- 1 Şubat 2007
- 164
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.181
canım sadece turp suyunu mu kullanıosun peki extra bişeyler yapıomusun benmde röflelide ama sanki cok yıprandı :1ninca:
bugun 2.ye yaptım ama bi saat zor duruorum üşüo kafam sırnaşık şey yinede dökülme azaldı giibi eskiden yumak olurdu şakkıdı
arkadaşlar ben de bugün turplu suyu yaptım fakat acayip suluydu.acaba herkesin böle mi oluyo?sürekli boynumdan falan aktı.zar zor sürdüm zaten.yardımcı olun lütfen[/QUOhaklısın arkadaşım bende de aynı sorun var hatta şimdi başımda elimde peçete silip duruyorum ne olur bize yardımcı olunnn:roflol:
arkadaşlar ben de bugün turplu suyu yaptım fakat acayip suluydu.acaba herkesin böle mi oluyo?sürekli boynumdan falan aktı.zar zor sürdüm zaten.yardımcı olun lütfen
kizlarrr dorumu soyluyorsunuz yaaa haftada kac kez yapiorsunuz ????
island negüzel saçların çok sağlıklı görünüyor,boya yok galiba saçında değilmi canım.sen nezamandır yapıyosun turplu suyu.
Ben 9.turplu suyumu yaptım az önce nerdeyse 1 ay olacak başlayalı.saçlarım uzadı ama kırıklarım var kısaltmadan kırıklarını aldırıcam.en azından daha sağlıklı görünürler.bu bilgiyi bizlerle paylaşan arkadaşıma ikincinci kez teşekkür ediyorum:)herkeze mutlu sağlıklı bayramlar.
cnm genellikle 2 günde 1 yapılıyor yani en faydalısı bu.. tabiki bu dyrym sana kalmış sen nezaman müsaitsen ozaman yap.. mesela ben 5 gündür her gün yapıyorum bayramda yapamam diye :sm_cool:
kızlar yaa birtürlü fotoğraf koymayı başaramıyorum.nasıl yapıyosunuz...