- Konu Sahibi EstetikEditor
ben bu akşam yine yapacağım herhalde gece 1 de falan yatmak zorunda kalacağım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu akşam yine yapacağım herhalde gece 1 de falan yatmak zorunda kalacağım :/
vayyy be süper ya:dance: ozaman devam mı ..?:içelim:
haklısın tatlım da kim ugraşıcak simdi iki saat bide olmaz ben bu arada ders yapıyorum siz hissetmiyosunuz kaç test bitirdim biliyon mu sen..kaydirigubbakcemile3 beni siz biliyorsunuz yeter bana gerçekten rapunzel olunca alırım nickimi tatlım:1rolleyes: tabii benden önce birileri kapmazsa...:dilcikar:
tabiki devam güzelim :içelim:
kafamda turplu suyum duruo halen daha çok kötü bi gün geçirmeme rağmen bugün iş yerimin önündeki pazardan turp aldım ya deli gibiyim :roflol:
ama kafamdakini bi kaç gün önce hazırlamıştım yani onu kullanıorum ben etkisini gördüm hergün yapamam diyenler için üç kullanımlık falan turp kaynatıp şişeye koyuyorum istediğim kadarını alıp yumurta kırıyorum
turp hiç yemezdim bugün yeni aldığım turpuda yedim çok güzeldi ve acı deildi :dance:
belki yemekte işe yarar die hem yiyorum hem kafama sürüorum içim dışım turp oldu :sm_cool:
ama faydasını da gördüm tabiki şutarafagitti
sacına uygula öyle yat sabah yıkarsın canım rahat edebilirsen tabi..
ne testi kıs, sen üniversitede okumuyormuydun?
bulaşmaz mı yastığa fln ?
annem öldürür beni valla kaydirigubbakcemile
okuyamıyorum canım malesef hem bilgisayar öğretmenliğini hemde yönetim bilişim sistemlerini 10 puancıkla kacırdım yaaasenağlama simdi cok hırs yaptım seneye boğaziçi yönetim bilişim ya da marmara bilgisayar öğretmenliği istiyorum mezun oldugumda özel sektörde bilgisayar bölümüne direk şef ya da müdür olaraktan geçmek idealim benim bakalım hayırlısı ama 10 puanın acısını çıkarıcam kötükedihüsokötükedihüso
okuyamıyorum canım malesef hem bilgisayar öğretmenliğini hemde yönetim bilişim sistemlerini 10 puancıkla kacırdım yaaasenağlama simdi cok hırs yaptım seneye boğaziçi yönetim bilişim ya da marmara bilgisayar öğretmenliği istiyorum mezun oldugumda özel sektörde bilgisayar bölümüne direk şef ya da müdür olaraktan geçmek idealim benim bakalım hayırlısı ama 10 puanın acısını çıkarıcam kötükedihüsokötükedihüso
ayyy, ders çalışamıyorum diye sildirdim dedin ya bende vizelere falan çalışıyosun sanmıştım. biz seni çok tutuyoruz ya. aklın burdayken test çözülmez ablacım. başta dediğin gibi sen günde bir kez gir buraya. biz sorularımızı biriktiririz. internet çok zaman kaybettiriyor insana. inşaallah kazanırsın tatlım, kendini derslerine ver ama sadece istemekle olmuyor. Allah kalbine göre versin canım. seni burda görmiycem fazla ama hımmmmklava: yerimseniben
Rapunzelimm fairylike ablacım :) Bugün pazardan turp aldım ve yarın başlıyorum haırlıyısyla inşallah uzar !! (=
Bugün arkadaşım saçların çok çabuk uzadu yaa senin dedi okulda nedenini de bilmiyorum ki ben defne garlının exractlı saç maskesini kullanıyorum belki o yapıyodurr bide turplu su eklenince inşallah haftada 1-2 cm :)
ama bu kokusu biraz tedirgin ediyo beni çok mu kötü kokuyor yaa![]()
deneme 2: sacim alisti gibi, aslinda hala bi sertlik var ama rahatsiz edici diil... umarim 3 ve 4de size uzamalardan bahsederim :CüvCüv: inaniyorum olacak...
yaa rapunzelim ii ki varsin kaydirigubbakcemile2
inşallah canım tamamen düzelir yumuşacık olur ve istedigin şekilde uzar inşallah:Saruboceq:.son cümlende beni gerçekten duygulandırdı tatlım çok sağol..![]()
canım o kadar icten soylenmis tesekkurler ki bunlar kaydirigubbakcemile5 dunyada kac kisi, senin gibi, bu kadar icten paylasir bildiklerini baskalari ile... Allah her daim yolunu acik etsin...ve senin de ihtiyacin oldugunda, sana kapilarini acan, sana yardimci olacaklarla cevirsin etrafini a.s.
hadi hayırlısı tatlım elinden geleni yap gerisi kısmet..bilişim sistemleri benimde hayalimdi ama olmadı matematik okudum.hep içimde kaldı.bu yıl meb bursuna başvurdum ve bilişim ağları ve internet teknolojileri üzerine amerikaya gidiyorum..hayatta olmaz diye bir şey yok..herşey istemekten geçiyor. yerimseniben
ama benim hayatta çok isteyipte sahip olamadığım bişey var oda dökülmeyen uzun ve gür saçlar :çok üzgünüm: