Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yeniden merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra şu an yine üstelik gecenin bu saatinde saçımda maskem bekliyorum.birazdan gidip yıkicam.yeni başlayacak olan arkadaşlar hiç zaman kaybetmesin hemen başlasınlar derim.ben bu formül sayesinde saçlarımı kestirmekten kurtuldum.sonuçlar gerçekten harika.kaç cm uzadı ölçemedim ama diplerden gayette hızlı uzadığı belli oluyor

slm cnm valla gece gece ne moral verdin saol kaydirigubbakcemile5 sanada kolay gelsinn:1rolleyes:

:QUOTE=sm1704;4563743]kızlarr üç dört gündür meşhur iksiri okuyup duruyodumm en sonunda turplarımı aldım :)) bu akşam uygulama vakti umarımm benimde saçlarımm uzarr . aradaki farkı tabikide sizlerle paylaşacağımm hepinizee tşk ederimm.[/QUOT

arkadaşlarr gerçektenn tşk ederim size yazdığım gün yapamamıştım ama dün gece yaptım.ve saçlarımda inanılmaz parlaklık ve yumuşaklık var süperr kullanmaya devam edicem eminim saçlarım bi ayda 4 cm uzar :dance: bu arada unutmadan yazayım bir adet turpla birlikte bir adet havucu haşlarsanız inanın kokuda kalmıyacakk ben öyle yaptım :nazar::dance:

Ben 2 gün önce yaptim.. Ve az sonra yine yapacagim..
Henüz tam öyle gözle görülür bi degisiklik yok tabii, ama sabirla devam edicem bu yönteme:1rolleyes:
Ben beyaz turp kullandim.. Dün markette maalesef bulamadim kirmizisini ya da siyahini..:sm_confused:
Bakalim bi de yarin pazara bi gideyim,belki bulurum..
Bulamasam da,insallah bu beyaz turp da ise yarar fisfisfis

saçların kuruyken yapman gerek delibebek :)
bende en kısa zamanda uygulayacağım çünkü saçlarım çok yavaş uzuyor kestirmeye de kıyamıyorum, bu fikir süpermiş hem içinde saça zarar verecek bir şeyde yok evde kolay ve maliyeti düşük bir maske işte hemde saçı uzatan :)

teşekkürler pasaklıminiktanrıça :) benim şuan maske kafamda bekliorum 2 saat beklencek dendi 1 saattır kafamda 1 saatım kaldı bu ikinci olcak ilkinde saçlarım ıslaktı öle uygulamıştım tam bişey anlamamıştım şimdi bakcam nasıl oluyor diye. benim saçlarımda sarı baya yıprandı prblemli umarım işe yarar :)

Dayanamadım gittim saclarımı kestirdim.Kırıksız saç daha hızlı uzar çünkü saç kendini mi onaracak uzayacak mı?turplu suyun mucizevi gücüne inandıgım için gönül rahatlığıyla kestirdim saclarımı.

yaptım ve yıkadım kızlar benim saçlarım çok yıprandığı için sanırım uçlarına pek bi faydası olmadıda dipleri güsel görünüor hemen uzasada kurtulsam kestirip şunlardan :KK66:

arkadaşlar bişi sorcam bu turplu su boyayı akıtır diyorlar başka ben şimdi kumralım sarıya boyatıcam fazla wakit kaybetmeden ama uzasında istiyorum ne yapsam çok karıştı kafam:bbo:CADIARZU

Selam kızlar ikinci yapışım saçıma ilkinde saçlarıma bi etkisini göremedim şuandada kafamda turplu su var ama ben yarım saat bekletip yıkamıştım bir arkadaşımız 2 saat en az yazmış ben hiç bilmyodum =) neyse 1 saat oldu henüz poşeti geçirdim üstünede bere =) öyle duruyorum ha bu arada ben demiştimki çok kokuyor felan diye kızlar biri havuç koydum çok kokmadı demişdi bende havuz rendeleedim içine kokmadı o kadar çok ama saçıma sürerken çok tiksindim kokusundan ...=( neyse fayda etsinde kızlar valla =) yağ karışımımada devam ediyorum oda uzatır demişlerdi bitmek üzere ama uzatmadı sadece saçımın diplerini kendine getirdi böyle ışıldıyo turpda uzatırsa saçımı kestirmek zorunda kalmam kızlar benim saçlarım uzun ama uçları çok kırık ve yıpranmış durumdaa onun için kestirmem gerek çünkü herkes ıyyyyyyyyyyy saçın ne hale gelmiş felan diyo ama uzakkdan belli olmuyo yakından çok belli düzelir umarım... kırıklar için özel formülü olan varmI ??? şu saçımı bi kurtarıyım yaa... =) yardım eden ve cevap yazan herkesi öpüyorummmmmmmm
unutmadan bir arkadaşımız saçının resmini koymuş baya uzamış ondan sonra daha çok inandım gerçekden bende yapmaya devam edicem..........sizi seviorm

arkadaşlar bişi sorcam bu turplu su boyayı akıtır diyorlar başka ben şimdi kumralım sarıya boyatıcam fazla wakit kaybetmeden ama uzasında istiyorum ne yapsam çok karıştı kafam:bbo:CADIARZU

kendi adıma söyleyim saçlarım kızıl tonda boyanıyor her ay ve turp hiç akıtmadı .. :nazar:

bugun 5. turbumu yapmış bulunmaktayım ve ilk defa balsam kullanmadım ve saçlarım yumuşacık şuan çok mutluyuuumm :dance: umarım çabucakta uzar hihoyyyt

X