E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.321
tabi ki paylaşıcam paylaşmammı hele bi uzasın resmi mi koyucam:1hug:
pekala bitanem ozaman merakla bekliyorum bende :1hug: a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki paylaşıcam paylaşmammı hele bi uzasın resmi mi koyucam:1hug:
Kızlar bende denemek istiyorum bu formülü ama pek vaktim olmuyor, bu turplu suyu her 2 günde bir mi hazırlamamız lazım yoksa suyunu hazırlayıpta (haftada bir), yumurtasınıda sonra katsak olur mu acaba??
ewt bayram bitti we bende turplu suyuma geri dönüyorum yılbaşından sonra görücüye çıkçam bian önce uzatmam lazım saçlarımı kıslarrrrhihoyyyt
meraba dün kardeşim sadece turp suyu sürmüştü ve yatmıştı az önce baktık bi sürü saç çıkmış hemde uzun uzun ailecek çok mutluyuz
:1shok: :1shok: :1shok: şok oldum....
:1shok: :1shok: :1shok: şok oldum....
ben 3 defa yaptım öyle çıktı ama kardeşim sabaha kadar beklettgindemidir nedir ama itiraf ediyorum görünce bende şok oldum gittim kel amcama söledim ode biyoksin serum falan kulanıo inanmadı çıkan saçları gösterdim inandı oda yapcak fairylike hediye falan alırsa bana kırışırız canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
merhaba nedir bu turp olayı arkadaşlar bende sac dökülmesinden şikayetciyim bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba nedir bu turp olayı arkadaşlar bende sac dökülmesinden şikayetciyim bilgilendirirseniz sevinirim
:
tatlım ilk sayfada yazan tarifi yap sende şok olanlar kervanına gir :1shok::1shok::1shok:
ayy hediyemiiiiiŞenizŞenizŞeniz Valla iyi olur :jeyyar:
inşallah işine yarar amcanın bakalım sonuclarını paylaş ama olur mu...şutarafagitti
şok olanlar kervanısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey