Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar forumu üye olmadığım halde takip ediyodumm ama turplu su konusunda karasızdım pazar günü ilk denememi gerçekletirdim sonuç süperrr dökülme azaldı gibi bu akşam 2. denememi yapıcam inşallah upuzun saçlara sahip oluruzz.. hepinee uzunn saçlı günlerr öpüldünüzz muckkkkkkkkkkkk

yengecburcu arkadaşım saol saçımda boya var ama 2.denememde ben pek uzadığını göremedim yada ben anlayamadım ama denicem bakalım genelde kaçıncı yapışlarınızdan sonra sonuç elde ediosunuz uzama konusunda dökülme konusunda rahatım saçım 2 tel dökülmeye başladı o konuda memnun kaldımyerimseniben

yengecburcu arkadaşım saol saçımda boya var ama 2.denememde ben pek uzadığını göremedim yada ben anlayamadım ama denicem bakalım genelde kaçıncı yapışlarınızdan sonra sonuç elde ediosunuz uzama konusunda dökülme konusunda rahatım saçım 2 tel dökülmeye başladı o konuda memnun kaldımyerimseniben

cnm .sonucta mucizede beklememek gerek diilmi daha 2. yapmışın azcık sabrret yerimseniben bisüre sonra sen bile inanamıcaksın nasıl hızla uzadığına kaydirigubbakcemile5 dökülmemeside ayrı bir güzellik diilmi :nazar:

cnm .sonucta mucizede beklememek gerek diilmi daha 2. yapmışın azcık sabrret yerimseniben bisüre sonra sen bile inanamıcaksın nasıl hızla uzadığına kaydirigubbakcemile5 dökülmemeside ayrı bir güzellik diilmi :nazar:

canım kullanmaya başladıktan bir süre sonra mı uzamaya başlıo.:uhm: çünkü ben 6 kez yaptım eskisinden daha çok uzadı fakat diğer arkdaşların gibi 1 hafta 2 cm filan değil 2 haftada 1cm kadar uzadı ama müthiş bakım yaptı saçlarıma. :dance:

kokmasından diil de daha bi zahmetli geliyor su_kurbagası =/
ama yapcak birşey yok yumurtalı yapıyorum kafamda şu an =)
teşekkür ederim..

açıkçası ben kendi saçımda tecrübe ettiklerime göre yumurtalı sertleştirio.ama saçlarımda boya war .bide belki saç tipine göre değişiyordurCADIARZU

benim saçım dengesiz o zaman :S ilk yapışımda yumuşacıktı ikincisi sertleştirdi.ikisi de yumurtalıyıdı.az sonra yumurtasız denicem bakayım nolcak.ya çok zor bir de rendelemesi kollarım koptu bea :KK70::KK70: bugünkü turplu suyum da taşmış biraz mahvoldu ocak bu kadar zahmete uzar inşallah =)

arkadaslar aranıza bugun katıldım
ve saclarım 3senedır uzamıyor omuzlarımda sureklı boyuyorumda bu karısımın gercekten faydası olurmu.sızce

arkadaslar aranıza bugun katıldım
ve saclarım 3senedır uzamıyor omuzlarımda sureklı boyuyorumda bu karısımın gercekten faydası olurmu.sızce

cnm aramıza hoşgeldin tam 313 sayfadır herkes işe yaradığını söylüyor sende bi dene bakalım umarım yarar yerimseniben

5 günde 1 cm sositososito turbumun içine havuç rendeliyorum biraz bide limon kabuğu .limon kabuğu kokusunu baya alıyor. üstelik yumurtada kullanmıyorum. bence belli bi süre düzenli kullanınca daha kolay etkiliyor. 2 günde 1 turp 2 günde 1 zencefilsuyu :1rolleyes:

arkadaşlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.üye olmadan önce bakıyordum turp suyu çok aklıma yattı daha önce başka yerde de okumuştum zaten.dün akşam iş çıkışı bir hevesle aldım turplarımı.onlar güzelce kaynarken eşimle birlikte akşam yemeği yedik.mutfağa geri döndüğümde yaşadığım tam bir hüsrandı sular kesilmiş.zavallı turplarım tencerenin içinde kalakaldı.iki gün daha sular yokmuş.turplarıma mı yanayım iki gün içinde kokuşacağıma mı bilemedim:KK43:(

ay bu süper bi sey tesekkürler rapunzen :sm_cool:bu arada konunun basından basladım ama 10. sayfaya kadar okudum 3 saattir okuyorum yanlız sana bişey sormak istiyorum canım:eek:ben dün saclarımı daha doğrusu uzun siyah saclarımı daha önce actırmıstım sonra dünde karamel yapmak için silici denen bi maddeyle actırdım sonra boya yaptırdım tabi boya tumadı ve yarım saat sonra geri sayaha boyadım şimdi ben bu karışımı yapsam bana olurmu coğu arkadasın sacında boya yok senağlama ama ben durmadan seklini değiştiriyorum artık boyamıcam bana yardımcı olursan cok sevinirim kendine iyi bak şimdiden tesekkürler :a015:

ay bu süper bi sey tesekkürler rapunzen :sm_cool:bu arada konunun basından basladım ama 10. sayfaya kadar okudum 3 saattir okuyorum yanlız sana bişey sormak istiyorum canım:eek:ben dün saclarımı daha doğrusu uzun siyah saclarımı daha önce actırmıstım sonra dünde karamel yapmak için silici denen bi maddeyle actırdım sonra boya yaptırdım tabi boya tumadı ve yarım saat sonra geri sayaha boyadım şimdi ben bu karışımı yapsam bana olurmu coğu arkadasın sacında boya yok senağlama ama ben durmadan seklini değiştiriyorum artık boyamıcam bana yardımcı olursan cok sevinirim kendine iyi bak şimdiden tesekkürler :a015:

rapunzel yok ama ben cvb verim cnm :nazar: boyalı boyasız hiç farketmez ..çoğununda saçı boyalı cnm.. a.s.

sabah koşa koşa markete gidip siyah turp aldım :)) yalnız bu kadar suyu yumurtayla karıştırıp saçıma nası sürücem sanırım diplerini yıkıyıp bağlıycam kafamı allahım umarım işe yararr

X