- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.841
busefer bikaç tel anca döküldü yani dökülmesi öncekinden bile az oldu.çok mutluyummhihoyyyt
hülyalı sen nezamandır kullanıyosun canım? saçın nekadar uzadı çok merak ediyorum. benim 2. yapışım da.
bu soğuk havalarda saçı turplayıp 2 ssat ıslak kafayla beklemek çok zor( üşüdüğümden üşeniyom valla yaz gelsin o zaman başlarım diye düşünüyom bide yaza kadar uzatayım diye düşünüyom acaba ıslattıktan sonra kurutsam bişey olurmu???????
haklısın valla ama bu soğuklarda hasta olurum diye korkuyorum 17 aylık oğlum var benden bide ona geçer. ama azimliyim yapcam :))) hastalığı bil göze aldım yani saçım uzasında hastalık gecer nasıl olsa
ben dün turplu su yaptım bide şampuana çam terebenti ekledim saçlarım mükkemmel derece parlıo ve tararken 1tek saç teli gelmedi elime harika bişey bu!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar ben daha önce dağınık olarak 5-6 defa kullandım.. 3 Ay oldu kestireli. [Kuaförün suçu] Saçlarım 6 parmak uzamış. Ama son bir ay boyunca kullandım ben. Yani önce- sonra yapacağım. Kış çıksın şimdiki resmimle kıştan sonraki rsmimi koyucam xD Çok heyecanlıyım inş. uzamaya devm edr
canım buna çok sevindim işte biliyosun bende de öyle olmuştu.. şimdi 3. turplu suyumu uyguladım bekliyorum..evet hülyalı sen ne kadar zamandır kullanıyosun
bu kezde uzama gibi bişi görmezsem bırakıcam galiba
Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Turplu suyla ilgili paylaşım alanı vardı.Takip ediyorum.Sanırım o konu kapanmış.
Şimdi size tecrübelerimi anlatayım turplu suyu iki kere yaptım ve gercekten saclarımda uzama olduğunu gözlemledim üstelik saclarım röfleli ve bu su saclarımı bile yumusattı hihoyyyt herkesin denemesini tavsiye ediyorum uzun saclarla kalın :teytey:
turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben
(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.
Bu ne şimdi Fair'in yazdığımı değişmiş başka biri gelmiş :1shok:
hemde evli :bbo:
Faircikte ortada yok noluyor anlamadım ben delikafadulden
Bu ne şimdi Fair'in yazdığımı değişmiş başka biri gelmiş :1shok:
hemde evli :bbo:
Faircikte ortada yok noluyor anlamadım ben delikafadulden
ben size demiştim fair bizi bıraktı diye
dersleriyle filan ilgili diil bi kaç yerde yazılarını gördüm birilerine kırılmıştı ben anlamıştım :1no2:
ama bu yazıyı anlıyamadım bende gördüm geçen gün nasıl oluo acaba fair rumuzmu değişti başkası onun yazısını nasıl edit ler ki :uhm: