Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ne lanet gripmiş yaa
15 gündür geçemedi gitti turbumdan da uzak kaldım buyüzden
son 3 gündür iice fena olup sürekli yattığımdan yazılanları okumama rağmen yorum yazıcak takaatim yoktu:) en kısa zamanda turplu suyumla sahalara geri dönüyorum hele bi tamemen geçsin de hastalığım :)

kızlarrr en son 19 aralıkta yazmıştım size ve turplu suyumu üşenmeden yaptım ve kazanan ben oldum :sm_cool::dance:sositososito SİZLERE de bunu kanıtlıyacağım ama bugün foto çekilirim ve yılbaşından hemen sonra eklerim kızlarrr çok güzell uzuyorr:içelim:

kızlar bu turplu su boyalı saçlarda saçın rengini değiştiriyormu? bende uygulamak istiyorum ama saçlarım boyalı ve rengini değiştirirse kötü olur...

selam kızlar:) bende sizleride sessizden takip ediyordum:) sonra tabiki denedim yılbaşı geçsinn ikinciyi ve sonrasını da yapıcam yaza kadar uzatmak istiyorum inş hepimiz bunu başarırız ..

bu arada benimde saçlarım boyalı ve acayip yıpranmış kesinlikle renk akmadı değişmedi vs..ve düzleştirmeden kullanamıodum saçım yandıgından beri saç bakım kremi ve turplu suyu birlikte beklettim ve şuan saçlarımda düzleştirici yok ve yumuşak gitgide dahada güzel olucagını düşünüyorum ve devam edicemm...teşekkürrrlerrrrrrrrrrr... Şeniz

bu arada hepiniizi çok çok öpüyorummm

ŞEKER GİBİ TATLI MASAL GİBİ GÜZEL BİR YIL DİLİYORUMMMM :içelim:

ayrıca bende havucu turpla birlikte rendeledim arada kontrol ettım kokcakmı fln diye hiç kokmadı mutfak hep böyle yapıcam...

arkadaşlar hepinize iyi seneler delikafaduldendiliyorum başta saglık olmak üzre mevlam herkesin gönlüne göre versin inşl:Saruboceq:a.s.:enbuyukkk:

çam terebent'i çok iyi geliomuş saçın uzamasına bugün aktara gidip almayı düşünüyorum deniyim hemen yazıcam nasıl olduğuna dair.

6tane turp almıstım.. 3ü bitti.. 3ü kaldı.. 2-3 hafta denicem sacımı maviye boyayıncaya kdar.. bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…