- 25 Temmuz 2008
- 74
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.221
Canım imageshack programından yükleyebilirsin.
Sonra oradaki linki kopyala resim ekleyi tıkladığın zaman hedef yeri çıkıyor oraya yapıştır.
Umarım anlatabilmişimdir.a.s.
Dur linki göndereyim sana daha iyi anlarsın.
ImageShack® - Image Hosting
Bulinki tıkla gözatı seç bilgisayarından fotoyu yükle.
Host it de tamamdır.kaydirigubbakcemile5
:ecrin_bebek:bende resım koymak ısterdım
sıze bı haberım var benım dıplerım ayda yılda gelmeye baslardı hıc dıbım geldı dıye boya aldıgımı bılmıyorum
ramazanda sacımı boyadım koyu renge ve aradan 2 ay gectı ve dıbım baya bı geldı bugun boya alacaktım kar yagdıgı ıcın alamadım ama yarın ılk ısım boya almak turplu su mukemmel bısı
ankaraya kar mı yağdıııııı laelaelaelaelae
ben de eskişehirdeyim buraya da yağsınnnnnnnn senağlamasenağlama
2 ayda ne kadar sıklıkla yaptın peki saçın çok güzel uzamış yaw
Canım 2 gunde 1 yaptım yumurtalı yaptım ve ben bıle sasırdım bugun boya alacagım boyayacagım bu kadar uzayacagını tahmın bıle etmezdı
sıze puf noktasını vereyım ılk baslarda uzamıyor sanıyorsunuz bırden cıkarıyor sacları haberınız olsun sakın pes etmeyın ıkı hafta bıtınce ucuncu haftada farkedeceksınız ben bı bucuk aydır fln yapıyorum yanlıs hatırlamıyorsam zaten burda kayıtlarım vardır ılk msj tarıhım :ecrin_bebek:
peki canım tarifini yazarmısın bide siyah mı kırmızı mı turpun.
sıyah turp bulamadım kırmızı turb aldım turbu rendeleyıp suda kaynattım kaynadıktan oonra suyu suzup ıcıne bı tane yumurta sarısı koyup cırptım bulamac halıne gelınce basıma surdum seraladım ve akmasın dıye ustune basortu taktım bı bucuk ıkı saat beklettım daha sonra defne sabunu ıle yıkadım :ecrin_bebek: su an saclarımı boyuyorum carpıcı bakıra bakalım nasıl olacak turp yuzunden ıkı gunde bı sac boyayacagım sanırım:ecrin_bebek: