Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ne hızlı ilerliyor bu başlık ya maşallahh...
bayram dolayısı ile yapamadım son 10 gündür
bugün başlıcam tekrardan turplu suyumaaa..hepinizin bayramını kutluyor ve öpüyorummm

bayram bitti bende döndüm aranıza ayy her gün diorum ki artık akşam oldu kaynatayım turbumu alıyorum rendemi elime tam başlayacağım zırrrr zil çalıyo.. ben anlamadım ki bunlar sanırım benm turplu su yapmamı engellemeye calışıyorlar.. aman tanrım o ne misafirdi öle :KK43: ama neysekiii bugün itibariyle kurtulmuş durumdayız :) hemen bu akşama turplu su yapıcammm :)

arkadaşlar slm.. günaydın mı desem tünaydınmı desem bilemiyorum :):) saçımda boya var karamel acaba akarmı yapsam benim saçlarımda çok dökülüyor turplu suyu yapmam lazım ama korkuyorum saçımın boyası akar diye akması sorun değil çıtçıtlarımla farklı renk olacak bu sefer saçım ayrıca turpu ne renk alıcaz siyahmı kırmızımı ne renk cvp veren olursa çok sevinirim bizim evde turp var dışı mor o olurmu cvp verin lütfen bende yapmak istiyorumm....

arkadaşlar slm.. günaydın mı desem tünaydınmı desem bilemiyorum :):) saçımda boya var karamel acaba akarmı yapsam benim saçlarımda çok dökülüyor turplu suyu yapmam lazım ama korkuyorum saçımın boyası akar diye akması sorun değil çıtçıtlarımla farklı renk olacak bu sefer saçım ayrıca turpu ne renk alıcaz siyahmı kırmızımı ne renk cvp veren olursa çok sevinirim bizim evde turp var dışı mor o olurmu cvp verin lütfen bende yapmak istiyorumm....

Arkadaslar turbun dısnın önemi yok.Önemi olsaydı topik turpun rengiyle acılırdı :) yeterki turp olsun.Bir turpta olması gereken kimyasalları tasısın.

Ayrıca ben zırt pırt turp rendeleyemem.Yok rendeleyip buzluğa atıp lazım olunca cıkaramam.Kabul ediyorum tembelim.Buyuk bir turpun yarısını rendeledim.20dk.kaynattım.Suyunu süzdüm.500ml.pet şişeye doldurdum.Lavabomun kenarına koydum.Bir hafta süreyle bunu kullanıcam.Taze yapmak gerekiyorsa eger ben bu işte yokum.Uğraşamam,uzamayıversin saçlarım nolacak!

Son düzenleme:
bende dün 3.kez yaptım ark.lar ya bi yumuşaklık parlaklık var ama uzuyor mu anlamıyorum :S
saçları boyalı olanlar dipten gelenleri fark ediyor ama ben anlayamıyorum uzuyor mu acaba.

bi de turbun büyüklüğü fark ediyor mu ?
ben 10 tane turp almıştım en başında yani o kadar ufak değil ama küçük orta gibi fark eder mi?

saç boyasını özellikle kızılı akıtıyormuş yerimseniben dış rengi önemli en iyisi siyah turp sonra kırmızısı sonra beyaz olanı biz kırmızı kullanıyoruz ama siyah bulan mutlaka siyah alsın siyah alanlar onu tavsiye ediyor a.s

Arkadaslar turbun dısnın önemi yok.Önemi olsaydı topik turpun rengiyle acılırdı :) yeterki turp olsun.Bir turpta olması gereken kimyasalları tasısın.

Ayrıca ben zırt pırt turp rendeleyemem.Yok rendeleyip buzluğa atıp lazım olunca cıkaramam.Kabul ediyorum tembelim.Buyuk bir turpun yarısını rendeledim.20dk.kaynattım.Suyunu süzdüm.500ml.pet şişeye doldurdum.Lavabomun kenarına koydum.Bir hafta süreyle bunu kullanıcam.Taze yapmak gerekiyorsa eger ben bu işte yokum.Uğraşamam,uzamayıversin saçlarım nolacak!

hergün yapamıyorsan söylediğin gibide kullanabilirsin öyle kullanan cok arkadaşımız var ..
ama cok fazla bekletme bozuk turplu suyla maske yapmanı istemem yerimseniben

bende dün 3.kez yaptım ark.lar ya bi yumuşaklık parlaklık var ama uzuyor mu anlamıyorum :S
saçları boyalı olanlar dipten gelenleri fark ediyor ama ben anlayamıyorum uzuyor mu acaba.

bi de turbun büyüklüğü fark ediyor mu ?
ben 10 tane turp almıştım en başında yani o kadar ufak değil ama küçük orta gibi fark eder mi?

fark etmez canım saçının uzunluğuna göre ayarlayabilirsin sorun değil Şeniz
Arkadaslar siz turpun kabugunu birliktemi rendeliyorsunuz yoksa kabuksuzmu??

