E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.781
cnm..1 orta boy turp kabuğuyla rendeleniyor..2-3 bardak suda haşlanıyor yarım saat..sonra süzüp ılımasını bekliyoruz ve yumurta sarısı ekleyip , saçımıza döküyoruz diplerine filan iyice yedirerek..daha sonra ben strec işini beceremedğm için boya bonemi takıyorum üzerine tülbentle sıkıca bağlıyorum hava almıcak şekilde ve en az 2 saat bekliyip normal yıkamamı yapıyorum.. kolaygelsin a.s.
soymadan mı rendeleniyoduuuu benneyaptımki uff
:mymeka: ben de bekleyip duruyorum ne zmn uzıycak diye
şu anda kaynamaya bıraktım, artık bi dahaki sefer soymadan rendelerimm
kızlar posasını atıyoruz, yalnızca suyunu kullanıyoruz, değil mi?
benim bu 7 oluyo sanirsam haftaya 2 ay olmus olcak ve ben saclarimin uzama hizindan acaip memnunum. son zamanlarda saclarima o kdr ovguler aldim ki anlatamam size.
smdi sampuan derdine dustum bi turlu sampuana karar veremiyorum bakalim..
bu arada siyah turp kullanmanizi cidden tavsiye ederim kizlar. bi de alinca direk yapin ya da yapacaginiz gun alin turplari ne kdr beklerse kaynarken cikardigi koku o kdr kotu oluyo. taze yapmak daha iyi her zaman..
arkadaşlar benim turplu suyum baya arttı onu 2 gün sonra tekrar saçıma sürsem bi zararı olur mu acaba??? yoksa dökeyim mii???
ben bugün yaptım ama o kadar kötü bi koku olmadı ben kırmızı turp kullandım ondan mı acaba... evden hiçkimse farketmedi kokuyu...:sm_confused:
bende kırmızı turp kullanıyorum dediğin gibi o kadar kötü bir koku olmuyor:uhm:arkadaşlar hangi remk turp kullandığımız önemli,kırmızı turp olar mı?a.s.
cnm hiç farketmiyor, ben kırmızı kullanıyordum burdaki arkadaşlar siyahın biraz daha iyi olduklarını söylediler bende aldım onunlada yaptım fark yoktu etki aynı şekilde süper hepsindede..
arkadaşlar az önce saçımı yıkadım turplu su sonrası ama çok döküldünormalde dökülmezdi bir avuç saç döküldü.kalan 3 tel saçım kalçama gelse ne güzel olur
Kıızlar yarın turplu su günüm hihoyyyt
masşallah cnm yılbaşı günü bilem ihmal etmiyosun haa yerimseniben
evt cnm hiçbişey engel diil bana şakkıdı
hem yılbaşına turplu suyla girmek lazım ki yeni yılda hep turplu su yapabilelim :jeyyar:
ilginç bir yaklaşım :roflol: tüm yılı turp kafayla geçirmek :roflol: