Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım benim teşekkür ederim yardımın için.sonunda başardım ve gönderdim..a.s.kaydirigubbakcemile5:dance:

:ecrin_bebek:bende resım koymak ısterdım
sıze bı haberım var benım dıplerım ayda yılda gelmeye baslardı hıc dıbım geldı dıye boya aldıgımı bılmıyorum
ramazanda sacımı boyadım koyu renge ve aradan 2 ay gectı ve dıbım baya bı geldı bugun boya alacaktım kar yagdıgı ıcın alamadım ama yarın ılk ısım boya almak turplu su mukemmel bısı

ankaraya kar mı yağdıııııı laelaelaelaelae
ben de eskişehirdeyim buraya da yağsınnnnnnnn senağlamasenağlama

EVET KIZLAR ILK MSJ TARIHIME BAKIN VE SU ANKI TARIHE
UZAYANSACIMIN DURUMU BOYLE YORUM SIZINkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
slm. kızlar bayram turp güzellerini dağıtmış gördüğüm kadarıyla ...
bi sorum olcak fair cim gelince cevablar biliyorum..bugün 4 . kez yaptım.

şimdi turplu başımla bekliyorum yine ama bu sefer yumurta koymadım..şöle düşündüm ben,
bi kez yumurtalı bi kez yumurtasız yapcam bunu sizce nasıl fikir?

2 ayda ne kadar sıklıkla yaptın peki saçın çok güzel uzamış yaw

Canım 2 gunde 1 yaptım yumurtalı yaptım ve ben bıle sasırdım bugun boya alacagım boyayacagım bu kadar uzayacagını tahmın bıle etmezdı
sıze puf noktasını vereyım ılk baslarda uzamıyor sanıyorsunuz bırden cıkarıyor sacları haberınız olsun sakın pes etmeyın ıkı hafta bıtınce ucuncu haftada farkedeceksınız ben bı bucuk aydır fln yapıyorum yanlıs hatırlamıyorsam zaten burda kayıtlarım vardır ılk msj tarıhım
:ecrin_bebek:

benim de saçlarım uzun ama daha da uzun olsun istiyorum :) bi kere denedim ben bu turplu suyu ama çok zahmetli geldi bana yaa her tarafım sırılsıklam olduu :1no2::1no2::1no2:

Ben bir yıldır forumu takip ediyorum ama giripte hiç mesaj yazmamıştım ta ki bu başlığı görünceye dek. Saçlarımı 2 ay önce kestirdim ve gerçekten hiç memnun deilim. Hiç şekil almıyor çok sinir bozucu...

Arkadaşlar bende yarın veya yarından sonra alıp başlayacağım. Turp mu depolasak ne ya? kaydirigubbakcemile5 İnsallah benim saçlarımda uzak. :) kaydirigubbakcemile5

peki canım tarifini yazarmısın bide siyah mı kırmızı mı turpun.

peki canım tarifini yazarmısın bide siyah mı kırmızı mı turpun.

sıyah turp bulamadım kırmızı turb aldım turbu rendeleyıp suda kaynattım kaynadıktan oonra suyu suzup ıcıne bı tane yumurta sarısı koyup cırptım bulamac halıne gelınce basıma surdum seraladım ve akmasın dıye ustune basortu taktım bı bucuk ıkı saat beklettım daha sonra defne sabunu ıle yıkadım :ecrin_bebek: su an saclarımı boyuyorum carpıcı bakıra bakalım nasıl olacak turp yuzunden ıkı gunde bı sac boyayacagım sanırım:ecrin_bebek:

şuan turp suyunu kaynattım ve soğumaya bıraktım az sonra yumurta kırıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak yanlız herkes 2günde 1demiş ben anca ewdeyken yapabilirim ya maalesef o da 2hafta bir anca olur çünkü okulum var ne yapcaaz şimdi

ewettt yaptım saçımı streçfşlm le kapattımmm veee bağladımmm bakalım neler olacakkkk

bir arkadaşımızda katı meyve sıkacağında sıkıp uyguluyormuş.galiba kaynatmadan sürüyormuş saçına.msjı bi kaç sayfa önce istersen bi araştır sayfaları bak.bana da mantıklı geldi biraz bende öyle yapmayı düşündüm:))

teşekkür ederim,bende saç dökülmesine sabun iyi geldiğini duydum saçlarımı bir dönem yıkadım ama mahvetti saçlarımı kaskatı yağlı iğrenç bişi oldu sizin sabununuz farklı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…