Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar bugün itibariyle 7. turplu suyum şua an saçlarımda ve tam 1 ay oldu..
sonuç ne dir diye sorarsanız ? araya bayramın girip dip boyamı yapmam nedeniyle tam anlıyamamış olsamda öncesi ve sonrasını bildiğim için rahatlıkla 3 buçuk 4 santim uzadığını söyleyebilirim.. :lepi: bana kalsa daha sık yapcam ama ev halkı kokusundan çok şikayetçi ilk günlerdeki anlayışı göstermiyorşar bana :1no2: hatta eşim başımdaki bu ilginç örtünme şekli ve üzerimdeki kokuyla çok itici olduğumu söyledi :çok üzgünüm: bende artık onun geç gelceği akşamlarda yapıyorum..mesela şimdi arasa geliyorum diye hemen banyoya koşcam kaydirigubbakcemile3 zaten 2 saati doldurdum ..

kızlar turp u kaynatırken çok pis kokuyo ya dayanamıyorum ama güzellik için çekiyoruz.deniyorum daha yeni başladım bakalım 1 ayda ne kadar olacak

hiç bu kadar hızla ilerleyen forum görmemiştim:) aynı turplu suyun sacımıza yaptığı gibi hızla ilerliyor:) yakında bütün kadınların sacı belinde olacakk.

slm canm anladıgım kadarıyla sen uzun süredir kullanıyomussun bnde ilk kez gecen gun denk geldim bu topige ve simdi sacımda turplu su var umarm ii gelir de uzar saclarım tek endisem benneyaptımkibu karısım yuzde falan tuylenme yapmıyoo demi canım sende veya baskasında boyle bisey basına gelen var mı :uhm:tek korktugm durum bu benide bilgilendrmenizi bekliyorum inşallah uzun saclara sahip olurum bende:dance::dance::dance:

cnm şükürler olsun bende öyle bişi yapmadı zaten suyu dökerken dikkat ediyorum yüzüme filan gelmiyor..bence devam et endişen olmasın bu konuda :teselli:

turplu su saçı uzatıyor mu? kızlar eğer böyle bir şey varsa kürü bir daha yazabilirmisiniz..

cnm..1 orta boy turp kabuğuyla rendeleniyor..2-3 bardak suda haşlanıyor yarım saat..sonra süzüp ılımasını bekliyoruz ve yumurta sarısı ekleyip , saçımıza döküyoruz diplerine filan iyice yedirerek..daha sonra ben strec işini beceremedğm için boya bonemi takıyorum üzerine tülbentle sıkıca bağlıyorum hava almıcak şekilde ve en az 2 saat bekliyip normal yıkamamı yapıyorum.. kolaygelsin a.s.

3-4 bardak suda 1 adet kırmızı veya siyah renkli turbu yarım saat kadar kaynatıyorsun sonra ılımaya bırakıyorsun ılıyınca suyu süzüp içine 1 tane yumurta sarısı koyup karıştırıyosun sonra bunu lavaboya veya küvete eğilip ensenden yavaş yavaş boca edip saçının her yerine dağılmasını sağlayıp masaj yapıyorsun ardından da saçından akanları sıkıp saçlarını havlu tülbent streç film gibi şeylerle sarıp en az 2 saat bekliyorsun ardından da yıkıyorsun istediğimiz sıklıkla yapabilirmişiz ben 2 günde 1 yapıyorum daha ikinci yapışım saçlarım çok sağlıklı görünüyor, uzadı mı bilmiyorum ölçmedim çünkü ama yaradığı belli arkadaşım.

cnm..1 orta boy turp kabuğuyla rendeleniyor..2-3 bardak suda haşlanıyor yarım saat..sonra süzüp ılımasını bekliyoruz ve yumurta sarısı ekleyip , saçımıza döküyoruz diplerine filan iyice yedirerek..daha sonra ben strec işini beceremedğm için boya bonemi takıyorum üzerine tülbentle sıkıca bağlıyorum hava almıcak şekilde ve en az 2 saat bekliyip normal yıkamamı yapıyorum.. kolaygelsin a.s.[/QUOTE]

ahahaa ben yazana kadar çoktan cevap gelmiş:1ninca:utandım böle tekrarı gibi oldu

ahahaa ben yazana kadar çoktan cevap gelmiş:1ninca:utandım böle tekrarı gibi oldu[/QUOTE]

fazla cvb göz çıkarmaz cnm kaydirigubbakcemile3

Kızlar yine turplu suyumu yaptım kafamda şuanda :dance:
Çok mutluyum ya iyiki varsın turplu su
Cuma saçımı ölçüp ne kadar uzamış bakcam :jeyyar:

olur canım öyle arada :) sonuçta ilk defa yapmışşsın. bu arada tugcelim yılan yağı gerçekten saçını mı döktü?

evet güzelim ya ağlayacaktım nerdeyse,yılan yağını sürdüm saçıma 1 saat kadar beklettim ve yıkama esnasında saçlarım elime geldisenağlama

sonunda saçlarımı kestirdiğimden beri üçüncü yaptığım turpumu da yaptım :jeyyar:
ve az önce yıkadım hihoyyyt
cuma günü kestirmiştim ona göre hesaplıcam gamyoncuiremsu
bir ay sonunda fotomu bu topicte görürseniz şaşırmayın sositososito
yani 26aralıkta kestirdim 26ocakta fotom burda olcak farkı birlikte görelim die kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım inş faydası olur canım ya.26 ocakta bekliycem fotonu burdaa.s
.yalnız 26 aralıktan önceki bi resmini de koyda aradaki farkı daha iyi anlarız...sırma sırma saçların olur inş...hihoyyyt:Saruboceq:

Uzun Zamandir yazamiyordum Arkadaslar.Ve size 2,5 ay Turplusuyumun (ben yumurtasiz kullandim ve icine Mayatableteri ekledim)kullanimindan aldigim Sonuclari yazmak istedim:
-Saclarim canlandi ve güclendi
-Sacdökülmem günde 4-5 Sacteline indi
-2,5 ay icinde Sacim 8-9 cme kadar uzadi gözle görülür bi sekilde.
-Saclarim daha kolay sekil aliyor artik
ve en güzeli kuru degil yumusacik ve parlak!
KESINLIKLE TURPLU SUYA DEVAM!!!

bunları okumak o kadar güzelki sanki benim saçım uzamış ve canlanmış gibi :))) saolun kıslar valla böle daha cok gaza geliyorum. tam vazgeceyi diyom coocukkla uğrasmak zor diyom sizin yazılarınızı görünce amaannnnnnnnnnn en fazla 1 saat geç uyurum nolcak diyip devam ediyorum saolun iyiki varsınız :))

cnm..1 orta boy turp kabuğuyla rendeleniyor..2-3 bardak suda haşlanıyor yarım saat..sonra süzüp ılımasını bekliyoruz ve yumurta sarısı ekleyip , saçımıza döküyoruz diplerine filan iyice yedirerek..daha sonra ben strec işini beceremedğm için boya bonemi takıyorum üzerine tülbentle sıkıca bağlıyorum hava almıcak şekilde ve en az 2 saat bekliyip normal yıkamamı yapıyorum.. kolaygelsin a.s.

soymadan mı rendeleniyoduuuu benneyaptımki uff
:mymeka: ben de bekleyip duruyorum ne zmn uzıycak diye
şu anda kaynamaya bıraktım, artık bi dahaki sefer soymadan rendelerimm

kızlar posasını atıyoruz, yalnızca suyunu kullanıyoruz, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…