E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba kızlar nasılsınız zeytinyağı maskesi yapmıştım bugün sonucu bildirmek istedim yumuşacık ve o dünkü palas palas hali yok oldu çok hoşuma gitti eğerki saçında sertleşme olan arkadaşlar varsa zeytinyağını denesin tüm saçıma uyguladım sadece zeytinyağı strechledim ve 1,30 saat kadar beklettim ama sonuç güzel paylaşmak istedim
selam kızlar. turplu denemelerinizi okudum gerçekten çok etkilendim. evde turpda var bende yarın yapmayı düşünüyorum. fakat anlayamadığım bir şey var.turpu rendelemeden önce kabuğunu soyacakmıyım yoksa kabuklumu rendeliycem. bilgi verirseniz sevinirim. inşallah işe yarar.
tatlım cok sağol bilgilerin için böylece kimsenin sacında sertleşme gibi bi problemde kalmayacak inşallah herkes mutlu mutlu uzatabilir sağol tekrar canım..Şeniz
slmmm kızlar dünün ardından saçımın bugünkü durumundan bahseddiyim hala sert saçlarım ince telli ve gürdür normalde yumuşacık ve iç karışmayan bi yapıya sahip ama bugün ellediğim zaman sanki böyle kıtır kıtır geliyomuş gibi elime çözemedim gitti yarında ikinci denemeyi yapıcam kısmetse
slmmm kızlar dünün ardından saçımın bugünkü durumundan bahseddiyim hala sert saçlarım ince telli ve gürdür normalde yumuşacık ve iç karışmayan bi yapıya sahip ama bugün ellediğim zaman sanki böyle kıtır kıtır geliyomuş gibi elime çözemedim gitti yarında ikinci denemeyi yapıcam kısmetse
Ben dün yapmam gereken dördüncü uygulamamı bugün yaptım. Evet gerçekten işe yarıyor.a.s
Bunu artık içtenlikle söylüyorum . Çünkü kk ya üye olduğumdan bu yana ençok takip ettiğim
konuların başında yer alıyordu saç uzaması gerçekten çok zor uzayan saçlarım var.
Enteleden, saç bakım yağına, yumurta akı zeytinyağı inanın ne varsa denedim tam artık
ne yaparsan yap olmayınca olmuyor demeye başladığım bir sırada bu yazıyı okudum.:1shok:
Çünkü komşular bile alışmıştı normalde açık olmama rağmen iki üç güne bir saçım kapalı
bakım yapmama hatta ben o kadar baksam belimde olur diyordu karşı komşumuz sinir
oluyordum tabii. Bende artık yapmayacağım çünkü bence saçın yapısıyla ilgili dışarıdan
sürülecek şeylerle uzasa benim saçım uzardı demiştim. Ama şimdi reklemalardaki gibi
diyeceksiniz evet gerçekten gözlerime inanamıyorum uzuyor saçlarım hemde çok güzel
Tekrar teşekkür ederim rapunzelim pardon fairylike:1hug:
canım rapunzelim rahatlıkla diyebilirsin sorun yok oda benim sonucta..kaydirigubbakcemile3 ama öncelikle bu içten cevabın için sana cok teşekkür ederim gerçekten beni hem mutlu ettin hem daha pozitif bakmamı sağladın tekrar cünkü bazı arkadasların sacını sertleştirdigini duydum onun için konuyu bırakmayı bile düşündüm yani kimse yapmasın diye cünkü cok üzülüyordum okudukça içime su serptin ve cok sevindim inşallah cok daha etkisini görürsün cok sağol canım ..:1hug: ve tabii nazar degmesin komşularında çatlasın uzayıncaa.s.a.s.
İyi dileklerin için sağol canım. Aslında benim saçımdada setleşme var yaklaşık iki yıldır
düzenli olarak her şampuanımı aldığımda önce çam terebentini ekliyorum. Saçlarımı
şampuanladığımda sertleşip nerdeyse birbirine karışıyor ama bunun sebebi ne çam terebenti
nede turplu su çünküğ benim saçım ince telli zayıf bir saç ama ben bu durumu hiç dert
etmiyorum çünkü her yıkamada kremlerim saçımı ve hiçbirşey kalmaz o zaman yumuşacık
oluyor saçım. Bence bu sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka kremlemeli saçını normaldede
kremlemek iyi çünkü yıkama sonrası daha kolay şekil alıyor.
Komşuma gelince şansıma bu hafta memleketine gitti 3 hafta yok geldiğinde çatlacağım
böyle giderse canım.:lepi:
rapunzelim aylin86 yı sormuşsun. kapsama alanı dışında demek, banlanmış demektir. sertleşti diyenleri duyunca konuyu bırakmayı mı düşündün, sen çok iyisin yaa yerimseniben:1hug:
çalıkuşu bende aynen senin gibiyim, millet bıktı benim formüllerden ama uzama elde edemedim. inş bu formül işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?