Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende dün zencefilli suyu denedim turplu sudan sonra saçlarımı yıkadım durulama suyu olarak bir bardak zencefilli suyu döktüm saçlarıma ama çok sert yaptı gıyış gıyış oldu saçlarım pek memnun kalamadım lorealın bakım için bir serumu var hafif yaglık veriyor kuru saça onuda sürdügüm halde yinede sertligi gitmedi sanırım zencefilden vazgeçtım sadece turplu suyla devam acaba zencefilimi yanlış kullandım miraycım zencefilli suyu durulama suyuna karıştırmak mı gerekiyodu acaba ben direk zencefil suyunu döktümde saçıma ondanmı sertleşti acaba sen daha iyi bilirsin

kızlarr şuanda turpluyum ilk deneme bakalım yanıt nolcak bekloruz hatta sizlerle paylaşmak istedim işte şuan ki halim

siyah turp kullandım bu arada bunuda sölemeden etmiyim

3 turp u kaynattım içine yumurta sarısı ılık ken kattım sonra saf zeytinyağı kattım katıştırdım saçıma sürdüm fazlasını süzdüm straç film le kapadım bide havlu kapadım bekliorum şimdi 2 saat sonra bıcı bıcı yapacam hemde ballı şampuanla :)

Son düzenleme:

canım yaa bende turbu kaynatırken zencefil attım içine bide yıkadıktan sonra lavanta suyu kullandım benmde saçlarım çok sertleşti ben 2farklı saç kremiyle ancak yumuşatabildim bende nerde yanlış yaptm anlamadım :uhm::çok üzgünüm:

bende aynı sorunla karşılaştım saçlarım çok sertleşti bir daha denemiycem zencefili uzatalım derken kırıp kısaltmayalım da saçları :)

kızlar yaa şimdi çıktım banyodan saçlarım çok sertttttttt noluo yaaaaa böle uzama mı olur çok sert oldu bakacaz bidahakine sadece turp deneyecem bide öle bakalım
işte son görüntü ben yine de yumuşatmak için bişiler kullandım

Son düzenleme:
kızlar bende dün ilk defa zencefilli suyu denedim normalde benim saçlarım çok yumuşak, zencefilli su sertleştirdi ama düzleştirdikten sonra tekrar eski yumuşaklığına döndü sizde niye öyle oldu anlamadım :1no2:

mrb kızlar evet zencefil neden sertleştirdi bende anlamadım mirayın saçlarında baya bir işe yaramış demekki her saçta işe yaramıyor ama turptan çok memnunum ilk denemede serleştirdi biraz ama 2 ve 3 cü denemede yumuşacık yaptı hafif dalgalıdır benım saçlarım yavaş yavaş düzleştirdi saçlarımı valla ben içine az zeytinyagı azda badem yagı koyuyorum o yüzden dahada bi yumuşak oluyor

rosedem turplu suyun işine yaraması ne güzel.inşallah benimde işime yarar arkadaşım.aslında saçlarım aman aman yağlanmıyo fakat bazı yağlı bakımlar yapınca saçlarım bi tuhaf oluyo,sönüyo,hacim filan kalmıyo..bende hacmini söndürmeyen saçı parlatan ve uzatan bişey arıyordum.turplu suyu yumurta sarısı ile tarifine uygun olarak yaptım evvelki gün.ardındanda durulama suyu olarak zencefilli su döktüm saçlarıma bir bardak kadar.sanki parlaması oldu gibi..sırnaşık şey bugün yine yapcam turplu suyu..uzun bi süre deneyelim bakalım..sonuçta bir-iki kere yapmayla anlaşılmaz..inşallah faydasını görürüm bende arkadaşımm:enbuyukkk:

canım bende de birkaç kullanımdan sonra etkisini gösterdi sositososito ilk defa dün zencefili denedim oda çok iyi bişey bakalım oda etkisini götercek gibi. senin şikayetlerinin aynısı bende de vardı bu karışımları kullandıktan sonra saçlarım gerçekten canlandı hihoyyyt canım inşllh sende memnun kalırsın kaydirigubbakcemile5

