E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.761
arkadaşlar bugün itibariyle 7. turplu suyum şua an saçlarımda ve tam 1 ay oldu..
sonuç ne dir diye sorarsanız ? araya bayramın girip dip boyamı yapmam nedeniyle tam anlıyamamış olsamda öncesi ve sonrasını bildiğim için rahatlıkla 3 buçuk 4 santim uzadığını söyleyebilirim.. :lepi: bana kalsa daha sık yapcam ama ev halkı kokusundan çok şikayetçi ilk günlerdeki anlayışı göstermiyorşar bana :1no2: hatta eşim başımdaki bu ilginç örtünme şekli ve üzerimdeki kokuyla çok itici olduğumu söyledi :çok üzgünüm: bende artık onun geç gelceği akşamlarda yapıyorum..mesela şimdi arasa geliyorum diye hemen banyoya koşcam kaydirigubbakcemile3 zaten 2 saati doldurdum ..
slm canm anladıgım kadarıyla sen uzun süredir kullanıyomussun bnde ilk kez gecen gun denk geldim bu topige ve simdi sacımda turplu su var umarm ii gelir de uzar saclarım tek endisem benneyaptımkibu karısım yuzde falan tuylenme yapmıyoo demi canım sende veya baskasında boyle bisey basına gelen var mı :uhm:tek korktugm durum bu benide bilgilendrmenizi bekliyorum inşallah uzun saclara sahip olurum bende:dance::dance::dance:
turplu su saçı uzatıyor mu? kızlar eğer böyle bir şey varsa kürü bir daha yazabilirmisiniz..
Arkadaşlar bu turplu suyu yaptıktan sonra sadece duruluyor musunuz yoksa şampuanla yıkıyor musunuz?
olur canım öyle arada :) sonuçta ilk defa yapmışşsın. bu arada tugcelim yılan yağı gerçekten saçını mı döktü?
sonunda saçlarımı kestirdiğimden beri üçüncü yaptığım turpumu da yaptım :jeyyar:
ve az önce yıkadım hihoyyyt
cuma günü kestirmiştim ona göre hesaplıcam gamyoncuiremsu
bir ay sonunda fotomu bu topicte görürseniz şaşırmayın sositososito
yani 26aralıkta kestirdim 26ocakta fotom burda olcak farkı birlikte görelim die kaydirigubbakcemile5