Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

3. uygulamamıda yapmış bulunuyorum. hihoyyyt kafamda turplu suyum bekliyorum.bu sefer ufak bi değişiklik yapıp içine çok azıcık yağ karışımımdanda ekledim bakalım nasıl olacak :sm_confused:
bu turp suyu saçıma iyi geldi gelmesinede ama ben hala bi uzama göremedim ona üzülüyorum :çok üzgünüm:

3. uygulamamıda yapmış bulunuyorum. hihoyyyt kafamda turplu suyum bekliyorum.bu sefer ufak bi değişiklik yapıp içine çok azıcık yağ karışımımdanda ekledim bakalım nasıl olacak :sm_confused:
bu turp suyu saçıma iyi geldi gelmesinede ama ben hala bi uzama göremedim ona üzülüyorum :çok üzgünüm:

canım öyle üzülme ama:çok üzgünüm: yaramıyosa sacına lütfen bırak olur mu uzamasına ilk etki etmeyen sensin onun için bi kaç kere daha dene mahrum kalmanı istemem böyle güzel ve saglıklı bi maskeden belki sacına alışıyodur yeni yeni ne dersin tatlım..?CADIARZU

canım öyle üzülme ama:çok üzgünüm: yaramıyosa sacına lütfen bırak olur mu uzamasına ilk etki etmeyen sensin onun için bi kaç kere daha dene mahrum kalmanı istemem böyle güzel ve saglıklı bi maskeden belki sacına alışıyodur yeni yeni ne dersin tatlım..?CADIARZU

uzatma konusunda bi ilerleme gözleyemedim,saçlarımıda yeni boyadım olsa muhakkak anlardım ama belki durup durup birden uzayacaktır umudumu kaybetmedim kaydirigubbakcemile2
saç dökülmesi sorunum var halen duşta yada tararken dökülüyor ama elimi saçıma attığımda eskisi kadar kopma yok ve buklelerim daha güzel.bu anlamda işe yaradı sanırım.. uygulamaktan bıkana kadar ısrarla deneyeceğim sonuç olarak kötü bir etkisini görmedim ne kaybederimki.. süprizzzzz
bioxcin ,vichy gibi ürünlere hem servet ödedim hemde yıllarca bıkmadan uyguladım bide turpa şans vermek lazım sengözlerimebaksanab

arkadaşal daha dorusu rapunselim yhaa ablacım bn saçlarımı kestirdim victoria becham modeli isteidm kdr arkadasın abayaa bi ksı yaptı tandıdık kuaföre gidince baya bi umursamıo kuaförlern çogu sizce turplu formül işe yararmı yrn denesemm:(:( acil cvp lazım bana

arkadaşal daha dorusu rapunselim yhaa ablacım bn saçlarımı kestirdim victoria becham modeli isteidm kdr arkadasın abayaa bi ksı yaptı tandıdık kuaföre gidince baya bi umursamıo kuaförlern çogu sizce turplu formül işe yararmı yrn denesemm:(:( acil cvp lazım bana

yarar tatlım inşalah sanada yarar hemen herkesin yaradı denemekten bişey cıkmaz zararıda riskide sıfır sebze zaten inşallah istedigin sonucları alırsın canım bekliyoruz eger denersen sonuclarını tatlım..

tamam kesn karar verdim alıcam denizcem doru diosun denemekten zarar çıkmas haftada 2 kes yapsam nasıl olur??

deneme no 2 yi yaptım bende şimdi. koku geçen günkü gibi değil ama biraz var, dökülme yok, sertlik yok. ama uzama da yokk hala 26.5cm. ama yılmak yokk:lepi:

slm arkadaşlar :(
ya ben bu konuda çok mu dertliyim neyim çok sinir oluyorum saçlarımın kısa olmasına bu turplu suyu bayramda yapmıştım çok beğendim ilk yıkamada bile ama nolduysa sonra bıraktım :( ya gerçekten farkedilicek şekilde uzatır dimi bi ayda 2 güne tekrar başlim dimi ... ya psikolojimi bozuo bu benim... :(

deneme no 2 yi yaptım bende şimdi. koku geçen günkü gibi değil ama biraz var, dökülme yok, sertlik yok. ama uzama da yokk hala 26.5cm. ama yılmak yokk:lepi:

canım daha erken 3-4 te farkedersin zaten ..yerimsenibenyılma yıldıkça sıra kısa saçlara gelecek..:lepi:

rapunzelim tskler sen hangi şampuanı kullanıyorsun. ben herbal essences kullanıyorum, harika bi şampuan ama bulamıyorum onu artık piyasada. ve son şişemde bitti malesef. yarın almam lazım da hangisini alayım ne dersin?

slm arkadaşlar :(
ya ben bu konuda çok mu dertliyim neyim çok sinir oluyorum saçlarımın kısa olmasına bu turplu suyu bayramda yapmıştım çok beğendim ilk yıkamada bile ama nolduysa sonra bıraktım :( ya gerçekten farkedilicek şekilde uzatır dimi bi ayda 2 güne tekrar başlim dimi ... ya psikolojimi bozuo bu benim... :(

sen inan ve tüm gerekenleri olması gerektiği sekilde uygula bir ay sonra da uzama olmazsa gözle görülür daha ne diyim ben yani bişe diyemem..senağlama

meraba kızlar bende bugun ılk defa yaptım. kötü kokuyor dıye yazanlar olmus bende bı koku olmadaı hatta yumurta bıle kokmuyor. turpuda balkonda kaynattıgım ıçın evde kokmadı. ama yıkadıktan sonra saclarım bıraz sertlestı. zaten 10 gun once röfleden dolayı kuaför sagolsun saclarımı yakmıstı hatta aralardan tutam tutam koptu. sacımdakı kurulugun ve sertlesmesınde onunda etkısı var.ınsallah ıse yarar ve saclarım bır an önce uzar. rapunzelcım sana bol bol dua ederım. sonuclarını mutlaka yazıcam.

rapunzelim tskler sen hangi şampuanı kullanıyorsun. ben herbal essences kullanıyorum, harika bi şampuan ama bulamıyorum onu artık piyasada. ve son şişemde bitti malesef. yarın almam lazım da hangisini alayım ne dersin?

canım gliss her ürünü cok güzel ama loreal falan berbat hele yaglı tipliyse saçların head& shouldersda ilk kullanımda etkisi gösteriyo ama gliss set olarak alırsan yani sampuan bakım kremi bakım maskesi süper olur toplam 20 ye falan gelir eger durumunda varsa kaçırma derim canım..yerimseniben

rapunzelim bu arada sen eski adını geri alsana ya. modlardan rica etsen değiştirirler herhalde fairylike demiyor sana burda kimse :)

haklısın tatlım da kim ugraşıcak simdi iki saat bide olmaz ben bu arada ders yapıyorum siz hissetmiyosunuz kaç test bitirdim biliyon mu sen..kaydirigubbakcemile3 beni siz biliyorsunuz yeter bana gerçekten rapunzel olunca alırım nickimi tatlım:1rolleyes: tabii benden önce birileri kapmazsa...:dilcikar:

Back