inşallah arkadaşımm..sonuçta hepsi bitkisel şeyler mutlaka bi faydası olur..deneyimlerimizi paylaşalım..canım sen ne kadardır turplu su yapıyosun saçlarına..:teytey:

inşallah arkadaşımm..sonuçta hepsi bitkisel şeyler mutlaka bi faydası olur..deneyimlerimizi paylaşalım..canım sen ne kadardır turplu su yapıyosun saçlarına..:teytey:

canım benim 1 ayı geçti,haftada 2 gün yapıyodum son zamanlarda haftada 3 gün kez yapıyorum süprizzzzz saçlarımı kestirmeye kıyamıyodum ama artık turplu suyum olduğu için gönül rahatlığıyla kestircem kaydirigubbakcemile2 bi değişiklik gelişme olduğu zaman yazarım a.s.

tamam arkadaşımm..çok teşekkür edeim ilgin ve paylaşımın için..bende bendeki gelişmeleri aktarırım en kısa zamanda..sağlıkla kal..kaydirigubbakcemile5

catpower boyayı akıtıyo cnm bende boyatmıştım yeni baya rengini degiştirdi cumartesı kuaförüme gittim ne yaptın sacına dedi boya akmış hep birden nasıl akar dedi turplu su yapıyorum dedim rengi degiştirıyormus dedim kuaförde onayladı ama olsun ben yapmaya devam edicem

kızlar yeni boyanmış saçada yapılırmıki? boyayı filan akıtırmı acaba dneyen warmı

13 gündür yapıyorum turplu suyu. Benim saçlarımda da boya var, biraz akıttı, zaten iğrenç olmuştu rengi o yüzden ben pek önemsemedim. Ama bende öyle aşırı bi uzama etkisi olmadı 1 cm. e yaklaştı sanki. zaten saçlarım çok kurudur. kremsiz hayatta açılmaz biraz daha kuruttu saçlarımı. yorumları okuyunca 1 haftada 1cm., ayda 4 cm uzatan var :çok üzgünüm: ne güsel inşallah benimkide öyle uzar:Saruboceq:

cnm benim saçlarımda çok kurudur oyüzden bol bol su içmek gerekiyormuş ve ılık suyla yıkamak biliyosundur belki ilk denememde turp benımde saçlarımı kuruttu ve sertleştirdi ama 2ci yapışımda içine biraz yag ve badem yagı koydum çok güzel oldu yumuşacık yaptı yag da kuru saça çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim

saol canım ama benimki öyle böyle değil, denemediğim şey kalmadı. bazen yağ karışımlarını gece yatarken saçlarıma sürüyorum, sarıp sarmalıyorum sağa sola bulaşmasın diye , sabah yıkıyorum o zaman iyi geliyor biraz. saçlarım zaten kuruydu birde üzerine oryalle saçlarımı açtı kuaför iyice kurudu. yine de teşekkürler a.s.

bede turplu su birkaç kez yaptım halada ara sıra yapıyorum içine koyduğumuz yumurta sarısı srtleştiriyor saçına turplu suyu uyguladıktan sonra zeytin yağı sürüp 10 dk bekle ben öle yapıyorum yumuşamayı fark edeceksin

tşk ederim sölediğin için bende zeytinyağı sert yapıo sanıp zeytin yağı koymucaktım demek yumurtaymışşşCADIARZU bidahakine yumurta koymicam sadece turp olcak yıkamadan önce 10 dk kala zeytin yağı kullancam

zeytin yağıda hakiki haaaa:jeyyar: edremitte oturuyorum ya evsahibimin zeytinlikleri var onlarda zeytinci saolsun has zeytinyağı verdi kendi tarlasından topladığı zeytinlerden bide çizik zeytin verdi hem yerim hemde saçıma sürerim :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…