Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

merhaba arkadaşlar.yazılarınızı sürekli takip ediyodum. artık bende başlamaya karar verdim. tarifi uyguluycam bugün. sonuçlar hep olumlu olundca bende dayanamadım. daha önce zamanım uymuyodu ama artık yapcam bende.siz haftada kaçgün yapıyosunuz bu tarifi?orta boy turpmu kullanıyosunuz küçük mü?

bunu hergünmü yapıyoruz???

sırnaşık şeysırnaşık şey kafayı yicem :jeyyar:

iki günde bir yapıyoruz ve orta büyük küçük olması farketmiyor , saçınıza göre boyunu ayarlayabilirsiniz a.s.

Bı prog yaptım kendıme artık onu uygulayacagım
saclarımı yıkarken once defne sabunu ve daha sonra sebamed kuru saclar ıcın sampuanı
bakım ıcın ıse ıkı gun de bı turp suyu ve dıger ıkı gunde bemıks bepanten ve evıgen surecegım turp sayesinde bır ayda saclarım uzuyor dıbım gelıyor bı bucuk ayda bı boyamı yenıleyecegım lorealın akmayan boyasını alacagım bakalım ıse yarıyacak mı
ben kırmızı turp alıyorum ve yarısını yapıyorum bana yetıyor o

iki sefer anca yapabildim
sonra araya bayram girdi
bi de sinizüt olduğu için erinmiştim
ama şuan kendileri kafamda
en son 30 kasımda boyamıştım saçlarımı
aradan geçen 12 güne rağmen ve uzun zamandır yapmamama rağmen
saçlarım uzamış
dip boyası yaptığım için kendi saçım çıkınca belli oluyor görebiliyorum

daha öncede söylemiştim
ben yumurta koymamıştım
turplu su soğuyunca çam terebentin, tatlı badem yağı ve hakiki zeytin yağı koymuştum karışıma
bu saydığım yağlar şampuanımda da var
şampuanım gliss
banyoda gliss'in maskesini yapıyorum
banyodan sonra avonun durulanmayan saç bakım kremini sürüyorum
tabiri caizse bi ton şey sürüyorum kafama
ve saçlarım yumuşacıkkhihoyyyt

turplu suyu mutlaka ama mutlaka deneyin kızlar
hem yumuşacık oluyor saçlar hem de dökülmüyor
ben çok sevdim kendisini:jeyyar:hihoyyyt:sm_cool::dance:

dün 3. kez yapmıştım sabah baktım ve saç çıkmış hatta annem biraz alnıma sürmüş oralarda da çıkmış gerçekten süper bişey ama dikkat edin sürerken teşekürler fairylike

tşkler arkadaşlar cvplarınız için...bide annemle şunu tartışmaktan bugün yapamadım.turpu kaynatırsam ev kokarmış balkonda kaynat dio?sizce haklı mı?yerimseniben ama yarın kesin yapcam...:dance:

tşkler arkadaşlar cvplarınız için...bide annemle şunu tartışmaktan bugün yapamadım.turpu kaynatırsam ev kokarmış balkonda kaynat dio?sizce haklı mı?yerimseniben ama yarın kesin yapcam...:dance:

Evet çok pis kokuyor.İmkanın varsa balkonda kaynat ya da annen evde yokken kaynatıp evi havalandır:jeyyar:

a.sevt kaynarken koku fazla oluo kabuklu oldugu için hatta mutağın kapısını kapamadığım zaman diğer odalarada koku gelıo ama biraz havalandırınca gidio ama istersen balkonda yap

ya ben 2.defa yaptım saçlarım çok döküldü yaa:çok üzgünüm: tekrar yaparsam kafamda saç kalmıcak diye korkuyorum. acaba bi kere daha denesemmi yoksam denemesemmiiiikafamçokkarıştı

ya ben 2.defa yaptım saçlarım çok döküldü yaa:çok üzgünüm: tekrar yaparsam kafamda saç kalmıcak diye korkuyorum. acaba bi kere daha denesemmi yoksam denemesemmiiiikafamçokkarıştı

ilk hafta dökülür sonra düzelir düzelmezse bırakırsın canım ama düzelmeyen hiç olmadı yerimseniben
sadece zaten dökülenlerin saçlarının durdurmayabiliyor..devam et derim ben a.s.

benimki hala dökülüo ama kullanmadan önce daha fazla dökülüodu biraz dökülmeyi azaltı artık kardeşimde yapıo ayrıca erkek arkdasımda başlıcak ama erkeklerdede aynı etki olurmu merak ediyorum

Teşekkürler fairylike yarın yapıcam saçım akarsa da yapacak bişey yok. Umarım saçlarımı dökmez ii akşamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…