- 5 Haziran 2007
- 325
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.301
merhaba arkadaşlar.yazılarınızı sürekli takip ediyodum. artık bende başlamaya karar verdim. tarifi uyguluycam bugün. sonuçlar hep olumlu olundca bende dayanamadım. daha önce zamanım uymuyodu ama artık yapcam bende.siz haftada kaçgün yapıyosunuz bu tarifi?orta boy turpmu kullanıyosunuz küçük mü?
bunu hergünmü yapıyoruz???
tşkler arkadaşlar cvplarınız için...bide annemle şunu tartışmaktan bugün yapamadım.turpu kaynatırsam ev kokarmış balkonda kaynat dio?sizce haklı mı?yerimseniben ama yarın kesin yapcam...:dance:
tşkler arkadaşlar cvplarınız için...bide annemle şunu tartışmaktan bugün yapamadım.turpu kaynatırsam ev kokarmış balkonda kaynat dio?sizce haklı mı?yerimseniben ama yarın kesin yapcam...:dance:
tşkler sakarımkırarım...demekki anneck haklı.bana balkon yolu göründü fazla kızdırmiyim onu....
ya ben 2.defa yaptım saçlarım çok döküldü yaa:çok üzgünüm: tekrar yaparsam kafamda saç kalmıcak diye korkuyorum. acaba bi kere daha denesemmi yoksam denemesemmiiiikafamçokkarıştı
ay ne cabuk cevap vermişsiniz...çok hızlısınız.valla bu soruyu cok sorann olmuş galiba hehe bilmiyodum:roflol:
pardon umarım ilk yapmamda saçımı dökmez diyecektimmmm:))))))
olsun canım pardon demene gerek yok Şeniz :))
inşallah canım dökülmez sonuçlarını paylaş olur mu yerimseniben