldu ama:)) cnm haftanın 7 günü de yapmak saçı değil ama saç derisini yorar, saç derisinin asit ve yağ dengesini oturtmaya ihtiyacı var, o yüzden her gün şampuanla saç yıkamak da yanlıştır. ama sen zaten yapamam demişsin. cumartesi pazar peşpeşe yapmanad hiç bi sakınca yok, ben de aynen öyle yapıyorum çünküü. kalan 5 gün saç dinleniyo, saç derisi toparlanıyo. haftaiçi saçını yıkadığında da kremi ihmal etme gene, uçları mutlaka her yıkamada kremle.
kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

saol cevabınn için cnm..neden 15 dk kaynattığıma gelince bizim ocak çok yanıyo heralde o yüzden çünkü geçen günde turplu su yapıodum 3 buçuk bardak su koymuştum yarım saat kaynadıktan sonra 1 buçuk bardak su çıktı o yüzden yani azalıyo die :1rolleyes:

yumurta işine gelirse bence yumurtada kat canım çünkü en başta bende kaçınıyodum kokusu olur falan diye ama öyle bildiğin yağ gibi bişi olmuyo sadece sarısını kattığın için turplu suyun içinde kaybolup gidiyo :1hug: kokusuda olmuyo iyi yıkarsan bence koy

Ya arkadaslar okuyunca baya ümitlendim cok guzel upuzun saclarim vardi taki bi kac gun oncesine kadar birilerinin gazina gelip hemde degisiklik olsun diye kestirdim ve cok pisman oldum:1no2:yarin ilk isin turp alip bu kürü denemeye baslamak umarim yazdiginiz gibi bendede ise yarar biran once saclarimin uzamasi gerekbenneyaptımkiben nasil boyle bi hata yaptim yaaasenağlama

ya arkadaşlar bişe sorcam ben geçen hafta saçlarımı platin sarısına boyattım bu turplu su sarı saçları iice açmasın ak baba gibi gezmiyelim saçı sarı olupta rengi açılan warsa yazssın nolurrrrrrr

arkadaslar suan turplu suyumu surmus iki saatin dolmasini beklemekteyim bakalim bende sizin kadar sasiracakmiyim.Yanliz benim bi sorum var ben dort bardak suda yumrugum kadar falan turp kaynattim ama murda yazilan gibi su o kadar azalmadi ilininca yumurta sarisini ekledim,baya sivi bi karisim oldu bu yani sacima surerken yuzume gozumede bulasti umarim dogru yapmisimdir yoksa daha kivamli biseymi olmasi gerekiyodu.Bide diger bulastigi yerlerdede tüylerim uzamiz dimilülülülülülü

kızlarrr çok mutluyum 20 gün önce saçımı boyamıştım ama kendi saç rengime yakın bi renkti ve turplu sudan dolayı uzama olup olmadığını anlıyamıyordum takiii 2 gün önce kaşlarımı aldığım güne kadar. saçlarımın önünde bir kaçtane beyaz saç çıkıyor ve kaşlarımı alırken onları farkettim hemen cımbızla çektim dipten gelen beyaz yeri ölçtüm 1.2 cm uzamışşş:teytey: normalde saçlarım bi ayda bile böyle zor uzuyordum ve turplu suyu bu 20 günlük süre içinde 3 kere yapabildim çok mutluyuuummm:sm_cool:

yeeew yokmu saçı sarı olan kızlar cwp bekliom saçlarımın rengi açılırmı çok geçen hafta platine boyattm

yaaa bn saçlarımı kestirdim şimdi hiç memnun deilim keske kestirmeseydim ne güzel saçlarım vardı çok pişmanım inş uzar saçlarım 2 ay içindesenağlama

"ossge35" senin adına çok sevindim cnm bnde üşenmem yaparım diyodum ama hafta içi zor oluyo daha 1 kere yapabildim turplu suyu :bbo:

"dudi" gayet kıvamında yapmışsın cnm galiba bzm ocak biraz fazla yanıo :roflol: neyse bende öyle yapmıştım saçımada annem sürmüştü yanağımdan falan akıyodu yani o derece akışkandı inş doğru yapıyoruzdur :içelim:

"cucuxxx" saçın rengini açacağını sanmıyorum ama sen yinede bildiğini yap yerimseniben

Ben bıkere denıyım aÇılmassa tekrarlarım ama sıkıldım bılıomusunuz bu tarıften uzamıo sankı yaa anlamadım saÇım Şuan gÖĞÜsÜme gelıo ben gÖĞÜsÜmÜn altına ınsın ıstıorum :d

kızlar bikaç gün önce ben turp yerine havuçla denedim aynı işlemi ayrıca 1 kaşık da bal ilave ettim. o günden beri saçlarım çok dolgun turplu su yanında dönüşümlü olarak bunu da yapmaya deniycem. saç telleri ince olanlar denesin derim

Kızlar saçımda turplu suyumla pcnin başındayım bakalım sonuç nasıl olcak..! içine yarım havuçta reendeledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…