Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar bayram için saçlarıma röfle yaptırdım,kuaförüm oradaki tüm çalışanlar hayretle gelip saçlarıma baktılar.çünkü eskiden çok sık ziyeret ettiğim kuaförümle son günlerde görüşmelerimiz seyrekleşmişti.

bakımlar,turplu su derken hiç ihtiyacım kalmamıştı kuaföre.kuaförüm başka bir yere gittiğimi düşünmeye başlamış:roflol:

ama oraya gittiğimde makas değmemiş olmasına rağmen kırıksız,parlak ve sağlıklı saçlarımı gören çalışanlar gelip saçıma dokundular :1rolleyes:

onlara turplu sudan bahsettim,inanamadılar.lütfen bu kadar arayı açma sadece saçlarındaki gelişmeleri göstermek için bile gel diye kaç kez rica ettiler..hihoyyyt

yani uzun lafın kısası hem sarışınım hem sağlıklı saçlarım var hem de çok çabuk uzayacaklar .....

hepinizi çok öpüyorum ve mutlu bayramlar diliyorum...

sevgilerimlea.s.

canım benim de saçlarım röfleli.şimdi birde yeniledim röflemi ben turplu su haricinde yağ bakımları da kullanıyorum.tatlı badem yağı,hint yağı,mecit efendi bakım yağı....

turp maskesini yapmadan önce saç uçlarıma mecit efendi bakım yağı sürüyorum..

diğer günlerde ise hint yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp saçıma sürüp bir gece bekletiyorum..hem diplerine hem uçlarına uyguluyorum.saçındaki pürüzsüzleşmeye kendin de şahit olabilirsin bunu denersen

sevgiler iyi bayramlar:1hug:

turplu suyun kaynamasını bekliyorum kızlarr inşallah benm saçımda sizinki gibi uzar hemen yıkadıktan sonrada sonuççları yazıcam arkadaşlarımada önerdim :içelim:

Herkes memnun kaldigina gore gercekten faydalia.s..
Bende bugun basliycam. Saclarim cok uzundu. Bu yaz turkiyede salaklik edip omuzuma kadar kisalttirdim saclarimi.:mymeka: Çok pisman oldum. Umarim bende faydasini gorurumsüprizzzzz. Paylasirim sonuclari sizinle.
FairyLike tesekkurler cnm paylastigin icina.s.

Bu arada herkese iyi bayramlara.s.:enbuyukkk:

Gerçekten işe yarıyo ( 1.5 haftadır kullanıyorum 2 günde 1 ve uzadığını hissediyorum.. Çevremde farketti zaten :] Devam edicem .Bunu bizlerle paylaşan FairyLike a çoook teşekkür ediyoruummm :*

Herkese iyi bayramlar ayrıca ^^

Günaydın bayanlara.s.
Dün gece turplu suyumu yaptım. Ben sabaha kadar bekletiyorum.
Bu sefer siyah turpla yaptım ilk kez.
Bıcı bıcımı yaptım, saçlarımı kuruttum.
Ve işte son haliyerimseniben

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bugün turplu suyu yaptım fakat acayip suluydu.acaba herkesin böle mi oluyo?sürekli boynumdan falan aktı.zar zor sürdüm zaten.yardımcı olun lütfen

island negüzel saçların çok sağlıklı görünüyor,boya yok galiba saçında değilmi canım.sen nezamandır yapıyosun turplu suyu.
Ben 9.turplu suyumu yaptım az önce nerdeyse 1 ay olacak başlayalı.saçlarım uzadı ama kırıklarım var kısaltmadan kırıklarını aldırıcam.en azından daha sağlıklı görünürler.bu bilgiyi bizlerle paylaşan arkadaşıma ikincinci kez teşekkür ediyorum:)herkeze mutlu sağlıklı bayramlar.

arkadaşlar ben de bugün turplu suyu yaptım fakat acayip suluydu.acaba herkesin böle mi oluyo?sürekli boynumdan falan aktı.zar zor sürdüm zaten.yardımcı olun lütfen

ewet canım doğru yapmışsın çok sulu oluyo benimde boynumdan fln aktı 2 tane havlu sardım walla başıma:) bnde yaptım kuruttum saçlarımı gerçektende işe yarıyo ilk yıkamada fark edersinz.saçlarım yumusadı parlaklıkda geldi koku falanda kalmıyo yıkadıktan sonra süpheniz olmasın artık turp suyu wazgeçilmezimyerimseniben çok tşkler paylaşan arkadaşa:1hug:

ya bide kıllanma yapıyormuş dogrumu kullanan arkadaşlrdan cevap bekliyorum lütfen :a015:

zaten eşim turplu suyu gördü bana demediği laf kalmadı birde kıllanma yaparsa boşanma nedeni olucakkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım a.s.
Evet boya yok saçlarımda doğal rengi. 4 sene kadar sarışın takıldım hewesimi aldım:icecream:
2 yıldır da hiç boyamıyorum. Saçlarım gerçekten güçlendi boyayı bırakıncaa.s
Ben en az 10 kere falan yapmışımdır turplu suyuyerimseniben
Turplu su sayesinde saçlarım kırılmadan, sağlıklı bir şekilde uzuyor.
Fotoda çok net belli değil, ama orada göründüğünden çok daha parlak saçlarım. Cep telefonu ile çektim fotoyu.
Bunu hem turplu suya hem de elma sirkesine borçluyum.
Ben tam 4 ayı geçti hiç kırıklarını bile aldırmadım saçlarımın, daha da idare eder diye düşünüyorum.
Sen de kırıklarını aldır ve her fırsatta yapmaya dewam et.
Turplu su saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor.
Benim saçlarım uzun ama fazla mal göz çıkarmaz di mi?kaydirigubbakcemile3
Saçlarım kırılmasın diye yapmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
cnm genellikle 2 günde 1 yapılıyor yani en faydalısı bu.. tabiki bu dyrym sana kalmış sen nezaman müsaitsen ozaman yap.. mesela ben 5 gündür her gün yapıyorum bayramda yapamam diye :sm_cool:

Valla ben de bi düzene oturtamadım turplusuyumu.
Bazen her gün yapıyorum, bazen 1 hafta hiç yapamıyorum.
Ama hergün yapmanın da hiçbir zararını görmedim, faydasından başka...:içelim:

kızlar yaa birtürlü fotoğraf koymayı başaramıyorum.nasıl yapıyosunuz...

Canım imageshack programından yükleyebilirsin.
Sonra oradaki linki kopyala resim ekleyi tıkladığın zaman hedef yeri çıkıyor oraya yapıştır.
Umarım anlatabilmişimdir.a.s.

Dur linki göndereyim sana daha iyi anlarsın.

ImageShack® - Image Hosting

Bulinki tıkla gözatı seç bilgisayarından fotoyu yükle.
Host it de tamamdır.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
anommm:)island harika sacların var maşallah 41000 kere:)keşke ben de zamanında sarısın olcem dıye sacımı yakmasaymısım,yaktıgıma da degmedı zaten yakışmadı ,Allahtan fairy like bacım turplu su olayını bızımle paylastı da saclarım bıraz kendıne geldı
uzamayı ve parlaklıgı hıssedıyorum sac kremıne gerek kalmıyor 2 kere denedım henuz yarın 3, kez denıcem hadı hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…