Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

sadece 2 kez yapmışsın ve neredeyse iltihap kapıyordu demişsin.. ben 2 aya yakındır yapıyorum 15 i çoktan geçti yani yaptığım turplu su sayısı.. keske neden kaynaklanabildiğini araştırabilsen.. sadece 2 kez turp suyunun iltihap kapmak için az olduğunu düşünüyorum ben nedense :1shok:

benim de bugün 2.yapışım haftada 1 yapabiliyorum,zencefili de kaynattım 2 saat sonrasını merak etmekteyim:içelim:

Vallahi bende hic saymadim ama 1,5 Ayi gecti baslayali.Cokda memmunum.Saclarimi yumusacik yapior bide cok kolay sekil aliyor.ARkadaslar bi Soru size.Turplusuyun mevsimi kismi?Kisdan sonra nerde bulacaz Turplari biz?

şuan bende yaptım turplu suyumu akşama kadar bekleticem gece de zencefilli su ile yıkarım :)
cnm turbun mesvisimini hiç bilmiyorum ama kış olma olasılığı çok yüksek
ama yaza kadar saçlarımız epey uzar belki yapmamıza gerek bile kalmaz yazın:) ya da zevk olsun diye kestirir kestirir turplarız :)

ben de bitirdim yaptım yıkadım ay 3 saattir saçımla uğraşyorumkaydirigubbakcemile3 ama bu turbun kşın olması sorunu büyük bir sorun başım çok ağrıdı sinüzitten:bbo:
zencefili hem son suda yıkadım hem de kuruyunca spreyle sıktım yeter valla yoruldummirmirmirmir

klava: annem bana turpu yasakladı senağlama hem sinüzitim var diye hem kokusu kötüü diyee
off off çok kederliyim ne yapsam:çok üzgünüm:

bilemiyorum ki cnm ama düzleştiricinin de yapıcağını sanmıyorum ya.. bende gün aşırı saçlarımı yıkdıkça düzleştiririm.. belki de turplu su senin saç derine iyi gelmemiştir.. inan hiçbir fikrim yok malesef.. ama çok çok geçmiş olsun :teselli:

hadi yaw demek o kadar memnunsunuz bende yapmayı çok isterim ama saçlarım dökülüyor daha da döker diye yapamıyorum maalesef yenide saçlarımı kestirdim ihtiyacım var aslında ama bilmiyorum.

kesinlikle yapmalisin. ben de tereddutluydum ama yaptım sonuc ciddi sekilde bariz belli oluyor. dokmeyi bir kenara bırak kesiyor dokulmeyi. ve ister inanin ister inanmayın gercekten 2 haftada uzadı saclarım yaw :s nasil bir etki vardır turpta bilmiyorum ama uzatti iste. hala saskınım ben. ama cook mutluyummmm rapunzel olucam ben sırnaşık şey

ben kuaförümü değiştim başka kuaföre gittim. adam saçıma fön çekerken dediki saçına bakımmı yapıosun. dedim eveeeeeeett nerden anladın. saçların çok iyi durumda röfle olmasına rağmen dedi:))))

slm yeni üye oldum ama bu turp suyunu uzun zamandır takip ediyorum bende bugün denicem.ama ben şampuanın içine çamberadentin de koydum sizce bi sakıncası olurmu acaba?

canım sanmıyorum turptan olsun ara ver eğer düzelirse turptan oldugunu anlarız ben uzun zamandır yapıyorum yararından başka en ufak bir zararını görmedim, inşallah herkes böyle olur a.s

Veee önce turp kafaların sonra herkesin Kurban Bayramı Mübarek OLsunnn...a.s.a.s.

Hepinizi öpüyorum kızlar umarım huzur dolu sevgi dolu güzel saçlarınızla bir bayram geçirmek nasip olur Şeniz

canım sadece turp suyunu mu kullanıosun peki extra bişeyler yapıomusun benmde röflelide ama sanki cok yıprandı :1ninca:
bugun 2.ye yaptım ama bi saat zor duruorum üşüo kafam sırnaşık şey yinede dökülme azaldı giibi eskiden yumak olurdu şakkıdı

hemnhemen herkes memnun kalmış ya nerdeyse sayfalarn tümünü okudm sabah olsn ilk işim denemek olucak sçlarmda uzuyyyck :sm_cool: çk tşkler kibakın kızlar..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…