- Konu Sahibi EstetikEditor
-
3. uygulamamıda yapmış bulunuyorum. hihoyyyt kafamda turplu suyum bekliyorum.bu sefer ufak bi değişiklik yapıp içine çok azıcık yağ karışımımdanda ekledim bakalım nasıl olacak :sm_confused:
bu turp suyu saçıma iyi geldi gelmesinede ama ben hala bi uzama göremedim ona üzülüyorum :çok üzgünüm:
canım öyle üzülme ama:çok üzgünüm: yaramıyosa sacına lütfen bırak olur mu uzamasına ilk etki etmeyen sensin onun için bi kaç kere daha dene mahrum kalmanı istemem böyle güzel ve saglıklı bi maskeden belki sacına alışıyodur yeni yeni ne dersin tatlım..?CADIARZU
arkadaşal daha dorusu rapunselim yhaa ablacım bn saçlarımı kestirdim victoria becham modeli isteidm kdr arkadasın abayaa bi ksı yaptı tandıdık kuaföre gidince baya bi umursamıo kuaförlern çogu sizce turplu formül işe yararmı yrn denesemmacil cvp lazım bana
tamam kesn karar verdim alıcam denizcem doru diosun denemekten zarar çıkmas haftada 2 kes yapsam nasıl olur??
deneme no 2 yi yaptım bende şimdi. koku geçen günkü gibi değil ama biraz var, dökülme yok, sertlik yok. ama uzama da yokk hala 26.5cm. ama yılmak yokk:lepi:
slm arkadaşlar
ya ben bu konuda çok mu dertliyim neyim çok sinir oluyorum saçlarımın kısa olmasına bu turplu suyu bayramda yapmıştım çok beğendim ilk yıkamada bile ama nolduysa sonra bıraktımya gerçekten farkedilicek şekilde uzatır dimi bi ayda 2 güne tekrar başlim dimi ... ya psikolojimi bozuo bu benim...
rapunzelim tskler sen hangi şampuanı kullanıyorsun. ben herbal essences kullanıyorum, harika bi şampuan ama bulamıyorum onu artık piyasada. ve son şişemde bitti malesef. yarın almam lazım da hangisini alayım ne dersin?
dene ama bırakma olur mu canım zaten sabırsız olunca ne oluryor ki şu hayatta saç uzatmak hele sabır sabır ya sabırr..kaydirigubbakcemile3 uzayınca da hep birlikte anarız bu günleri..:jeyyar:tmm cnm sğl denicem sabırla bu sefer... bakalım...
rapunzelim bu arada sen eski adını geri alsana ya. modlardan rica etsen değiştirirler herhalde fairylike demiyor sana burda kimse :)
bugün farkettim de gerçekten saçım uzamış ya inanamıorum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?