Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cam terebentini icin bir kapak cok kizlar ben bir cok yerde okudum millet miligramlarla damlalikla damla sayark koyuyor. oyle bir kapak falan koymuyorlar.
sonra saclariniza zarar gelmesin
miktarini arastirmadan koymayin

Merhaba arkadaşlar, benim saçlarımın uzaması durmuştu, ayda 1 cm bile uzamıyordu. internette tarama yaparken sitedeki turplu su tarifini görüp aynen uyguladım. bugün 3. denemem . siyah turp kullandım ve saçlarım yeniden uzamaya başladılar. tarifi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

hc bakım yagını bende gördüm netten gerçekten uzatıyormu saçı

Uzadı ama, ne kadar uzadığını net bilemiyorum. dökülmeye çok iyi geldi ayrıca bir sürü saç çıkardı. saçımın önüne özellikle deneme mahiyetli sürmüştüm. bir tutam saç var şimdi uzayan ön tarafta, ben ocak ayında aldım, bir şişe bitti. ama çam terebentin varya içinde saçlarımın dibini sızlatıyordu. iyi etkilerini gördüm ama saçımdaki beyazlar birden arttı.

ya kızlar ya YUMURTA kokuyomu saçtan kokusu çıkıyomu kaç kere yapıcam kafama koyuyorum annem hevesimi kırıyo ya senağlama senağlama

of yarında arkadaşlarımla buluşcam ya kokusu çıkmazsa hem turplu su sertleştiriyo diyodunuz of napıcam bilmiyorum açık açık bi yazarmıısnız lütfen :eek:

yaa kızlar bişy diceemm saçlarımı uzun süredir kestirmiyorum ve artık yavaş yavaş istediğim şekle geliyo ama bu seferde modeli bozuldu katları falan sadece katlarıını düzeltireyim diyorum ama boyundanda kısaltırlar diye korkuyorum napayım sizceeeeefisfisfis

yaa kızlar bişy diceemm saçlarımı uzun süredir kestirmiyorum ve artık yavaş yavaş istediğim şekle geliyo ama bu seferde modeli bozuldu katları falan sadece katlarıını düzeltireyim diyorum ama boyundanda kısaltırlar diye korkuyorum napayım sizceeeeefisfisfis

bende turplu suya güvenerek saclarımın uclarından aldırdım kendine gelsin diye.bence üstüne basa basa nasıl istedigini söylersen ona göre keser kuaför.yerimseniben

evet ama işte yinede güvenemiyorum kuaförlere bide üni yeni bitti memlekete döndüm burda devamlı gittiğim bir kuaför yok ama kestirmemde gerekiyor senağlama.

kızlar aklıma bişy geldi :nazar: hani biz tuplu sudan sonra saçlarım artık kabarmıyor diyoruz yaa kabarmama olayı saçlarımızı sitreçle sarmamız olabilir mi bazıları gece yatarken tül çorap falan takıyo ya saçları yatıştırsın die ona sitreçte öyle bi etki yapıyo ve o yüzden kabarmıyo olabilir mi ?:uhm:

şuan turplu su var kafamda yine.düdüklüde pişirdim kokmasın diye.camları açtım iyice.ama yindede bütün site kooktu yaa.apartmanın önünden geçen komşu zile basıp ne yemeği yapıyosun diiye bağırdı.turp kaynatıyorum diyemedim tabi sonra söylerim dedim ..kesin ewe gidip bu yeni gelin yemekten anlamıyor demiştirkaydirigubbakcemile3 iki hafta oldu bu 4.yapışım fazla yapamıyorum ama yinede uzadığının farkındayım.2haftada 1 santim uzadı saçım.:lepi: yumurta kokusu asla kalmıyor bende.burnum çok hassastır yumurta koyarken rahat olunyerimseniben

kızlar çok mutluyum dün bi cesaretle turplu suyumu yaptım ve sürdüm kafama hemde yumurtayla hiçte yumurta kokusu falan olmadı en çokta ona seviniyorum :sm_cool: :sm_cool:

dün akşam 9 buçukta yapmaya başladım 15 dk kaynattım [bişi olurmu çünkü su azalmıştı baya :1shok: ] neyse 10 u 20 geçe saçıma sürdü annem..sonra streçledik ve 12 yi 20 geçeye kadar kafamda durdu sonra yıkadım 3 kere ve pantenin kreminden sürdüm..kaydirigubbakcemile5 sabahta annem saçların ne gzl olmuş falan dedi parlıyodu :dance:

bişi dicem kızlar turplu suyu hergün yapsak ne olurki bnm bu akşamda yapasım var hiç uğraşmaktan kaçmıyorum bi yan etkisi olurmuki fisfisfis düşünsenize 7 gün boyunca yapıyomuşum gerçi okul zamanı uğraşamam :ecrin_bebek: ama hafta sonları hergün yapsam nolurki..:KK70: ama döküldü saçım flnda diyen var ya dökülürse senağlama

nolur hemen cevap yazın başlıyım gene rendeye :lepi:

X