Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

hihoyyyt bende ilk olarak yaptım şimdi kafamda 2 saat bekleyip yıkıcam saçım boyalı olduğu için uzadığı belli olacak hadi bakalım hayırlısı hihoyyyt

dün siyah turpla yaptım yıkanırken bi kaşındı bi kaşındı anlatamam,klava: turplu sudan olduğunu bilmesem bitlendim die ağlayıp sızlanıcam

kızlar bunu yumurtasızda yapanlar aynı sonucu aldılar mı lütfen bana bi bildirin.

Ben yumrtasız yaptım 1 ayda çok bariz uzadı . Yumurtayı saçların dökülmemesi için kullanıyolarmış zaten ki benm saçım ince telli ve zayıf olmasına rağmen yumurtasız turp bi zarar vermedi :lepi:

dökülme problemim olmadığı için ben yumurta kullnmıyorum :dance: bi kere yumurtalı denedim ama kokusu beni rahatsız etti :a015: yumurtasız daha rahat kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

ben ilk defa siyah turp aldım bende denicem ama turplar küçük küçük küçük elma boyunda doğrumu bana pazarrcı getirdi bugün cvp yazan olursa SEVİNİRİMMM arkadaşlar..

Eeee bende kaşıntı var uzama yok biranda mı uzayacak acaba ayyy merakla bekliyoruuum
birde arkadaşlar sizde kaşıntı oldu mu? fisfisfisfisfisfis

canım bende sormuştum kötü bişey değilmiş,öyle demişlerdi. bende ama aşırı dökülme var ben dr gittim geçenlerde dr test yaptı demir eksikliği çıktı ilaç tedavisi görüyorum ve dr a bu turplu suyu sordum bana güldü:)) allahtan dr tanıdık bana saçmalama adam akıllı beslenmene dikkat et dedi.sen sağlıklı olunca saçlarında sağlıklı olur falan dedi.
ama ben dinlemedim 1 kere yaptım bırakmak istemiyorum turplu suyu.bir müddet saçlarıma sürmicem boyamıyacam sadece ilaç tedavisi
ama kaşıntı kısa sürüyor rahatsız edici bir kaşınma değildi benimkisi.

:1hug:

öncelikle yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşeekür ediyorum a.s. arkadaşlar benim saçlarımda siyah boya wardı onun üzerine oryel le turuncu yaptırdım tabii sonra çok yıprandı kestirdim dipler kumral olduğu için oryel le açtırmıyorum direk boyanıo faka yıpranan yerler hala çok fazla ve dalgalı hatta kıvırcığa yakın olan saçlarım hacmini kaybetmişti ve saçım kısa olduğu bi araştırmaya çıktım bu konuyu buldum tekrar tekrar teşekkür ediorum dün ilk kez denedim ve zamanım yoktu bir buçuk saat bekleyebildim ve o da ne saçlarım dalgalı ve yumuşacık .hem ben yumrta koymadım çünkü daha önce denediğim bakımlardan yumurtanın saçımı çok sertleştirdiğini farkettim konuyu açan ve bıkmadan usanmadan tüm soruları cevaplayan ExpireUser da çok teşekkür ediyorum.a.s.a.s.

Son düzenleme:
kızlar ben saçımı lorielin casting colour saç boyasıyla yıkdam 28yıkamada boya geçiyormuş
ama şimdi turplu su yapsam etkisi azalırmı bilen varsa yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…