kabuğuyla rendeliyoruz canım vitamini kabuğun altındadır mantığıyla :jeyyar:

bayram bitti bende döndüm aranıza ayy her gün diorum ki artık akşam oldu kaynatayım turbumu alıyorum rendemi elime tam başlayacağım zırrrr zil çalıyo.. ben anlamadım ki bunlar sanırım benm turplu su yapmamı engellemeye calışıyorlar.. aman tanrım o ne misafirdi öle :KK43: ama neysekiii bugün itibariyle kurtulmuş durumdayız :) hemen bu akşama turplu su yapıcammm :)

canım aynen bizim 1 ay misafirimiz hiç bitmemişti zar zor yapmıştım havalar cok soguk değildi ozamanlar...simdide sinüzitim var nalet olsunmirmirmirmir
ama yapıyorum ve doktora cıkcam agrı kesici falan sinüzit için özel bişe var mı diye yoksa agrısını da dinlemicem .. öss çalışıyorum o yüzden basımın ağrımaması gerekiyor ama saçlarımın da uzaması gerekiyor neyse bakıcam bi çaresine kızlar dua edin lütfengamyoncuiremsu

sIm hanımIar 1.5 aydır kırmızı turpIa yapıyordum cunku burada sıyah yokttu gecenIerde mıgrosa gırdım baktım sıyah turp hemen aIdım sacıma yaptım daha parIak ve daha yumusak yaptı bence ve hıc dokuImedı bence kesınIıkIe sıyahı demek kı faydaIarı rengıne gore kı aIIah 3 renk vermıs bızIere

herkese slm uzun zamndır yazamadım pc bozuldu benm şükür kavuşturuna dielim neyse yazmayla birlikte turplu suyumada ara vardim bide bayram girince ama şimdi son hızla devam ediyorum resmen kendi saçımın rengini unutmuştum ya şimdi diplerden kendi saçımı gördkçe mutlu oluyorum valla .!

sIm hanımIar 1.5 aydır kırmızı turpIa yapıyordum cunku burada sıyah yokttu gecenIerde mıgrosa gırdım baktım sıyah turp hemen aIdım sacıma yaptım daha parIak ve daha yumusak yaptı bence ve hıc dokuImedı bence kesınIıkIe sıyahı demek kı faydaIarı rengıne gore kı aIIah 3 renk vermıs bızIere
bakalım canım inşallah yarın pazarda bulabilirim artık siyahını mirmirmirmir

adına cok cok sevindim Şeniz inşallah bizde de daha cok etki eder kıskandım valla :dilcikar:

herkese slm uzun zamndır yazamadım pc bozuldu benm şükür kavuşturuna dielim neyse yazmayla birlikte turplu suyumada ara vardim bide bayram girince ama şimdi son hızla devam ediyorum resmen kendi saçımın rengini unutmuştum ya şimdi diplerden kendi saçımı gördkçe mutlu oluyorum valla .!

hoşgeldin tekrar canım a.s. inşallah daha da uzar özledik seni :1hug:

bende sizi özledim valla kaldığım yerdn son mesja kadr okudum her geçn gün olumlu yorumlar paylaşımlar artmış çok mutlu oldum herkes adına bendee öss maduruyum buyıl 3.ye gircem lanet olsun içimdeki okul sevgisinme :)

selam kizlar dün yazdigim gibi turp suyuma bal katmistim ve aksam yikamaya üsendigim icin strec folyoyu iki saat sonra acip saclarimi öle birakmistim ve yatana kadar da kurumustu ölece, esime de dedimki bak artikin turp kokmuyom bal kokuyom diye evet hic turp kokmuyodu turpu ve yumurtanin kokusunu bal bastirmisti ( Gerci beni rahatsiz etmiyordu bazi arkadaslari gibi) neyseki bu sabah kalkdigimda tas gibi olan saclarim banyoda sampuanlarken ve sonrasinda yumusacik oldu heleki bide kivircik saclarimi fönleyince yumusakligina diyecek yok valla üc cocugum olmasina ve calismama ragmen zamani bulup yapiyorum bazen günasiri bile yapiyom yani hic terredüt etmeyin ve deneyim derimmmm.......... mucaks

evet folyo yapmadan durursanız yumurtadan sebep sertleşiyor ama yıkayınca yine yumuşacık oluyor ...a.s cok sevindim işine yaramasına inşallah daha cok vakit ayırabilirsin ayıramasanda aramızda görmekten mutlu olurum seni a.s.

bende sizi özledim valla kaldığım yerdn son mesja kadr okudum her geçn gün olumlu yorumlar paylaşımlar artmış çok mutlu oldum herkes adına bendee öss maduruyum buyıl 3.ye gircem lanet olsun içimdeki okul sevgisinme :)

hehehe okul sevgisi he :roflol: ay cok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
bende 2 inciye gircem birincide 3 soruyla kaçırdım bu sefer kaçırmamam gerek kazanmam lazım yani bakalım calışıyorum Allah'ın izniyle sende girersin istediğin yere inşallah canımm a.s.:Saruboceq:

inşllh ya vala bende marmarayı 1puanla kaçırdım hemde okul birinciliğim var amn bak sinirm bozuldu yine ağlayasım geliyo böle anlatırken bile neyse kısmet diorum artık neyse herşeyin hayırlısı...

ya bir şey sormak istiyorum. ben dün ilk kez yaptım ve bir büyük turpu 1,5 sb su ile kaynattım. yumurta sarısı da kattım ama çok fazla oldu. resmen karama boca etmek durumunda kaldım. sizin de bu kadar arttı mı yoksa ben uygulamayı mı tam beceremedim???

hihoyyyt Arkadaşlar xD Bende simdi markete gidip turp alcam inş. bulabilirm =) Ve işe yarar xD Ahh ahh :eek:

inşallah yarar canım a.s
ya bir şey sormak istiyorum. ben dün ilk kez yaptım ve bir büyük turpu 1,5 sb su ile kaynattım. yumurta sarısı da kattım ama çok fazla oldu. resmen karama boca etmek durumunda kaldım. sizin de bu kadar arttı mı yoksa ben uygulamayı mı tam beceremedim???

evet canım cok oluyor kafamıza boca ediyoruz bizde kaydirigubbakcemile3

X